2014 İlkbahar/Yaz Burberry Gözlük Modelleri

Yirminci yüzyılın başlarında piyasaya sürülmüş olan ikonik Burberry trençkotlarından esinlenerek oluşturulan “Trench Koleksiyonu” güneş ve optik gözlük çerçevelerinden oluşuyor.

2014 İlkbahar/Yaz Burberry Gözlük Modelleri

İkonik trençkotlar, hafif ve giyilmesi rahat olmakla birlikte yağmura karşı koruma sağlamak için tasarlanmıştır. Burberry Trench Koleksiyonu gözlükleri de aynı prensipleri izleyerek trençkotun karakteristik tasarım ayrıntılarının birçoğunu yansıtıyor.

Burberry Trench Koleksiyonu’nda yer alan gözlüklerin sap uçları, özel deri kaplanmış trench tokasından esinlenen, tona uygun dikiş ile sarılı deriden yapılmıştır. Burun plaketleri, trençkotun metal erkek ve dişi kopça boyun kapama düzenini çağrıştıran parlak metal parçalarla karakterize edilmiştir. Trençkotu astarlayan Burberry ekose deseni, sipariş üzerine yapılan gözlük plaketlerinden, sapların iç kısmı ve dış kısmı üzerindeki sırlı ve kazımalı ayrıntılara kadar, bütün koleksiyonda göze çarpan bir özellik olarak yer alıyor.

Birleşik Krallık’ta tasarlanmış ve İtalya’da elle yapılmış olan bu koleksiyon, markanın zanaatkârlık ve yenilikçilik mirasını adeta vurgular nitelikte. Her adım, bal renginden taş rengi ve siyaha, trench tonları yelpazesinde asetatın karıştırılması ve boyanması ile başlayan çok özel bir yapımı temsil eder. Burun plaketleri, Burberry ekose desenini taşıyan özel olarak hazırlanmış bir kalıp dökümü olup, çerçevelerin her yüz şekline rahatlıkla uymasını sağlamak için ayarlanabilir olarak tasarlanmıştır. Sap uçları, elle deri ile sarılmıştır. Çerçeveler elle monte edilmiş ve ekose desen, sapların iç kısmı üzerinde emaye boyalıdır.

Modellerin tümü asetat, yumuşak deri, metal ve emaye ile çerçeve cephesi ve saplar boyunca zengin bir malzeme karışımı ile donatılmıştır. Çizilmeye karşı dayanıklı gözlük camları %100 UV koruma garanti eder. Burberry Trench Koleksiyonu, karakteristik sıcak bal rengi ve altın rengi, parlak taş rengi ve gümüş rengi ve klasik siyah ve nefti yeşilini kapsayan özel bir renk paletinde sunuluyor.

burberry.jpg

Yorumlar