Terazi burcu bu hafta yorumları Hande Kazanova 18-24 Aralık 2017 aşk, iş, sağlık, para falı

Terazi burcu haftalık yorumları elmaelma.com'da. Hande Kazanova Terazi burçlarını bu hafta ne bekliyor sorusuna yanıt verdi.

Terazi burcunu bu hafta neler bekliyor? Terazi burcu haftalık yorumlarında aşk, iş, para ve sağlık alanında ne diyor? Hande Kazanova 18-24 Aralık 2017 haftalık burç yorumlarına göre Terazi burcunu, aileniz yakın çevrenizle olan ilişkilerin güç kazanacak evinizle ilgili konular hayatınızda önemli iş ve sorumluluklarınız her zamankiden biraz fazla ön planda olacak! İşte Hande Kazanova'nın haftalık burç yorumlarına göre Terazi burçlarını bu hafta bekleyenler...

''Haftanız Yay burcunda oluşan bir yeniayla başlıyor sevgili Terazi ve yükselen Teraziler. Bu Yeniayda, yakın çevrenizle olan bağlantılarınız önemli olacak. Akraba ve kardeşlerinizin hayatında oluşan olayları ve aynı zamanda iletişim, satış, reklam, pazarlama, bilgisayar, yayıncılık alanlarınızı gözden geçirerek, daha önceden konuşulmuş işlerinizi ve kararlarınızı devreye sokabilirsiniz.

Çarşamba günü Satürn’den alacağınız etkilerle ev aile yuva alanlarınızda önemli dersleriniz ve testleriniz başlayacak. Yaklaşık 2.5 yıl boyunca ailevi düzeniniz ve yuvanızda önemli sorumluluklar üstleneceksiniz.

Perşembe günü itibarıyla bir ay boyunca aileniz herşeyden önemli olabilir ve iş çalışmalarınızı evinizden yapmaya istekli olabilirsiniz. Evinizle ilgili konular, ev alım, satım, kiralama gibi işleriniz varsa onlarla ilgilenebilirsiniz. Ev ve aile hayatınızda önemli işler ve sorumluluklar bu tarihte  devrede olacak. Cumartesi günü merkür düzeliyor. İletişim sıkıntılarını ve sorunlarını geride bırakacaksınız. İşte şimdi bu tarihten sonra yeni oluşturduğunuz kararlarınızı rahatlıkla uygulayabilirsiniz.''

Yorumlar