2018 burç yorumları aşk, iş, para, sağlık, şans yorumları tüm burçlar için!

2018 burç yorumları elmaelma.com'da. İşte 2018 Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burcu yorumları.

2018 burç yorumları aşk, iş, para, sağlık, şans yorumları tüm burçlar için!

2018 yılında burcunuzu neler bekliyor? Astrolog Hande Kazanova, aşktan para durumuna, sağlıktan kariyere 2018'de burcunuzu nelerin beklediğini yazdı. İşte 2018 Koç burcu, Boğa burcu, İkizler burcu, Yengeç burcu, Aslan burcu, Başak burcu, Terazi burcu, Akrep burcu, Yay burcu, Oğlak burcu, Kova burcu, Balık burcu yorumları.

KOÇ BURCU 2018 YORUMLARI

2018 yılında kariyer ve iş temalarına odaklanacaksınız. Amaçlarınızı yeniden planlayacak ve kariyerinize en iyi şekilde hizmet edeceksiniz. Eğer bu dönemde disiplinli, istikrarlı ve kararlı bilgilerle yolunuzda ilerlerseniz, kariyerinizde gerçek başarılara ulaşabilirsiniz. İş hayatınızda karşınıza fırsatlar çıkacak ama bu fırsatlara verdiğiniz tepkiler önemli olacak sevgili Koçlar. Toplum önünde olmaktan ve sorumluluklar üstlenmekten kaçınmamalısınız. Zira  yapacağınız işlerde kendinizi topluma kabullendirmek her şeyden önemli olabilir.

Bir yandan da bu yıl başkalarının kaynaklarından en güzel şekilde faydalanabilirsiniz. Maddi alanlarda, kredi, faiz, vergi, muhasebe alanlarınızda fırsatlar karşınıza çıkabilir. Bu süreçte beklenmedik insanlardan ve yerlerden hayatınızı iyiye doğru değiştirecek etkiler göreceksiniz. Elinize sorunlu ve çözümü zor olan daha önceden uğraştığınız bir miras geçebilir. Eşinizin veya partnerinizin parasal olarak hayatında da güzel gelişmeler yaşanabilir. Sigorta  ve vergi konularında şans sizden yana olacak. Eğer almanız gereken bir kredi veya borç varsa önemli tarihlere dikkat ederek bu yükümlülüğün altına girebilirsiniz. Bu sene birikimlerinizi, ortak kazanımlarınızı etkili bir şekilde değerlendirmelisiniz.

BOĞA BURCU 2018 YORUMLARI

2018 Yılında Satürn’ün Oğlak burcuna geçmesiyle beraber birkaç yıl boyunca yüksek düşünce ve fikirlerinizi kontrol etmeyi öğrenmeniz gerekecek, legal konularda mücadele ve sınırlamalarınızın da olacağını söylemeliyim. Bu yüzden başınızdan büyük işlere kalkışırsanız hukuksal sıkıntılar, eğitim zorlanmaları ve seyahat zorluklarıyla karşılaşmak söz konusu olabilir. Aynı zamanda uzaktaki akrabalarınızın hayatındaki sorumluluklar sizi de dolaylı olarak etkileyebilir. Partnerinizin kardeş ve akrabalarıyla olan ilişkilerinizde de sorumluluklar üstlenebilirsiniz. Seyahatleriniz veya yolculuklarınız sorumluluk verici ve öğretici olabilir. Yüksek eğitim, din, metafizik, felsefe ve hukuk gerektiren konulara ilginiz artacak. Bir yandan da Satürn’den Güneş’inizin alacağı güzel açılarla attığınız adımların sizi desteklediğini ve geliştirdiğini göreceksiniz. Sorumlu, dikkatli ve düşünülerek atılan adımlar sizi büyütecek ve istediklerinizi karşınıza getirecek. Geleceğinizi oluşturuyorsunuz sevgili Boğalar, hazırlıklarınızı iyi tamamlayın.

2018 yılında Jüpiter’den alacağınız etkilerle evlilik, ikili ilişkiler ve ortaklı işlerinizde fırsatlar sizinle olacak. Bekarsanız bu yıl  evliliğe adım atabilir, ilişkinizi bir üst seviyeye taşıyabilirsiniz. Evliyseniz evlilik ve beraberliklerinizden şans ve fayda sağlayacaksınız. Yine eşinizin hayatında güzel gelişmeler ve şanslar oluşabilir. Taşınmayı ve başka bir yere yerleşmeyi düşünüyorsanız hayat sizi destekleyecek. Ortaklaşa yapılacak işlerde önemli anlaşmalar, kontrat ve sözleşmeler devrede olabilir. Danışmanlığa dayalı işleriniz varsa bu sene başkalarına yol göstermekten ve yaptığınız işte popüler olmaktan mutluluk duyabilirsiniz.

İKİZLER BURCU 2018 YORUMLARI

2018 yılında ortak para alanlarınızda sorumluluklar üstlenmeye artık hazırsınız. Önünüzdeki dönemde ortaklaşa gelirler, banka, kredi, faiz, vergi, miras alanlarınızda sorumluluklarınız devrede olacak. Bu yıl ağırlıklı olarak  ortaklaşa finansal gelirlerinizin üzerine odaklanacaksınız. Bu hayatınız için de büyük bir dönüşüm içerecek. Başkaları için parasal sorumluluklar üstlenmek gözünüzü korkutmasın. Şimdiye kadar önemsemediğiniz konuları önemseyebilir, önemsediklerinizin sırasını değiştirebilirsiniz. Bu süreci yaşadıklarınızla tamamlandığınızda ruhunuzdaki değişim ve dönüşümlerde tamamlanmış olacak sevgili İkizler...

Bu dönemde yapmanız gereken borç almak, vermek ve başkalarına kefil olmak gibi durumlara girişmemek, riskten kaçınmak ve vergi konularınızı göz ardı etmemek olmalı. İnsanlarla ve çevrenizle anlaşmayı öğrenmeli, işbirliğinden  kaçınmamalısınız.

2018 Yılında yaptıklarınızın karşılığını görecek, ne kadar çalıştıysanız o kadar mahsül alacaksınız. Kendinizi göstermek istiyorsunuz. İş değiştirmek, yeni bir işe başlamak, yeni projelere dahil olmak ve kendinize uygun işi seçmek bu yıl fazlasıyla kolay olacak. Beraber çalışacağınız insanların hayatında güzel değişimler ve fırsatlar oluşabilir. Yanınızda çalıştırdığınız veya çalıştıracağınız insanların da hayatında güzel gelişmeler olabilir. Kısacası insanlarla beraber çalışmaktan korkmayacak ve hatta zevk alacaksınız.

YENGEÇ BURCU 2018 YORUMLARI

Bu yıl arkanıza alacağınız rüzgarla aşkı hissedecek, yaşayacak, yaşadığınız veya yaşayacağınız aşkların sizi daha fazla geliştirdiğini göreceksiniz sevgili Yengeçler. Yine bu dönem içerisinde tanışacağınız bir insanla daha sakin, mütevazı ve güvenli  bir aşk yaşayabilir, beraberliğinizi evliliğe veya sağlam temellere taşıyabilirsiniz. Aşk, eğlence, yaratıcılık, sanat ve çocuklar konusunda çalışarak, dikkatli davranarak ve düşünerek atılacak adımlar karşınıza çok güzel şanslar ve fırsatlar çıkarabilir. Çocuk sahibi olmak istiyorsanız, bu alandaki çalışmalarınızı başlatabilirsiniz.

2018 yılında  Satürnden aldığınız etkilerle evlilik, ikili ilişkiler ve ortaklı işler alanınızda sorumluluklarınız ve testleriniz başlıyor sevgili Yengeç ve yükselen Yengeçler. Evliyseniz yeni sorumluluklar alabilir, ilişkilerinizin sağlamlığını gözden geçirecek olaylarla karşılaşabilirsiniz. Evliliklerinizin gerçek bir temel üzerine kurulu olup olmadığı, partnerinize ne kadar dürüst olup olmadığınız,  kendinize sormanız gereken soruların başında geliyor. Gerçekte bir ilişkiden neler beklediğiniz, karşılığında ne aldığınız ve verdiğiniz bu süreçte önem kazanacak. Bekarsanız, bu yıl sorumluluk almaya açık olacak ve evlilik kararını düşünmeye başlayacaksınız.

ASLAN BURCU 2018 YORUMLARI

2018 yılında  iş konularınıza, hizmet ve sağlık alanlarınıza odaklanabilirsiniz. İş alanlarınızda da önceliklerinizi iyi belirlemeniz gerekecek.  İşinizde sizi neyin mutlu edip etmediğini algılayacağınız ve göreceğiniz bir dönem geçireceksiniz. Üzerinize almanız gereken sorumluluklarınızı ertelemeyin ve başkaları size dayatmadan, siz kendiniz ve yapacaklarınız için harekete geçin. İster isteyin, ister istemeyin, iş yapmak, hizmet etmek, bu alanlarda sorumluluk üstlenmek hayatınızın önemli bir parçası haline gelebilir. Size düşen görev, yapacaklarınızdan mutluluk duymanız ve gerçekten istediğiniz işlere kanalize olmanız sevgili Aslanlar.

Bu  yıl Jüpiter’den aldığınız etkilerle ev ve aile konularında güzel şanslar yakalayabilirsiniz.. Emlak alım satımından kazanç sağlayabilir, istediğiniz bir ev varsa  onu alarak hayallerinize kavuşabilirsiniz. Kasım ayına kadar emlak alım, satım işlerinizden kazancınız yüksek olabilir. Elbette ki dikkatli olmanız gereken tarihleriniz olacak ama bir yandan da kendinizi bir evin borcu altına girmekten alıkoyamayacaksınız. Aileniz ve onlarla geçirilecek zamanlar aradığınız o içsel huzurun en verimli anlarını temsil edecek. Ailenizi ve yuvanızı genişletmek, geliştirmek ve kimliğinizi bu alanlarda ortaya koymak isteyeceksiniz.

BAŞAK BURCU 2018 YORUMLARI

2018 yılında hayat size birçok açıdan gülümseyecek sevgili Başak ve yükselen Başaklar. Halihazırda bu yıl aşk hayatınızda, çocuklarla olan ilişkilerinizde ve yaratıcılık alanlarınızda önemli dersler ve sorumluluklar öğrenmeye başlayacaksınız. Kafanızda kurduğunuz projeleri, yapmak istediklerinizi planlı ve programlı yaparsanız daha kolay ilerleyebilirsiniz. Daha fazla güvenilir olma yolunda emin adımlarla ilerliyorsunuz. Bu sizin yapmak istediğiniz sanatsal ve kreatif işlere olumlu bir şekilde yansıyacak. Sanatçı Başaklar, yaptıkları işte kendilerini gösterecek ve uzun soluklu işlere imza atabilecekler.

Bir yandan da duygusallığınızı bu sene iyi kontrol edeceksiniz. Sevginizi çocuğunuzdan ve partnerinizden esirgememeli, hayatı keyifli ve eğlenceli yönlerinden görmelisiniz. Çevrenizdeki herkesin derdini dinlerken, kendi dert ve sıkıntılarınızı dile getirmekte zorlanacaksınız. Size keyif veren çocuk alanlarınızda yaşayacağınız bazı sıkıntı ve sorunları kendinize çok fazla dert etmemeye çalışın. Kendinizi olayların akışına bırakırsanız oluşturmak istediğiniz disiplin ve düzenin kendiliğinden yola girdiğini göreceksiniz.

Bekarsanız, kendinizden yaşlı veya genç bir partner seçebilir ve bu partnerin sorumluluğunu yıl boyunca üstlenebilirsiniz.

TERAZİ BURCU 2018 YORUMLARI

2018 Yılında aile hayatınıza, ev konularınıza yönelik hareket edeceksiniz. Ailenizle ilgili her türlü sorumluluk karşınıza gelebilir. Bir emlak alımı, ev sahibi olmanız gibi durumlar içine girebilir ve yıl boyunca evinizin düzenine ve düzenlenmesine vaktinizi ayırabilirsiniz. Tarlanız, bir araziniz, toprakla bağlantılı işlerinizde önemli  uğraşılar ve dersleriniz devrede olabilir. Ya da yuvanızı kurmak, aile sorumluluğunu üstlenmek öne çıkabilir. Aile büyüklerinizin hayatındaki bazı sorunlar, hastalıklar ve problemlerde olasılıklar arasında. Belki bir akraba veya aile büyüğünüzün sizinle aynı evde yaşaması zorunluluğunu üzerinizde hissedebilirsiniz. Örnekleri çoğaltabiliriz ama kısaca, ailevi sorumluluklar bu yıl vaktinizin çoğunu alabilir. Bir yandan da davranışlarınızı ve alışkanlıklarınızı gözden geçireceksiniz.

2018 yılında  bir yandan da parasal konularda şansı yakalayabilirsiniz. Parasal anlamda çok güzel şanslara ve fırsatlara sahip olacaksınız. Bir ev almak veya mal, mülk sahibi olmak, para biriktirmek veya harcamak  bu yıl her zamankinden daha cazip görünebilir.  Maddi konularda tutkulu ve stratejik  bir şekilde ilerlemeli, ortak parasal kazançlarınızdan gelen parayı etrafa saçmak yerine ihtiyaçlarınıza ve iş kollarınıza yatırmalı ve biriktirmek için kullanmalısınız.

AKREP BURCU 2018 YORUMLARI

Geleceğiniz adına şansla hareket edeceğiniz olan 2018 yılında yakın çevre sorumluluklarınız sizi biraz olsun bunaltabilir. Akraba veya kardeşlerinizin hayatındaki dönüşümler ve testler yüzünden hayatı biraz daha dar algılamanız mümkün. İşte tam da bu noktada Jüpiter’den alacağınız desteklerle hayatınızı yeniden yapılandırabilir, sorunları çok fazla gözünüzde büyütmeyebilirsiniz.

Bir kere Jüpiter size inanılmaz şanslar verecek. Kim ve ne olduğunuzu görecek, kendinizi iyi tanıyacak, neler başarabileceğinizi  anlayacaksınız. Bu yıl kendinize olan güveniniz tam olacak. İnsanları kolaylıkla etkilemeyi başaracaksınız. Öğrenme ve deneyim kazanmanın bir parçası olan bu süreçte, insanlardan ve kaynaklarından rahatlıkla yararlanabilirsiniz. 12 yılda bir gelen ve önünüzdeki 12 yılın konu ve olaylarını belirleyecek olan bu dönemde, şansın ayağınıza gelmesini beklemeyin. Kafanızda kurduğunuz, oluşturduğunuz plan ve projeleriniz varsa harekete geçin, uğraşın, yeni insanlarla tanışın, farklı yerlerde bulunun. Ya da eğitiminize önem vererek, kendinizi geliştirin. Eksik olduğunuz bir alan varsa onu tamamlayın. Siz kendiniz için bir şeyler yaptıkça hayat da size karşılığını en güzel şekilde verecek sevgili Akrepler...

 YAY BURCU 2018 YORUMLARI

2018 Yılında parayı, değerini, ederinizi, sahip olduğunuz herşeyi sorgulayacaksınız. Bu dönemde çok önemli bilgiler elde edeceksiniz. Çok çalıştığınız ve çeşitli iş fırsatlarıyla karşılaşacağınız bu dönemde gelen parayı tutmak, biriktirmek ve doğru yatırımlarda bulunmak sizin için önemli olacak. Bu öğrenme süreciniz tamamlandığında içsel huzurun, kişisel değerlerin ve güvenliğin para ve maddi güçle ilgili olmadığını farkedebilirsiniz.

2018 Yılında neşe, zenginlik ve bolluk temsilcisi jüpiter alacağınız etkilerle her türlü olumsuzluk karşısında korunacak, beklenmedik iyiliklerle karşılaşacaksınız. Kendinizi, ruhunuzu keşfetmek, yardımlaşmayı ön plana çıkaracak ve daha ruhani şeylerin peşinde koşacaksınız. Geri planda durmanız gereken her tür işte şans sizin yanınızda olabilir. İşlerinizde bir yavaşlama, bir ağırlaşma söz konusu olursa bunun kendi iyiliğiniz için olduğunu aklınızdan çıkarmayın. Hapishane, hastane, devlet kurumları, büyük şirketler, yardımlaşma dernekleriyle işleri olanlar, yurtdışı, yabancı ülkeler, bu alanlardan yana şanslı ve fırsatlı olabilirler. Yine sahne arkası işler, sinema, bale, resim, dans, koreografiye dayalı işlerinizde, yazım alanlarınızda stratejik davranabilir, sezgilerinizle, gerçekçi yönlerinize güzel fırsatlar yakalayabilirsiniz. Kasım ayına kadar önemli bir hazırlık sürecindesiniz sevgili Yaylar.

OĞLAK BURCU 2018 YORUMLARI

2018 yılında 28 yıllık bir döngüyü kapattınız ve  yeni bir döngü başlatıyorsunuz. Kendiniz için sorumluluk alacak, yaptıklarınızdan daha fazlasını üstlenerek kişisel yolculuğunuza devam edeceksiniz. Siz yeni gözlerinizle dünyayı yeniden keşfediyor, kendinizi, yapacaklarınızı ve yeni sorumluluklarınızı fark ediyorsunuz. Bu çok güzel zira gerçekten ne istediğinizi, neye ihtiyacınız olduğunu önünüzdeki 2.5 yılda görecek, başkalarından öğreneceklerinizi yabana atmayacaksınız. Dünya hakkında öğrendiklerinizi, deneyimlediklerinizi ve yaşadıklarınızı gözden geçirmenin ve gelecek günlerinizi hazırlamanın tam zamanı. Bu yılı yeniden doğuş yılı olarak görün, dirayet ve sağlamlıkla silkelenin ve yolunuza devam edin.

2018 yılında  yeni insanlarla tanışacak, onlarla işbirliği içinde olacak, sosyal ortamlarınızdaki kişilerden istediğiniz destek ve yardımı bulacaksınız. Çevrenizin varlığı ve buradan gelecek iş fırsatları yüzünüzü güldürebilir. Arkadaş ortamlarınızda stratejik, derine giden, araştıran yönlerinizle farkedileceksiniz. Yine organizasyon veya etkinlik içerikli bir işle uğraşıyorsanız detaycılığınızla göz doldurabilirsiniz. Fırsatlar birçok alandan karşınıza çıkabilir. Bir yandan da birden fazla işten elde edilen gelirleriniz artabilir ve geleceğinize yönelik planlarınızı devreye sokabilirsiniz.

KOVA BURCU 2018 YORUMLARI

2018 yılında olaylar kontrolünüz dışında gelişebilir. Bu süreçte kontrolsüzlüğü deneyimleyecek, kontrol etmemenin, kendinizi akışa bırakmanın da bazen güzel olacağını yaşayacağınız çeşitli olaylarla öğreneceksiniz. Kaderinizin sizin uzun vadede hayrınız için çizdiğine razı gelmeli, bazen zorlansanız da yaşadığınız olaylardan önemli sonuçlar çıkarmalısınız. Bunu  bir tamamlanma süreci olarak görmeli ve kontrol edemediğiniz şeylere karşı kendinizi aciz hissetmemelisiniz. Aslında mistik konulara, gizemli ve ruhsal öğretilere olan merakınız ve isteğinizle sistemli ve çok çalışarak gelişime bu süreçte  fazlasıyla açık olacaksınız.

Önemli bir tamamlanma sürecindesiniz. 29 yıllık satürn sürecini bitirme aşamasındasınız. Bu yüzden var olan olaylar, gelişen durumlar karşısında paniğe kapılmayın, karamsarlıktan uzak durun. Tüm bu yaşayacaklarınız büyük bir bahar temizliği sevgili Kovalar. Bu temizlik yapılmalı ve boş yerler açılmalı ki, yeni dönemde bu boş yerleri  istediğiniz şekilde  doldurabilesiniz.

Bir yandan da 2018 yılında büyümenizi ve gelişiminizi en çok kariyer ve iş hayatınızda gerçekleştirebilirsiniz Sevgili Kova ve yükselen Kovalar.  Bu yıl kariyerinizde çok güzel şanslar yakalayacak, işinizi en güzel şekilde sunmak isteyeceksiniz. Kariyerinizde tutkulu, stratejik adımlarınızla, iş hayatınızda çok konuşulaşacağınız, kuracağınız ilişkilerle göz boyayacağınız bir yıl geçireceksiniz.

BALIK BURCU 2018 YORUMLARI

2018 yılında çevrenizi, arkadaşlarınızı gözden geçireceğiniz bir dönem içinde olacaksınız. Dostlarınızın ve çevrenizdeki arkadaşlarınızın iç yüzünü göreceksiniz, bazılarıyla dostluklarınız daha sağlama binerken, bazılarına bu dönem veda etmek durumunda kalabilirsiniz. Ya da sosyal çevrenizdeki arkadaşlarınızın önemli bir sorumluluğuyla yüzyüze gelebilirsiniz. Bu dönem sizin gelecek planlarınızı, hayat yolunda kimlerle ilerleyeceğinizi belirlediğinden hayatınızdan bir şekilde çıkan, aranız bozulan insanlar sizi üzmesin. Giden insanların artık sizin hayatınıza o veya bu şekilde hizmet etmediğini, bu kişilerin sizin hayat kalitenizi düşürdüğünü  ilerleyen zamanlarda göreceksiniz.

2018 yılında gelişiminizi medya, yabancılarla yapılacak işler, ticaret, ithalat, ihracat, yayıncılık, hukuk, iş seyahatleri, eğitmenlik, eğitim, deniz aşırı ülkelerle girişilecek ticaret, turizm sektörlerinde arttırabilirsiniz.. Bu işlerden birinde çalışıyorsanız kapıların sonuna kadar açık olduğunu ve çeşitli fırsatların karşınıza geldiğini farkedeceksiniz. Bu alanda bir işiniz olmasa bile, bolca seyahat edecek, yabancı yerlerde tatil yapma imkanı bulacaksınız. Medya alanlarında ve hukuksal süreçte şanslarınız yüksek olacak. Yurtdışı seyahatlerinizde göreceğiniz yerler ve kültürlerden etkilenecek, bakış açınızı değiştirecek kararlar alacaksınız. Bu sene Jüpiter ve satürn den aldığınız desteklerle kendinizi, fikirlerinizi ve yapacaklarınızı geliştireceksiniz sevgili Balıklar. Yabancı insanlardan, kültürlerden öğrendiğiniz önemli bilgileri iş ve kariyer hayatınıza aktarmanıza çok az kaldı. Bu yıl bolca gezin, görün, gözlemleyin, eksik eğitimlerin üzerine düşün, Kasım 2018’den sonra  kariyerinizde sizi kimse tutumaz.

Yorumlar 1 yorum