Beren Saat ve Kenan Doğulu aylar sonra ilk kez yan yana görüntülendi boşanacakları konuşuluyordu!

Bir süredir boşanacakları iddia edilen Beren Saat ve Kenan Doğulu, uzun bir aradan sonra ilk kez Doğulu'nun kız kardeşinin doğum gününde yan yana görüntülendi.

Beren Saat ile Kenan Doğulu'nun aralarının bozuk olduğu ve boşanacakları iddiası gündeme bomba gibi düşmüştü. Uzun bir süredir yanyana görünmeyen çiftten Beren Saat 35'nci yaş gününü kutladığı gün Instagram hesabından herkesi şoke eden bir paylaşımda bulunmuştu. Yıllar önce bir yarışma programına katılmasını sağlayan ve 2004 senesinde trafik kazası geçirerek hayatını kaybeden eski sevgilisi Efe Güray’ı anmış ve mutsuz olduğuna dair bir yazı paylaşmıştı. Bunun üzerine gözler ikiliye çevrildi. Saat'in sosyal medyada yayınladığı bu paylaşımı sonrası ikilinin evliliğinin sallantıda olduğu dedikoduları iyiden iyiye düşünülmeye başlanmıştı.

Son haliyle hayranlarını oldukça şaşırtan Beren Saat'in bir markette objektiflere oldukça yorgun ve üzgün yansıması da 'boşanıyorlar' iddialarını güçlendirmişti. Hatta bir muhabirin 'boşanıyor musunuz?' sorusuna bile  'Bana zaman verin' diyerek yanıtlamıştı.Hakkında çıkan haberlere cevap vermekten kaçınan Saat, sosyal medya hesabından Kenan Doğulu ile çekilen tüm fotoğraflarını silmişti.Bunun yanı sıra Kanal D ekranlarında yayınlanan Müge ve Gülşen'le 2. Sayfa programının sunucuları ünlü çiftin 28 Mart Perşembe günü  boşanacaklarını iddia etmişti. Ünlü çift haklarında çıkan haberleri yalanlamış fakat bir arada görüntülenmemişti. Tüm bu söylemlerin üzerine uzun bir aradan sonra ikili Kenan Doğulu'nun kardeşi Canan Doğulu'nun doğum günü partisinde bir araya geldi. 

UZUN BİR ARADAN SONRA İLK KEZ AYNI KAREDELER 

Aylardır haklarında boşanacakları yönünde haberler çıkan Beren Saat ve Kenan Doğulu çiftin, haberleri yalanlamış ancak birlikte görüntülenmemişti. Çiftin aylar sonra ilk kez aynı karede yer aldığı fotoğraf ise sosyal medyada paylaşıldı.

ÇIKAN HABERLERİ YALANLAMIŞTI 

Haklarında her gün yeni bir haberin çıktığı çiftten Beren Saat, geçtiğimiz günlerde basın mensuplarına yaptığı açıklamada "Çıkan haberler doğru değil boşanmıyoruz" diyerek iddialara son noktayı koymuştu.