2011 Ayakkabı Modası

Bağcıklar, topuklar, kurdeleler... Bu sezon ayakkabılar daha yaratıcı ve cesur... Bu modelleri görmeden ayakkabı alışverişine çıkmayın!

2011 Ayakkabı Modası

Eğer nasıl kullanacağınızı bilirseniz ayakkabılar giyindiğiniz her şeyi muhteşem bir hale getirebilir! Ayakkabılardaki son trendler her zevke hitap eden sayısız tercih sunuyor.

Bu modellerin bazılarını geçen yazdan tanıyoruz. Fakat yenilenen tarzlar stilinizi konuşturmak için size fırsat veriyor! Eğer 'ben de koleksiyonumu güncellemek istiyorum' derseniz işte size birkaç öneri..

 

Öncelikle şunu bilmenizde fayda var. Yeni nesil ayakkabılar ayrıntılarıyla meşhur! Kullanılan bantlarda yaratıcı dokunuşlar var, bağcıklarsa alışık olduklarınızın çok daha ötesinde...

 

Geleneksel bantları unutun! Ayak bileğinizi saran modeller biraz cesaret gerektirebilir; ama pişman olmayacaksınız! İlmekler ve bağcıklarla sıradışılığınıza dişilik de katacak.

 

Seçim alanınız bunlarla kısıtlı da değil. Bu yaz çeşit çeşit topuk da göreceğiz.

 

Sıcak mevsim, sıcak renkler ve doğa demek. Bunlara bir de payetleri ve seksi tokaları ekleyince şık ve farklı olmak hiç bu kadar kolay olmamıştı!

 

Modelleri görmek için tıklayın!

 

 

 

Yorumlar