2013 mezuniyet elbise modelleri

Bu sene mezun olacak genç kızların heyecanla bekledikleri o özel geceye çok az kaldı. Mezuniyet elbiselerinde bu yıl hangi modeller trend peki?

2013 mezuniyet elbise modelleri

2013 yılında mezun olacak genç kızların mezuniyet gecesi heyecanı yavaş yavaş başlıyor. Mezuniyet gecesinin en şık aynı zamanda en zarifi ben olmalıyım diyenleri duyar gibiyiz. Fakat 2013 mezuniyet gecenizde en şık gece elbisesi benim olacak diye terzilerin oyununa da gelmeyin.

Bloglarda, dergilerde ve ünlü isimlerin üzerinde beğendiğiniz beğenip işaret koyduğunuz o modelleri  kendi vücudunuza uyarlama zamanı yaklaşıyor. 

Hangi mezuniyet elbiselerini biliyoruz?

Mini mezuniyet elbiseleri 

Bacaklarınızı beğeniyorsanız ve daha dinamik bir elbise hayal ediyorsanız, mini elbise modellerini tercih edin. 

Balık elbise modelleri

Straplez balık elbiseler göğüs kısmınızı sarar ve daha diri bir görünüm sağlar. Bir deniz kızı herkesi büyülemek istiyorsanız tercihiniz balık elbise modellerinden yana olmalı.

Payetli gece elbiseleri

Parlamayı, güneş misali ışıl ışıl olmayı isteyenler kesinlikle payetli abiye modellerini seçmeli. 

2013 mezuniyet elbiseleri trendi ne?

2013'ün göz alıcı, parlak trendlerini dikkate almakta fayda var. Bu yılın en şık abiye elbise modellerinin ve en trend aksesuarlarının kırmızı halılardan geçtiğini hatırlatalım.

Jennifer Lawrence, Amy Adams, Charlize Theron, Jennifer Aniston gibi Hollywood ünlülerinin ödül gecelerindeki şıklığından esinleneceksiniz. Sizce bu seneki trend ne? Hangisi size en iyi gider? İşte 2013 yılının mezuniyet gecesi trendleri! Galeri için tıklayın. 

 

Yorumlar