Penti’den yeni yılda gizli şıklık!

Yeni yıla girerken etrafınızdaki şıklık Penti'yle içinize yansısın! Penti'nin şık ve rahat iç çamaşırlarıyla yeni yıla "Merhaba" deyin!

Penti’den yeni yılda gizli şıklık!

Kadınlar için en az kıyafetler kadar önemli bir yeri olan iç çamaşırlar, yılbaşı gecesinin de en önemli parçası oluyor. Yeni yılda ister davette, ister evde olsun rahat ve şık hissettirecek iç çamaşırları Penti koleksiyonunu süslüyor.

Yeni yılın vazgeçilmezi olan kırmızı, “Penti Xmas” ve “Penti Juliette” ile kadınlara uğur getiriyor. “Xmas Demi Coverage” sutyen ve slip takım, kırmızı üzerine siyah dantel detayıyla asil bir görünüm sunuyor.

Juliette Balconette Push up” strapless sutyen ve slip yeni yılın en özel parçası oluyor. Balkonet kesime sahip sutyen göğüslerin büyük görünmesini sağlarken, dik tutuyor. Slip ise dantel detayıyla dikkat çekiyor.

Yine Penti’nin bu yıl ki iç giyim koleksiyonunda yer alan “Penti Lotus Leopar” ve “Penti Explore Leopard” leoparın cazibesinden vazgeçemeyenlerin tercihi olurken; “Penti Lines” da siyah tutkunlarının tercihi oluyor.

Sevdiklerine yeni yıl uğuru hediye etmek isteyenleri de unutmayan Penti; kırmızı yılbaşı külotlarını sevimli ambalajıyla satışa sunuyor.

1508468_10151757278101372_108081741_n.20131211144433.jpg

Yorumlar