Cinsel iktidarsizlığa doğal tedavi yöntemi!

Sertleşme sorununa bağlı cinsel iktidarsızlık Ritmik Masaj (EECP) ile tedavi edilebiliyor.

Cinsel iktidarsizlığa doğal tedavi yöntemi!

Stres, endişe, sigara, alkol ve uyuşturucu, damar sertliğine bağlı kalp ve damar hastalıkları, şeker hastalığı, hipertansiyon, kan yağlarının yüksekliği cinsel iktidarsızlığa neden olabiliyor. Sertleşme sorununa bağlı cinsel iktidarsızlık Ritmik Masaj (EECP) ile tedavi edilebiliyor.

Prof. Dr. Günsel Şurdum Avcı, sertleşme kusuruna bağlı cinsel iktidarsızlığın, 50 yaşın üzerindeki erkeklerde  %70’e varan sıklıkta görüldüğünü, en önemli nedenlerin de damar sertliğine bağlı kalp-damar hastalıkları, şeker hastalığı, hipertansiyon, kan yağları yüksekliği olduğunu belirtiyor. Ayrıca, sayılan hastalıklarda kullanılan ilaçların birçoğunun da sertleşme kusuruna ve cinsel iktidarsızlığa neden olduğuna değiniyor. Diğer yandan, günümüzde sertleşme kusurunun tedavisinde kullanılan bazı ilaçların, kalp hastalarında ve bazı kalp ilaçlarını kullananlarda sakıncaları olduğuna ve ciddi olumsuzluklara hatta ani ölüme yol açabildiğine dikkat çekiyor; protez benzeri yardımların ise doğal olmaktan uzak olduğunu vurguluyor.

Ritmik Masaj (EECP) ile Cinsel İktidarsızlığa Doğal Tedavi

Kalp hastalıkları tedavisinde kansız - ameliyatsız yöntemlerin savunucusu Prof. Dr. Günsel Şurdum Avcı, kalp hastalarında 11 yıldır uyguladığı Ritmik Masaj (EECP) tedavisi ile sertleşme sorununa doğal yoldan çözüm getirdiklerini ve hastaların cinsel gücünün arttığını belirtiyor.  Tedavinin, hastanın belden aşağısına kalp atımları ile uyumlu olarak ritmik adele masajı yapılması şeklinde uygulandığını, böylece tüm organların damarlarında genişleme ve kanlanmada artış sağlandığını açıklıyor.  Acısız, risksiz olan bu tedavinin günde bir-ki saat olmak üzere toplam 35 saat uygulandığında, sertleşme sorununa bağlı cinsel iktidarsızlığa çözüm sunduğunu bildiriyor.  

Prof. Dr. Günsel Şurdum Avcı, sertleşme kusurunda, hiçbir riski ve yan etkisi olmayan, düşük maliyetli, doğal ve uzun süreli iyileşme sağlayan EECP tedavisinin, diğer tedavilerden önce uygulanmasının akılcı bir yaklaşım olduğuna dikkat çekiyor.

Yorumlar