Mutlu bir ilişkinin sırrı nedir? İlişkide mutlu olmak için ne yapmak gerekir?

Hayalini kurduğunuz mutlu ilişkinin sırlarını size veriyoruz! İlişkide mutlu olmak istiyorsanız bu 5 yöntemi uygulayın!

Mutlu bir ilişkinin sırrı nedir? İlişkide mutlu olmak için ne yapmak gerekir?

Son zamanlarda herkes mutsuz, bunun sebebi ilişkide çiftlerin birbirlerini anlamaması ve nasıl davranmaları gerektiğini bilmemesidir. Mutlu bir ilişkiniz olsun istiyorsanız uygulamanız gereken bazı maddeler var! Uygulayacağınız maddeler ile ilişkinizde mutlu sona ulaşacaksınız. İşte mutlu ilişki için uygulamanız gereken 5 yöntem!

Güvendiğinizi hissettirin!

Kendisine güvenilmediğini düşünen bir erkek çok hata yapar ve güvenmeyen kadından uzaklaşır. Uzaklaşmak bazen bağırıp çağırıp kavga çıkartmayla, bazen küsmeyle, bazen aldatmayla bazen de kadını kışkırtıp kendinden uzaklaştırmayla gerçekleşebilir. Çünkü güvensizlik erkeklere çok acı verir. Ve hiçbir erkek kendine acı veren bir kadına yakın olmak istemez.

Hizmet etmekten gocunmayın!

İkili ilişkilerde ve özellikle evliliklerde, her ne kadar "Hayat müşterektir!" denilse de, erkeklerin kendilerine hizmet edilmesini bekledikleri gerçeğini değiştirmez. Kendilerini ülkeyi idare eden bir kral gibi gören erkekleri bu rüyalarından uyandırmak asrın hatası olur. Bu nedenle, aşırıya kaçmamak kaydıyla, kadınlar erkeklerine hizmet etmekten gocunmamalı ve bunu yaparken güler yüz göstermeyi ihmal etmemelidir. Unutmayın ki, Kral’ın hazinesi Kraliçe’sinindir. Bu nedenle, erkeklere bir şövalye, bir kral gibi davranılmalı ve öyle oldukları hissettirilmelidir.

Sekse asla "hayır" demeyin!

Çiftler ellerindeki en güçlü ve şifa veren silahı yani seksi daha çok kullanmalı ve hayatlarında vazgeçilmez bir yere koymalıdırlar. Cinsel birleşme erkeğin içindeki duygularla bağlantıya geçmesini ve sevgi gereksinimi duymasını sağlayan, kadının ise sevildiğini ve değerli olduğunu hissetmesine hizmet eden bir araçtır. Bu nedenle kadınlar sekse asla "Hayır!" dememeli ve kendilerine verilmiş değerli bir armağan olarak görmelidir.

Hesap sorduğunuzu hissettirmeyin

Erkeklerin doğasında olan özgürleşme içgüdüsüne karşın kadınların benimsediği sahiplenme ve ilgilenme duyguları kadın ve erkek arasında uçurum oluşturan noktalardan biridir. Diğer bir değişle, erkek partnere hesap sormak, özgürlüğünün peşinde olan bir kartalın ayağına pranga takmakla aynıdır. Bu nedenle, kadınlar ‘Nerede kaldın?’ demek yerine Seni çok özledim!’,‘Saatlerdir kiminle konuşuyorsun?’ demek yerine Seninle konuşmaya hasret kaldım!’ demeyi öğrenmelidir. Bunun yanında ses tonu ve kelimelerin seçimini de çok önemlidir.

Akıl vermekten vazgeçin!

Sevgili olan kadın ile anne olan kadını birbirinden ayıran düşünce sisteminin başında içgüdüsel olarak ‘akıl verme’ eğilimi gelir. Bu yanlışa düşmek ve anne rolüne bürünmek bir erkeğin bir kadından isteyeceği en son şeydir. Bu nedenle, sevgili olan kadın imajından vazgeçmeden, kadınlar olayları neden sonuç ilişkisinde sevgilileriyle tartışarak göstermeyi tercih etmeli ve kendileriyle ilgili son kararı yine onların vermesini beklemelidirler. Böylece, haklılıklarını kendi iradeleriyle doğrulamalarına fırsat tanımış olurlar. Aksi bir durum yani akıl vermek erkeğe kendisini yetersiz, değersiz, iş bilmez veya beceriksiz hissettirecektir.

 

 

Yorumlar