Demet Akbağ ve Zafer Çika'nın yakın dostları olan Fatih Terim Ali Çika'nın da idollerinden biri. Aynı zamanda Demet Akbağ için 'Manevi annem' diyen Arda Turan ile Ali Çika da yakın dost. 

11 2

Ali Çika Instagram hesabından ailesiyle ilgili de çokca paylaşım yapıyor. Annesi Demet Akbağ ve babası Zafer Çika'yla çekilen bu fotoğrafı 2015 yazında Yunanistan'ın Symi adasındaki tatillerinden. 

DEMET AKBAĞ EŞİ ZAFER ÇİKA'YA OLAN AŞKINI BÖYLE ANLATMIŞ!

11 3

Demet Akbağ oğlu Ali'yle ilgili verdiği bir röportajda "Hamuru iyi" demişti. Ali'nin her zaman olgun karakterli bir çocuk olduğunu söyleyen Demet Akbağ, oğlu 39 yaşında doğurduğunu ve daha erken yaşta doğsaydı bir kardeşinin olmasını isteyeceğini söylemişti. Eğitimini sürdüren Ali Çika'nın oyunculuğa yeteneği olduğunu da söyleyen Demet Akbağ, "Yeteneği var ama isteği yok. O bir şeyi tam olarak yapmıyorsa hiç yapmaz" demişti. 

11 4

Mayıs 2000'de doğan Ali Çika için Demet Akbağ, sevgi ortamında büyüyen bir çocuk demişti ve şunları anlatmıştı:

"Oğlunuz sevgi ve saygı dolu bir ortamda büyüdü. Birbirlerine âşık bir anne ve babası var. Doğru. Bir de yakınlarımın, “Demet’in artık çocuğu” olmaz dedikleri bir anda Ali geldi ve o kadar çok insanı sevindirdi ki... Genel olarak da çok sevilen bir çocuk oldu. Biz de geç yaşta anne-baba olup buldumcuk olmadık. Kıymet bilip mantıklı ve tecrübeli bir anne olarak Ali’yi doğru büyüttüğüme inanıyorum."

11 5