Yay burcu aylık yorumları Ağustos 2018 aile işlerine dikkat!

Yay burcu aylık yorumları Ağustos 2018 aşk, para, sağlık ve iş falı elmaelma.com'da. Ağustos 2018 Yay burcu yorumlarına göre bu ay gerginliklere dikkat

Ağustos 2018 Yay burcu yorumları ile Ağustos 2018 Yay aşk falı, iş falı, para falı ve sağlık falı detayları ile bu ay Yay burcunu hangi günler ne bekliyor sorularının yanıtları elmaelma.com'da. Yay burcu aylık yorumlarına göre Ağustos ayında Yaylar kendilerini mutlaka önemsemeli geri plana atmamalı. 11 Ağustos'taki parçalı güneş tutulması Yay burcu etkilerini de haberimizden okuyabilirsiniz. 13 Ağustos'taki Mars gerilemesi ve 26 Ağustos'taki Dolunay da Yay burcunu ev, aile ve duygusal alanlarda etkileyecek. İşte Hande Kazanova'nın Yay burcu aylık yorumları hakkında aktardıkları...

"Bu dönem kendinizi geliştirmek istediğiniz bir dönem ve kendinizi önemsediğiniz büyük olaylar içinde bulduğunuz bir dönem olacak sevgili Yay ve yükseleni Yay olanlar. Astrolog Hande Kazanova bu ay Yay burcunu nelerin beklediğini cevapla.tv izleyenlerine anlattı.

Ağustos ayının başında iş ve günlük hayatınızın akışında yakın çevrenizden alacağınız etkilerle biraz sıkıntılı bir dönem olacak ve sağlığınıza lütfen dikkat edin. Kazalar, sakarlıklar, düşmeler, çarpmalar aslında enerjinizi kendi içinize göndermenizden kaynaklı olabilir.

7 Ağustos’tan sonra Venüs Terazi burcuna geçiyor sosyal çevre ilişkilerinizde güzel etkiler sunmaya başlayacak arkadaşlarınızla daha fazla vakit geçirebilirsiniz. Onlarla daha güzel plan ve programlar içerisine girebilir aktiviteler, organizasyonlar ve davetiyelerde herkes sizi konuşabilir.

PARÇALI GÜNEŞ TUTULMASI

11 Ağustos’ta oluşacak parçalı güneş tutulması Ağustos ayına girdiğiniz o etkileri daha da hızlandıracak yani seyahat, yabancılarla yapılacak olan yurtdışı bağlantılı konular, ticari birtakım adımlar, hukuki meseleler bu alanda daha önce çözülmemiş ya da yarım kalmış durumların yeniden karşınıza geldiğini göreceksiniz.

13 Ağustos’ta Mars, Oğlak burcuna gerileyecek yani Ağustos’un sonuna kadar parasal konularda biraz sıkıntılar yaşayabilirsiniz ve maddi konuda harcamalar yapabilirsiniz. Bu süreç içerisinde parasal konularda biraz dikkatli olmaya özen gösterin.

MERKÜR RETROSU BİTİYOR

19 Ağustos’ta Merkür düzeliyor ve artık rahat bir nefes almaya başlayacaksınız, gelecek planlarınızı hızlandıracaksınız.

26 Ağustos’ta oluşacak dolunay sizin ev, aile ve yuva alanlarınızı tetikleyecek. Önemli duygusal meseleler karşınıza gelebilir. Kariyerinizde hızlı gelişimler artarken, üstleneceğiniz sorumluluklarla aile hayatınızda bu dengeyi korumaya özen gösterin. 27 Ağustos’ta da Mars’ın düzelmesiyle beraber enerjinizi istediğiniz gibi kullanabilirsiniz.

Yorumlar