Prenses Diana'nın yeğeni Lady Kitty Spencer kimdir halasına benzerliği şoke etti

Prenses Diana'nın yeğeni Lady Kitty Spencer kimdir? Kraliyet düğününün en çok konuşulan ismi olan Prenses Diana'nın yeğeninin halasına benzerliği şaşırttı.

Prenses Diana'nın yeğeni Lady Kitty Spencer kimdir halasına benzerliği şoke etti

Prens Harry ile Meghan Markle'ın düğününe Prenses Diana'nın yeğeni Lady Kitty Spencer da katıldı. Prenses Diana'ya olan benzerliğiyle bakışları üzerine toplayan Kitty Spencer tarzıyla da göz doldurdu. 

Kraliyet düğününde tüm davetliler göz kamaştıran şıklıklarıyla dünya basınının karşısındaydı. Dünyaca ünlü yıldızlar ve kraliyet ailesi üyelerinin arasında herkesin dikkatini çeken bu güzel kadın trajik bir kazada hayatını kaybeden Lady Diana'nın yeğeni Lady Kitty Spencer'dı.

Kitty Spencer'ın babası Lady Diana'nın erkek kardeşi Charles Spencer. Kitty Spencer aynı zamanda tahtın varisleri Prens William ve Harry'nin de birinci dereceden kuzeni.

Kitty Spencer

KITTY SPENCER KİMDİR NE İŞ YAPIYOR?

28 Aralık 1990 doğumlu olan Kitty Spencer 27 yaşında. Annesi eski model Victoria Aitken babası ise Charles Spencer.

İngiltere doğumlu olan Lady Kitty Spencer 4 kardeşi ve ailesiyle birlikte Güney Afrika'da yaşıyor. Basından uzak bir hayat süren Lady Kitty Spencer, kraliyet ailesiyle yakın kan bağı nedeniyle hayatı sürekli mercek altında olan bir isim. Kitty Spencer kameralarla ilk olarak halası Prenses Diana'nın cenazesinde takılmıştı. Yanında kuzenleri Prens William ve Prens Harry vardı. 

Cape Town Üniversitesi psikoloji, politika ve İngiliz Edebiyatı eğitimi alan Kitty Spencer'ın kameralar karşısına ikinci geçişi kuzeni William ile Kate Middleton'ın 2011 yılında gerçekleşen düğünü olmuştu.

Kitty Spencer

Şimdilerde erkek arkadaşı, gayrimenkul yatırımcısı İtalyan iş adamı Kont Niccolò Barattieri di San Pietro ile yaşayan Kitty Spencer'ın gün geçtikçe halası Lady Diana'ya benzediği basında sıklıkla yer almaya başladı. 

Annesinin model, babasının Kraliyet bağı olması, ona avantaj sağlamış olsa da, doğal güzelliği ile modacıların ilgi odağı olan Lady Kitty Spencer, nadir de olsa moda çekimlerine katılıyor. 

Sosyal medyayı da aktif olarak kullanan Lady Kitty Spencer, paylaşımlarında daima cömert davranıyor. 

 

 

Yorumlar