Göbek eriten 5 içecek!

Göbek yağlarını eriten 5 içecek ile yaz aylarına daha fit girmek elimizde...

Göbek eriten 5 içecek!

Bahar aylarının gelmesiyle birlikte kışın kazakların altında sakladığımız göbekler kendini belli etmeye başladı. Bahar diyetleri ve egzersizleri bize bu konuda sayısız fayda sağlarken, günlük koşuşturmalarımızın arasında içeceğimiz 5 içecek bizi göbek yağlarımızdan kurtarıyor.

Su - aromalı su

Su tüketiminin sağlık ve kilo vermek açısından faydalarını hepimiz çok iyi biliyoruz.

Su içme alışkanığını bir türlü edinemiyorsanız suyunuzun içine taze nane, greyfurt, portakal ve limon gibi kalorisi düşük olan sebze ve meyvelerle aramo katabilirsiniz.

Greyfurt suyu

İçerdiği C vitaminleri sayesinde bağışıklığımızı kuvvetlendiren greyfurt kilo kilo vermemiz ve göbek yağlarmızdan kurtulmamız için de bize fayda sağlıyor.

Doygunluk hissi veren greyfurt metabolizmamızı hızlandırıyor ve yağ yakma sürecimizi hızlandırıyor.

Nane çayı

Rahatlatıcı ve yenileyici özellikleriyle tükettiğimiz nane çayının göbek düzleştirici etkisinin olduğunu biliyor muydunuz?

Vücudunuza giren yağlı yiyeceklerin sindirilmesine ve şişkinlik sorununuzun ortadan kalkmasına yardımcı olan nane çayını hergün tüketmeye çalışın.

Yeşil çay

Uzmanlar tarafından sağlığımız üzerinde onlarca etkisi kanıtlanan yeşil çay içindeki kateşin ve antioksidanlar sayesinde karın bölgemizdeki yağlardan kurtulmamıza yardımcı oluyor.

Sıcak çikolata

Ne kadar şaşırtıcı olsa da bitter çikolata zayıflamanız için size yardımcı oluyor.

Değişik bir içecek alternatifi olarak bitter çikolatadan, sıcak çikolata yapın ve kahvaltınızda tüketin. İştahınızın kapandığını göreceksiniz.

gobek.20150317114941.jpg

 


Yorumlar