Başak burcunda Yeni Ay!

Başak Burcunda Yeniay... Günlük Yaşamı Düzenleyelim... Astrolog Demet Baltacı Başak burcunda gerçekleşen Yeni Ay'ın etkilerini yorumluyor....

Başak burcunda Yeni Ay!

25 Ağustos’ta 17:02’ de Başak burcunun 2 derecesinde Yeniay doğdu..

Toprak elementinin değişken nitelikli burcu Başak, iş, çalışma, üretim, hizmet, eğitim, öğrenim, sağlık, beslenme, hijyen, düzen, detay, beceri ile ilgili kavramları temsil eder.

Yeniay bu alanlarda kararlar almak, yeni bir tohum ekmek, girişimde bulunmak için değerlendirilebilir.

Evde veya iş yerinde günlük düzenlemeler, planlamalar yapabiliriz. Finansal hesaplar, bütçe, muhasebe işlemleri, çalışanlar ile ilgili detaylar,önümüzdeki günler için hazırlanacak iş planları bu dönemin konusudur. Temizlik yapabilir, kullanılmayan eşyaları atabilir, dolaplarımızı gözden geçirebiliriz. Yararlı ve gerekli olanla, gereksiz olanı ayırmak iin uygun bir dönemdeyiz. İhtiyacımız olmayan ürünleri ihtiyaç sahiplerine de dağıtabiliriz.

Başak, Balık, İkizler, Yay burçlarının ilk dekanında doğanlar değişim ve yenilikleri daha yoğun hissedebilirler. Kişisel haritalarımızda Başak burcunun yönettiği ev alanı, yeni enerjileri deneyimleyeceğimiz konular hakkında bilgi verebilir.

Yeni ay haritasında Oğlak burcu yükseliyor. Yükselen burcun da toprak elementinden olması iş, hizmet, çalışma, maddi ve somut değerler, görev ve sorumluluklar konusunda vurguyu arttırıyor. Yeniay yöneticisi Merkür’ün Başak burcunda olması ve yükselen ile üçgen açı yapması pratik ve somut değerler üretme konusunda desteklerken, iletişim ve düşünsel yapıları da güçlendirebilir.

Yeniay haritanın dokuzuncu evinde doğacak. Eğitim, öğrenim, felsefe, din, hukuk, yargı, medya, yayıncılık, yabancı kültürler, uluslararası ilişkiler, seyahatler alanında hareketliliği arttırabilir.

basak-yeni-ay-resim.jpg

Haritanın tepesinde Akrep burcunda birleşen Mars ve Satürn güçlü ve dönüştürücü enerjisiyle, hırs, tutku ve kararlılık verebilir. Keskin bir bıçak gibi sonlandırmak istediğimiz kavramları hayatımızdan çıkarabiliriz.

Satürn ve Mars, Aslan burcundaki Venüs ile kare açı yapıyor. Aşk, sanat, ilişkiler, bayanlar, çocuklar, eğlence, zevkler, maddi konularda bazı kısıtlamalar ve sıkıntılar ortaya çıkması mümkün. Ancak Venüs Uranüs arasındaki üçgen açı, sürpriz fırsatlar da karşımıza çıkarabilir.

Balık burcundaki Neptün, yeniay ile karşıt pozisyonda bulunuyor.

Ay ve Güneş ilk açısını Neptün ile yapacak. Neptün içinde bulunduğumuz koşullarda belirsizlik ve bulanıklık yaratabilir. Bazı yanılgılar, kayıplar, hayal kırıkları ortaya çıkarabilir. Özellikle değişken grup burçların bu açıya dikkat etmesi ve acele karar vermemeleri gerekiyor. Detaylara dikkat etmek Başak burcundaki Merkür’ün yardımıyla daha kolay olabilir.

Başak burcu sağlık ve beslenme ile ilgilidir. Bu dönemde özellikle bağışıklık sistemimizi güçlendirmeye önem vermeliyiz. Sindirim sistemi, bağırsaklar, karın bölgesi daha hassas olabilir. Hem ruhumuza hem bedenimize iyi gelecek diyet, spor, yoga, meditasyon gibi faaliyetlere günlük yaşamımızda yer verebiliriz.

Burç yorumlarınızı okurken, öz burcunuz ile birlikte yükselen burcunuzu da takip ediniz.

( Yükselen burcunuzu bilmiyorsanız hemen NÖBETÇİ ASTROLOĞA sorup öğrenebilirsiniz)

Yorumlar