Prp tedavisi nedir?

Yaz aylarında maruz kaldığınız güneş ışınları cildinizde lekelenmeler görülmektedir. Cildinizdeki bu lekelerden kurtulmak için bir çok kozmetik malzemelere baş vurmak yerine PRP uygulaması ile kurtulmanız mümükün.

Prp tedavisi nedir?

Yaz mevsimi boyunca esmerleşmek için fazlasıyla güneşe maruz kalmanızın sonucunda zararlı güneş ışınlarının geri dönüşümünü cilt lekeleri olarak geri gelmektedir. Cildinizde oluşan bu lekelerden kurtulmak çok çeşitli yollara başvurulmakta. Bugün sizler için cildinizde oluşan lekelerden ve solgunlaşan cildinizi PRP tedavisi ile cildinizdeki kırışıkıklardan, lekelerden ve sivilce izlerinizden kurtulabilirsiniz. 

PRP'nin yıpranmış dokunun iyileşmesine yardımcı olan kanın pıhtılaşması büyük bir rolü bulunmaktadır. Yara almış bir bölgeye uygulandığı zaman hızlı bir şekilde iyileşme sürecine girerek dokunun yenilenmesine yardımcı olmaktadır. Bu tedavi ile hasarlı dokunun daha canlı bir görünüm sağlamkatadır. PRP uygulamasının ardından yaklaşık 3-4 hafta sonra etkilerini gözle görmeniz mümkündür.

Yorumlar