2018 Temmuz Boğa yorumu Güneş ve Ay tutulması etkileri

Boğa burcu Temmuz 2018 yorumları elmaelma.com'da. Boğa Temmuz ayı yorumlarında 13 Temmuz'daki Güneş ve 27 Temmuz'daki ay tutulması etkilerine dikkat!

2018 Temmuz Boğa burcu yorumları Hande Kazanova'nın anlatımıyla elmaelma.com'da. Boğa burcu Temmuz 2018 yorumlarına göre bu ay Boğa burcunu çok önemli günler ve değişimler bekliyor. Boğa burcu aylık yorumlarına göre Temmuz'da Güneş ve Ay tutulması gibi iki önemli astrolojik olay yaşanacak. Ayrıca 26 Temmuz'daki Merkür retrosu da Boğa burcunu etkisi altına alacak. 13 Temmuz'daki Güneş tutulması Boğa burcunu yakın akrabalarla ilişkiler konusunda zorlayacak. 27 Temmuz'daki Ay tutulması ise Boğaları kariyer alanında zorlu bir döneme sokacak. 26 Temmuz'daki Merkür retrosu Boğa burcuna etkileriyle dikkat çekecek. Merkür gerilemesi Boğa burçlarının aile ve ev hayatını etkisi altına alacak. Boğa Temmuz 2018 yorumlarının detayları ve Hande Kazanova'nın videolu Boğa burcu aylık yorumları haberimizde. 

"5 Temmuz’da özel ilişkilerinizden ve hayatınızdan güzel destekler alacaksınız sevgili Boğa ve yükseleni Boğa olanlar. 

İletişime dayalı ortaklaşa atılacak adımlarda şans yüzünüze gülebilir. 10 Temmuz’da jüpiter düzeliyor. Jüpiter sizin ilişkiler ve özel hayat alanınızda gerilemekteydi ve bu alanlarda uzun zamandır düşündüğünüz, harekete geçmekte zorlandığınız konuların artık geride kaldığını göreceksiniz.

10 Temmuz itibariyle daha fazla aşkı hayatınıza almak, çocuğunuz varsa çocuğunuzun ilgi alanlarına yönelmek, sanatsal ve kreatif işlerinizde kendinizi ön plana çıkartıcak ve eğitime dayalı her tür konuda kendinizi göstereceksiniz. Bu ay iki tane tutulma var.

GÜNEŞ TUTULMASI

13 Temmuz’da Güneş tutulması gerçekleşecek ve bu tutulma sizin yakın çevre, akraba, kuzen, kardeşlerinizin hayatında önemli konu ve olayları karşınıza getirebilir. Siz de bu olaylara şahit olabilirsiniz yada sizin alacağınız kararlar onların hayatını etkileyebilir. Diğer yandan iletişime dayalı her tür işte yada girişiminizde de hızlı gelişmelerin karşınıza geldiğini görebilirsiniz. Bir takım krizlerle uğraşmak bu tutulmanın etkilerinden olacak.

MERKÜR GERİLEMESİ

14 Temmuz, 22 Temmuz olumlu zamanlar ama 26 Temmuz’da Merkür gerilemeye başlayacak Merkür sizin ev, aile, yuva alanlarınızda gerileyecek sevgili Boğa’lar. 26 Temmuz’dan sonra 3 haftalık dönem içersinde gayrimenkul girişimlerine girişmemek faydalı olacaktır.

AY TUTULMASI

27 Temmuz’da Ay tutulması var. Bu ay tutulması kariyerinizde önemli duygusal ve hassas konuları karşınıza getirecek. Hırslı olabilirsiniz, öfkeli olabilirsiniz, yaşadıklarınız size farklı geliyor olabilir ama bu tutulmayla beraber kariyeriniz yeniden şekillenicek. Ay sonunda ise kariyer ile ilgili konularda hızlı değişimler biraz daha riskli konuları hayatınıza taşıyacak.

Yorumlar