Real'de bayram coşkusu

Real Hipermarketleri, Ramazan Bayramı coşkusunu tüm ürün gruplarında sunduğu zengin çeşit, kalite ve uygun fiyatlarla müşterisi ile kutluyor.

Real'de bayram coşkusu

250 çeşidi aşkın çikolata ve şekerleme, geleneksel Türk tatlıları, çocuklar için en güzel bayram hediyeleri ve tüm tekstil ürünleriyle bayram şıklığı Real Hipermarketlerinde…      

Gıdadan gıda dışına 50.000 çeşit ürün ile hizmet veren Real  Hipermarketler, Bayramların vazgeçilmez çikolata, şekerleme ve tatlısını yine en iyi fiyat garantisiyle müşterileri ile buluşturuyor.

Real Hipermarketler reyonlarında, Türkiye’nin önde gelen çikolata ve şekerleme markalarının yanı sıra bu sene ilk defa uluslar arası markası olan “'Real Selection' draje ve çikolata çeşitlerini de en uygun fiyatlarla satışa sundu.

Bayramda nostalji yaşamak isteyen, eski tatları özleyen müşterilerini de unutmayan Real Hipermarketleri, Balin markalı çikolata ve şekerlemelerine de reyonlarında yer verdi.

Bayram ziyaretlerinde ikramların vazgeçilmezi geleneksel Türk tatlıları yine en uygun fiyat ve 20 çeşitle unlu mamuller reyonunda müşterilerin favorisi olmaya devam ediyor. Bayramın sıcak yaz günlerine denk gelmesi nedeni ile tatlı rehavetini hafifletmek isteyenleri de düşünen Real  Hipermarketleri, 1kg cevizli baklava veya 1kg fıstıklı baklava alan müşterilerine 1lt dondurma hediye ediyor.

Bayram coşkusunu heyecanla bekleyen çocuklar için, bayrama özel hediyeler extra indirimlerle çocuk reyonlarında yerini aldı.

Real Hipermarketlerinde, kadın, erkek ve çocuklara yönelik giyim ürünlerinden ayakkabıya, aksesuarlardan ev tekstil ürünlerine ve bayram sofralarını renklendirecek ev gereç çeşitlerinde yüzde 50’ye varan indirimlerle müşterilerin beğenisine sunuldu.

Bayram alışverişin en yoğun olduğu Arife gününde de sürpriz kampanyalar hazırlayan Real  Hipermarketleri, sadece Arife gününe özel 22.00-24.00 saatleri arasında geçerli olacak ekstra % 50’ye varan indirimler hazırladı.

Müşterilerin daha da kazançlı olmasını sağlamak, bayram alışveriş yükünü hafifletmek adına bankalar ile de anlaşan Real Hipermarketleri CardFinans ile 9-22 Ağustos tarihleri arasında toplam 300TL alışveriş yapan müşterilerine 115 TL değerinde parapuan hediye ediyor.

Real  Hipermarketleri müşterilerine daha rahat alışveriş imkanı sunabilmek adına bayramın birinci günü saat 13:00 itibari ile hizmet vermeye devam edecektir.

Yorumlar