Tatil cenneti Delphin Otelleri'nde Anneler günü

Annelerimizin günü gelirken, ısınan havayla birlikte hediyenin en güzeli beş ayrı konseptte hizmet veren Delphin Otelleri’nden birinde tatil…

Tatil cenneti Delphin Otelleri'nde Anneler günü

Beş farklı otelle Akdeniz’in incisi haline gelen Delphin Otelleri, Anneler Günü sürprizi hazırlamak isteyenler için en keyifli alternatif olacak… ’’Tatil Cenneti’’ olarak anılan Delphin Otelleri ‘nin farklı konseptlerde tasarlanan beş ayrı otelinden birinde annenizi stresten arındırabilirsiniz.

Akdeniz’in şımartan ikliminde, lüks ve ihtişam içindeki Delphin Imperial Otel’i tercih ederseniz bu özel günü annenizle en şık konseptte kutlayabilirsiniz. Göz alıcı denizin maviliğinde misafirlerini ağırlayan Delphin Imperial, mimarisi, özgün bir zevkle döşenmiş odaları, lüks ve konforu zarafetle buluşturan suitleri, keyifle zaman geçirilecek sosyal alanları ve muhteşem lezzetleri ile annenize özel bir tatil deneyimi yaşatacak.

Doğanın kucağında, Akdeniz’e paralel uzanan Delphin Deluxe ise saray mimarisinden esinlenilerek dekore edilen odaları, klasik çizgilerin modern bir yorumla harmanlandığı sosyal alanları ve ödüllü ustaların tam bir görsel şölenle sunduğu muhteşem lezzetleri ile fark yaratacak.

Doğa düşkünü anneler içinse Delphin Botanik Hotel eşsiz olacaktır. Anneniz her türlü bitki ve ağaçla sarılı yemyeşil bir alana konumlanmış Delphin Botanik’te doğa ile baş başa kalarak dinlenecek. Delphin Diva ise Lara kumsallarının dillere destan güzelliğinin tam ortasında bir huzur vahası… Delphin Diva Premiere ise, doğa ve güneşin birleşerek Akdeniz’e paralel uzandığı kusursuz konumu ve tesis olanaklarıyla, annenizi mest edecek. Masmavi Akdeniz’in görkemli Toros Dağları ile kucaklaştığı yerde, denize paralel uzanan Delphin Palace saray mimarisinin izlerini taşıyan dekorasyonu ile annenize çok özel hissettirecek. Hayallerin ötesinde bir tatil için benzersiz plajı, kusursuz hizmeti, muhteşem lezzetleri, güler yüzlü personeli ve kullanışlı olduğu kadar şık odalarıyla Delphin Palace oteli de tercih edebilirsiniz…

Dünyaca ünlü TUI tarafından aldığı hizmet ödülleriyle kalitesini kanıtlayan Delphin Otelleri, konforu ve hizmetiyle Anneler Günü için, sonsuz emekleri için annelere unutulmaz bir teşekkür yolu olacak.

Yorumlar