Yay burcu haftalık yorumu Hande Kazanova 5-11 Kasım 2018

Yay burcu haftalık yorumu Hande Kazanova'nın anlatımıyla elmaelma.com'da. 5-11 Kasım haftası Yay haftalık burç yorumuna göre Yaylar acele karar vermeyin!

Yay haftalık burç yorumu 5-11 Kasım haftası için elmaelma.com'da. Yay haftalık burç yorumlarını elmaelma.com okurları için anlatan Hande Kazanova, bu haftaki Yeni Ay'ın Yay burcunu nasıl etkileyeceğinin detaylarını da verdi. Haftalık Yay yorumunda 5-11 Kasım2018 haftasında en kritik gün Çarşamba. 7 Kasım Çarşamba günü gerçekleşek olan Yeni Ay Yay burcu kadersel alanda etkileyecek, sakın acele kararlar vermeyin. Yay haftalık aşk için ne diyor, Yay haftalık para ve iş yorumunda neler var? Yay haftalık yorumu detaylarını haberimizden okuyabilir yada haberimizdeki playerdan Hande Kazanova'nın anlatımıyla izleyebilirsiniz. İşte 5-11 Kasım Yay haftalık burç yorumlarının detayları... "Bu hafta başında sosyal çevrenizle yapacağınız işleriniz devrede olacak. Daha önceden uzun zamandır görüşmediğiniz arkadaşlarınızla bir araya gelebilir, onlarla hasret giderebilirsiniz. Çarşamba günü oluşacak Yeni Ay, sizin kadersel alanınızda gerçekleşiyor. Diğer burçların aksine bu Yeni Ay’da önemli kararları uygulamak için çok acele etmeyin ama kötü bir alışkanlığınız varsa, spirütüel anlamda yenilenmek istiyorsanız, ruhunuzla daha fazla bağlantınızı arttırmak istiyorsanız bu alanda yeni adımlarınızı devreye sokabilirsiniz yine yurtdışı bağlantılı konu ve olaylarda hayat sizi destekliyor olacak. Perşembe günü itibariyle sizin döneminiz başlıyor sevgili Yay ve yükseleni Yay olanlar. Jüpiter, Yay burcuna geçicek, hayatınızla ilgili yepyeni bir sayfa açılacak. Siz şansı, mutluluğu, bereketi, hayatın her yanından almaya açık olacaksınız. Hayatınızın geliştiğini, güzelleştiğini, daha ileri bir noktaya taşındığını 2019 yılı içersinde görebilirsiniz. Jüpiter fiziki alanlarınızda geçtiği için kilo almaya meyilli olacaksınız. Bu dönemde sağlığınıza gereken özeni gösterin, spora önem verin. Haftasonuna doğru Cuma günü arkadaşlarınızla yapacağınız planlar önem kazanırken eğer kalbiniz boşsa sosyal çevrelerinden tanıştırılacak insan devrede olabilir yada daha önceden ilişki yaşadığınız bir insanı görebilirsiniz. Pazar günü maddi konularda kendinizi güçlü ve dirayetli göreceksiniz."

YAY BURCU GENEL ÖZELLİKLERİ (23 KASIM – 21 ARALIK)

Sonbaharın o kasvetli havasına alışmışızdır artık… Yavaş yavaş yeniyıl gelmekte ve yeniyılın tüm heyecanı ve umutları etrafı sarmaktadır. Bu hayattaki asıl amacı genişlemek, yeni şeyler keşfetmek ve araştırmak olan Yay burcu insanı, en soğuk havada bile neşesiyle, hareketli, kıpır kıpır tavırlarıyla herkesin ilgisini çeker.

Bardağın her daim dolu yanını görür, her daim yeniliklere açıktır çünkü o yeni gelen yıla göre hazırlık yapmaktadır, eskiyi çoktan bırakmıştır bile. Yerinde oturmayı sevmez, heveslidir. Küçük şeylerle mutlu olabilen Yay, şakacı, özgürlükçüdür. Yeni yerleri görmeyi ve keşfetmeyi sever. Pek çekincesi yoktur ve düşündüğünü hemen söyleme eğilimindedir. Zaman zaman iyimserliğin dozunu kaçırıp söylenen, anlatılan şeylere hemen inanabilir çünkü masalımsı ve gezgin dünyasında yalana ve iki yüzlülüğe yer yoktur. O kadar çoşku ve istekle yaşar ki, zaman zaman hal ve hareketlerinde aşırıya kaçan davranışlar gözlemleyebilirsiniz, duygularını abartarak dile getirebilirler. Soğuk kış gecelerinde insanın içini ısıtan şömine gibidir. O şömine yandıkça, karşısında durdukça anlatılan, paylaşılan ve öğrenilen bilgilerin çokluğundan başınız döner. O iyi bir anlatıcı, bilgi paylaşımcısıdır.

Güneş Yay burcunda özgürlüğü, neşeyi vurgularken, Ay Yay burcunda sezgileri ve rahatlığı öne çıkartır. MerkürYay’dayken, dağınık düşünce şekli hakim olur. VenüsYay, kısıtlanmayı ve sınırlanmayı sevmez. Mars Yay burcunda, macera peşinde koşan ve yerinde durmayan bir insandır. Jüpiter Yay’da genişlemenin ve büyümenin zenginliğidir.Satürn Yay ise, zaman zaman dogmatik düşüncelere kapısını açar. Kişi kendinden pek emin olmaz ama yıllar geçtikçe sistemini oturtur.

Element: Ateş

Nitelik: Değişken

Arketipler: Genişlemek, uzatmak, keşfetmek

Madeni: Teneke, kalay, bakır

Uygun Taşı: Turkuvaz, yakut, lapis, lazuli

Uygun Meslekler: Akademisyen, gezgin, reklamcı, danışman, din adamı, yayıncı, avukat, tercüman, eğitim- öğretim, ihracat, alternatif tıp

YAY BURCU KASIM AYI YORUMUNU VE MERKÜR GERİLEMESİ ETKİLERİNİ OKUMAK İÇİN TIKLAYIN

Yorumlar