Mars retrosu 2018 Yay burcuna etkileri

2018 Mars retrosu (gerilemesi) Yay burcunu nasıl etkileyecek? 26 Haziran 2018 gece saat 00.04'te başlayan Mars retrosu Yayların aile hayatlarını etkileyecek.

Mars gerilemesi (retro) Yay burcunu nasıl etkileyecek. 26 Haziran 2018 Salı gecesi saat 00.04'te başlayan Mars retrosu 28 Ağustos 2018 Salı günü akşam saat 17.04'de bitecek. Peki Yay burcu Mars gerilemesinden nasıl etkilenecek? Mars retrosu Yay burcunu olumlu mu olumsuz yönde mi etkileyecek? Astrolog Hande Kazanova, Haziran ayı Yay burcu yorumlarında Mars gerilmesinin Yay burcuna etkilerini elmaelma.com'a anlatmıştı. Hande Kazanova Mars gerilemesi Yay burcu etkilerini sizler için yeniden derledik. İşte bugün başlayan Mars retrosunun Yayburcuna etkilerinin detayları... 

"26 Haziran'da Mars geriliyor, Mars sizin iletişimsel alanınızda gerileyecek yakın çevre, akraba ve kardeşler alanında gerileyen Mars bu alanlarda size sıkıntı ve sorunları karşınıza getirebilir. Yani yakın çevrenizde kim varsa akrabalarınız, kardeşleriniz, kuzenlerinizle olan girişimlerinizde ve bağlantılarınızda sıkıntı ve problemler ile karşılaşabilirsiniz. Onların hayatındaki sıkıntı ve problemlere şahit olabilirsiniz. Yada yakın çevrenizde ki insanlarla yapacağınız önemli bir takım girişimleriniz varsa bu dönemde başlattığınız işlerin hiçte istediğiniz gibi ilerlemediğini görebilirsiniz, sevgili yaylar. Bu yüzden ağustos sonuna kadar önemli girişimlerde uzak durmaya çalışın."

MARS GERİLMESİ NEDİR GERÇEKTEN MARS GERİLİYOR MU?

Mars'ın mitolojideki diğer adı Ares. Savaş tanrısı Zeus ile Hera'nın oğlu. Mars astrolojide enerji ve hareketle tanımlanan bir gezegen ve yılın 88 gününde yavaşlıyor. Aslında Mars gerilemiyor. Ancak yavaşlayan Mars dünyadan geriliyormuş gibi görünüyor. Bu yavaşlama dönemi astrolojiye göre burçlara düşük enerji, mücadele gücünce zayıflama olarak yansıyor. Özelilkle ortaklık, evlilik gibi ikili ilişlerde iletişim sorunları baş göstermeye başlayabiliyor ve çatışma yaratabiliyor. 

 

Yorumlar