Yengeç haftalık burç ve aşk yorumu-Mars gerilemesi neler getirecek?

Yengeç haftalık burç yorumu ve Yengeç burcu haftalık aşk yorumu elmaelma.com'da. 25 Haziran-1 Temmuz Yengeç burç ve aşk yorumu için Mars gerilemesinde dikkat!

Yengeç haftalık burç ve aşk yorumu-Mars gerilemesi neler getirecek?

Yengeç haftalık burç yorumlarına göre bu hafta Yengeçler için çok önemli haftalardan biri olacak. Astrolog Hande Kazanova'nan haftalık Yengeç burcu yorumlarına göre Yengeç burçları ve yükselen Yengeçler bu hafta Mars gerilemesinden etkilenecekler. Özelliklek Yengeçler bu hafta salı gününden itibaren Mars gerilemesi nedeniyle parasal konularda sıkıntılar yaşayabilirsiniz.  Yengeç haftalık burç ve aşk yorumunda Perşembe gününde gerçekleşecek Dolunay da önemli etkiler yaratacak. Dolunay aşk ilişkilerinize etki edecek. İşte Hande Kazanova'nın Yengeç burcu haftalık yorumu. Hande Kazanova'nın 25 Haziran- 1 Temmuz 2018 haftası için Yengeç burcu yorumlarını haberimizdeki videodan da izlebilirsiniz. İşte Hande Kazanova'nın yorumlarına göre bu hafta Yengeçleri bekleyenler...

"Ortak parasal konularda Mars, Ağustos’un ortalarına kadar gerileyecek sevgili Yengeç ve yükseleni Yengeç olanlar. Eşinizin parası ile ilgili konularda sıkıntı ve problemlerle karşılaşabilirsiniz yine eşinizle beraber biriktirdiğiniz ortak para harcamalarınızla ilgili konu ve olaylar sizi zorlayabilir. Yanında çalıştığınız patronunuzun parası ile ilgili sıkıntılarda karşınıza gelebilir önemli işleriniz varsa bu dönemde yapmamanız akıllıca olur. Eğer bir kredi alacaksınız, bir yere başvuracaksınız, borç alacaksınız temkinli davranmakta fayda var.

YENGEÇLER ÇARŞAMBADAN SONRA AŞK HAYATINIZA DİKKAT!

Çarşamba günü özel hayatınızda sevdiğiniz insanla olan bağlantınız sınanabilir ve bu alanlarda kendinizi yalnız hissedebilirsiniz. Perşembe günü bir Dolunay gerçekleşecek ve bu Dolunay sizin özel hayat alanınızda gerçekleşecek yani ikili ilişkiler, evlilik, ortaklaşa atılacak adımlarda hassas ve duygusal kararlar devrede olacak. Cuma günü itibariyle parasal konularda becerinizin yüksek olacağı bir döneme giriyorsunuz önünüzdeki 15 gün boyunca bu etkiyi iyi değerlendirin."

Yorumlar