Duygu Çetinkaya'dan Turabi'ye tweet bombardımanı!

Survivor All Star'dan elenen Duygu Çetinkaya Survivor'u takip etmeye devam ediyor. Duygu Çetinkaya'nın Turabi Çamkıran ve Seda Aktuğlu'ya öfkesi dinmiyor.

Duygu Çetinkaya'dan Turabi'ye tweet bombardımanı!

Survivor All Star Duygu Çetinkaya erken elenmesi bir türlü  sindiremiyor. Duygu Çetinkaya yarışmadan elenmesine rağmen Survivor All Star'ı izlemeye, sert yorumlarda bulunmaya devam ediyor.

Survivor All Star son bölüm de Ece Begüm Yücetan'ın adının yazılması en çok Duygu Çetinkaya'yı etkiledi. Duygu Çetinkaya'nın favori ismi olan Begüm Yücetan bu hafta karşısına çıkarılacak bir isimle sms oylamasına gidecek ve en düşük oyu olan yarışmacı adaya veda edecek. 

Duygu Çetinkaya'nın dün akşam Survivor All Star'ın hem kavgalarında hem yarışlarında sosyal medya twitter hesabından attığı tweetler geceye damga vurdu.

Duygu'nun Turabi öfkesi bir türlü dinmek bilmiyor. Duygu 'Ya siz kimsiniz be, orası babanın mülkümü Durabi?' dedi.

ekran-resmi-2015-03-24,-12.01.13-pm.png

Duygu Çetinkaya ayrıca Survivor All Star için gönlünden geçen birincisini de itiraf etti. Duygu Çetinkaya 'İçimden bir ses Hasan 1.olacak diyor. İnşallah Allah gönlüne göre verir. Artık iyi niyetliler kazansın istiyorum. Hasan'ı birinci yapıp Begüm'ü de sıralamada 2.sıraya yükseltmemiz şart oldu yoksa bunlar bana yaptıklarının aynısını bu insanlara da yapacaklar' dedi.

ekran-resmi-2015-03-24,-12.02.20-pm.png

Yorumlar