2019 Yengeç burcu yorumları çalışarak büyüme zamanı

Yengeç burcunu 2019'da neler bekliyor? 2019 Yengeç burcu aşk, iş, kariyer, evlilik ve para hayatında çalışarak büyüme zamanı. 2019'da tutulmalara dikkat!

2019 Yengeç burcu yorumları çalışarak büyüme zamanı

Yengeç 2019 yorumları ile Yengeç burcunu 2019'da neler bekliyor sorularının yanıtlarını sizler için derledik. Bu yıl da Satürn'den aldığınız etkilerle evlilik, ikili ilişkiler ve ortaklı işler alanınızda sorumluluklarınız devam ediyor sevgili Yengeçler ve yükselen Yengeçler. Evliyseniz yeni sorumluluklar alabilir, ilişkilerinizin sağlamlığını gözden geçirecek olaylarla karşılaşabilirsiniz. Evliliklerinizin gerçek bir temel üzerine kurulu olup olmadığını, partnerinize ne kadar dürüst olup olmadığınız, kendinize sormanız gereken soruların başında geliyor. Gerçekte bir ilişkiden neler beklediğiniz, karşılığında ne aldğınız ve verdiğiniz bu süreçte önem kazanacak.

Bekarsanız, ilişkilerinizin sorumluluklarını üstlenmek ve ciddi bir platforma taşımak için uğraşabilirsiniz. Belki de evlilikten şu ana kadar kaçtınız ama bu yıl sorumluluk almaya açık olacak, evliliği düşünmeye başlayacaksınız.

2019'da yaptıklarınızın karşılığını görecek, ne kadar çalıştıysanız o kadar mahsül alacaksınız. Başkalarına hizmet etmek, iş değiştirmek, yeni bir işe başlamak, yeni projelere dahil olmak ve kendinize uygun işi seçmek bu yıl kolay olacak. İşsiz kalmayacak, kendinizi meşgül etmenin, yeni iş fırsatlarını hayatınıza katmanın yollarını bulacaksınız. Beraber çalışacağınız insanların hayatında güzel değişimler oluşabilir. Yanınızda çalıştırdığınız veya çalıştıracağınız insanların hayatında güzel gelişmeler olabilir. İnsanlarla beraber çalışmaktan korkmayacak, zevk alacaksınız.

2-24 Temmuz arasında doğan Yengeçler, bu sene biraz zorlanabilirler. Karşıt açıda bulunan Satürn onların otorite ve erkek figürleriyle, patronlarıyla, eşleriyle veya babalarıyla çeşitli sıkıntılar yaşamasına neden olabilir. Eğer bu tarihler arasında doğduysanız, üzerinizdeki değişimlere açık olmalı, olumsuzluklar karşısında hemen demoralize olmamalı ve hayat size karşıymış gibi bir izlenime kapılmamalısınız. 

İŞ, PARA, KARİYER

Yeni yılın ilk günü itibariyle enerjinizi kariyer ve iş alanlarınıza çevireceksiniz sevgili Yengeçler ve yükselen Yengeçler. Özel hayatlarınızın sorumlulukları, önemli bir taşınmanın yükümlülüğü yada parasal bir konu hayata daha ciddi bakmanıza neden olacak. 

6 Ocak'ta oluşan parçalı Güneş tutulması, ortaklaşa yapmak istediğiniz işlerinizde sorumululuk, disiplik ve baskıyla önemil açılımlar yapmanızı ve iyi sonuçlar elde etmenizi sağlayacak.

7 Ocak ve sonrasında işlerinizi ve günlük hayatınızın düzenini istekle yapacaksınız. İşverenseniz eleman alımında bulunabilirsiniz.

13 Ocak civarında iş alanlaınızda inancınızı sorgulayabilir, kendi düşünceleriniz ve çevrenizden gelen etkiler karşısında fanatik davranışlar sergileyebilirsiniz. Kendi haklılığınızdan emin olacağınız bu dönemde kolay hata yapabilir, bir davanız varsa sorunlar yaşayabilirsiniz. 

21 Ocak'taki tam Ay tutulması maddi konularda önemil açılımları karşınıza getirebilir. Parasal konularda bazı zorlanmalarla karşılaştıysanız, bu tutulma zamanı elinize para geçebilir veya cebinize giren parayla daha fazla ilgili olabilirsiniz. Yine bu tutulma zamanında beraber iş yaptığınız insanlara ve kurumlara dikkat edin, ilişkilerinizde yanılgılara açık olacaksınız. Para ve iş hayatınızda sizi destekleyen tarihler 22-25-30 Ocak olacak. 

Şubat ayının başında iş hayatınızda hızlı gelişmeler oluşabilir. Ortaklaşa iş yürüttüğünüz insanlarla, ortağınızla bazı güç çekişmelerine açık olabilirsiniz. Enerjiniiz kendi kendinize değil, çevrenizin hayrına kullanmaya çalışın. 

4 Şubat'ta oluşan Yeni Ay, ortak parasal konularda vermeniz gereken kararları hızlandırabilir. Yeni fikirlerinizi uygulamaya koyabilirsiniz. 8 Şubat bu anlamda harika bir tarih. İş alanlarınızda şanslı ve fırsatlı olacaksınız.

10 Şubat itirabiyle yabancı insanlarla girişilecek işler ve toplantılar öne çıkıyor. 10-18 Şubat'ta seyahat, ticaret, medya alanlarında önemil açılımlar, farklı işler karşınıza gelebilir.

13 Şubat'ta göz önünde olacağınız ortamlarda, kariyerinizde ve işinizde risk almayı sevecek, ani ve hızlı oluşumlar içinde olacaksınız. Bu vermeniz gereken ani kararları da gösterebilir.

Mart başında ortak parasal işlerinizde ilişkilerinizi güçlendirebilirsiniz. Kredi almayı düşünüyorsanız 1 Mart'ı pas geçerek bu adımı atın.

5 Mart'ta bu yılın ilk gerilemesine başlayan Merkür, geleceğinize yönelik işlerinizde, yabancılarla yapılacak olan işlerde, seyahat ve eğitim alanlarınızda bazı sıkıntı ve sorunları su üstüne çıkarabilir. 28 Mart'a kadar büyük imzalardan ve anlaşmalardan kaçınmalısınız.

Yine 14-16 Mart'ta vereceğiniz sözlere dikkat edin; iş alanlarınızda bol keseden atabilir, detayları gözden kaçırabilirsiniz.

31 Mart'tan sonra enerjinizi doğru kullanmanız gerekecek. Kariyer ve iş ilerlemelerinizde mücadelelerinizi daha derinden ve gizliden yapmanız gerekebilir, enerjinizi düzgün kullanmakta zorlanabilirsiniz. Anlık duygu çıkışları ve öfke patlamalarından uzak durun. 

Nisan ayında iletişimsel işlerinizde oldukça yaratıcı ve verimli etikler altındasınız ama bir yandan da fikir ve düşüncelerden kolay etkilenebilirsiniz. Kararsızlıklarınızın önünüzü kapatmasına ve sizi yavaşlatmasına izin vermeyin. 

5 Nisan'dan sonraki 15 gün boyunca kariyerinizde güzel ilerlemeler elde edebilir, iş başlangıçlarınızı etkinleştirebilirsiniz. 7-12-14 Nisan'ı bir kenara not edin. Bu günlerden alacağınız doğru enerjiyle bu dönemde atılımlarınızı gerçekleştirebilirsiniz.

10 Nisan'da Jüpiter geriliyor. İş, hizmet alanlarınızda karşınıza gelen fırsatlarda yavaşlamalar ve gecikmeler oluşabilir. Bu dönemde fırsatları ne yönden ele aldığınız ve neler yaptığınızı görecek ve buna göre kararlarınızda değişiklikler yapacaksınız. 

Mayıs ayında iş alanlarınızdaki gelişmelerde negatif etkilerden uzak durun. Fikirlerinizin desteklenmediğini görebilir ve buna olumsuz tepkiler verebilirsiniz. 1-2-7-9 Mayıs'ta bu etkileri hissedeceksiniz.

21 Mayıs'tan sonra artık kendi köşenize çekilebilirsiniz. Olayları geri plandan izlemek, birebir içinde olmamak önemli. Geri plandan uğraştığınız bir işiniz varsa bu dönemde kendi içinize döndüğünüz için bu işleriniz daha kolay idare edeceksiniz. Ama göz önünde olmanız gereken işleriniz varsa işte bu sizi zorlayabilir. 

3 Haziran'da oluşan Yeni Ay'da başlangıçlar ve adımlar için desteklenmeyeceksiniz. İşinizi planlamalı bu dönemde büyük işlerden ziyade tamamlamanız gerekenlerin peşine düşmelisiniz.

14 Haziran'da özel hayatınıza, ilişkilerinize ve elbetteki ortak adımlarınıza ve işlerinize dikkat edin. Bu alanlarda ilerlemeniz kolay olmayacak. Sanki durdurulduğunuzu, ilerleyemeyeceğinizi düşünebilir, aynı konular üzerinden defalarca geçebilirsiniz. 16-20 Haziran'da bu etkiler daha görünür hale gelebilir.

17 Haziran'da oluşan Dolunay'la birlikte iş ve hizmet alanlarınızda önemli kararlar alabilirsiniz. Bu duygusal kararlar farklı ve değişik şansları da içerebilir. 

8 Temmuz'da Merkür para alanlarınızda gerileyecek. 19 Temmuz'a kadar büyük paralar harcamayın, ticari girişimde bulunmayın. 19 Temmuz-1 Ağustos arası Merkür sizin burcunuzda gerileyecek. Yanlış anlaşılmalara açık olacaksınız. Ağzınızdan çıkacak sözcüklere dikkat edin. 25 Temmuz'da durumları toparlamanın bir yolunu bulabilirsiniz.

Parasal dengesizlikler, ödemelerde sıkışmalar, beraber iş yaptığınız kişilerle sürtüşmeler 11-30 Temmuz'da karşınıza çıkabilir.

Ağustos başında Merkür düzeliyor, rahatlayacaksınız. Yine 1 Ağustos'ta oluşan Yeni Ay'la birlikte parasal konularda önemil adımlar ve kararlar devreye girebilir. Girişimlerinizin karşılığını alacağınız bir aya giriş yapıyorsunuz.

İş alanlarınızda parasal yönden 7-8-21 Ağustos'ta güzel fırsatlar yakalayacaksınız. Maddi yönden fırsatlarınız yüzünüzü güldürürken, ilişki sorunlarınıza odaklanmaktan kaçmayın. Bayram zamanı ilişkileriniz stresli olabilir.

11 Ağustos'ta Jüpiter'in düzelmesiyle beraber iş, hizmet alanlarınızda yaşadığınız gecikmeler ve aksilikler hafiflemeye başlıyor.

18 Ağustos itibariyle enerjinizi iletişimsel işlerinize harcayacaksınız. Bilgi işlem, sosyal medya, araştırma ve detay gerektiren işlerinizde iyi bir işçi olabilir, yapılması gerekenleri hızlı ve düzgün bir şekilde halledebilirsiniz.

30 Ağustos'ta gerçekleşen Yeni Ay'da iletişimsel işlerinizi ve girişimlerinizi başlatabilirsiniz. Satış, reklam, pazarlama, tanıtım, teknoloji veya bilgisayar alanında işiniz varsa önemli başlangıçları bu tarih ve sonrasında yapmalısınız. 

Eylül ayına güçlü ve istikrarlı etkilerle giriş yapacaksınız. Yeni Ay'ın etkisiyle girişimde bulunmanız gereken alanlarda kolaylıkla hareket edebileceksiniz. Çalışkan yönünüzle 2-3-4 Eylül'de işlerinizi toparlayacaksınız.

7-10-14 Eylül'de fikirleriniz karmaşık, bulanık ve kararsız olabilir. Çevrenizden alcağınız bilgilere çok güvenmeyin, aldanmalar oluşabilir. 

13 Ekim'de gerçekleşen Dolunay, kariyer alanınızda duygusal temaları karşınıza getirecek. 

1 Kasım itibariyle işinizi ve günlük koşturmalarınızı seveceğiniz, başkalarına hizmet etmekten mutluluk duyacağınız bir döneme gireceksiniz. Yanınızda çalıştırdığınız veya yanında çalıştığınız insanlarla olan ilişkilerinizde güzellikler oluşabilir.

12 Kasım'da oluşan Dolunay'la birlikte sosyal çevrenizdeki olaylarla uğraşacaksınız. Kalabalık yerler, topluluklar, dernekler, geleceğinizi ilgilendirecek önemli işlerinizde hızlı gelişmeler ve sonuçlarla karşılaşacaksınız.

22 Kasım'dan sonra iş ve hizmet alanlarınıza yöneleceksiniz. Yılın başında elde ettiğiniz şanslar ve fırsatlar bu tarihten sonra yeniden devrede olacak. Güzel fırsatlar 24-28-30 Kasım'da karşınıza çıkabilir.

26 Kasım'da oluşan yeni ay iş alanlarınızda hızlı kararlar uygulamanız için size göz kırpacak. Yeni bir işe başlayabilir, iş başvurusunda bulunabilir, iş sahibiyseniz eleman alımlarınızı başlatabilir, bir projeye hayat verebilirsiniz.

9 Aralık itibariyle önemli iş görüşmeleri ve toplantıları devreye sokacaksınız.

12 Aralık'ta bir konu ve olay sizi biraz zorlayabilir. İşinizle ilgili konularda önemli sonuçlarla karşılaşabilirsiniz.

20 Aralık sonrasında ortak parasal konularda güzel sonuçlar ve çözümler karşınıza çıkacak. Özel hayatınızda üstleneceğiniz sorumluluklar karşısında parasal bir yükümlülük devrede olabilir. Bir borcun veya kredinin altına girebilirsiniz. 20 Aralık'ta iş konuşmalarınızda yanıltıcı etkilere dikkat edin, size söylenenlere hemen inanmayın.

AŞK, EVLİLİK, İLİŞKİLER

Bu sene özel hayatınızda daha cana yakın, anlayışlı ilişkiler içinde olmalısınız. Partnerinizle aranıza mesafe koymak sizi zorlayabilir. Karşı taraftan beklediğiniz tepkiyi göremediğinizde olayları çok fazla gözünüzde büyütmeyin. Özellikle ilişkilerinize Temmuz ayında dikkat edin. Yine Ocak ve Temmuz ortasında yaşayacağnıız tutulmalar özel hayatınızdaki kararları hızlandırabilir. 

Yeni yılın ilk günü itibariyle özel hayatınızın sorumlulukları, önemli bir taşınmanın yükümlülüğü ya da parasal bir konu hayata daha ciddi bakmanıza neden olacak.

5 Ocak'tan itibaren özel hayatınızı, evliliğinizi ve ilişkilerinizi konuşacağınız ve meselelerin üzerine daha somut bir şekilde eğileceğiniz bir dönem başlıyor. Bu alanladaki olaylarda daha kesin, şüpheci ve biraz da olumsuz bakış açınız 2-13-18 Ocak'ta devrede olabilir.

6 Ocak'ta oluşan parçalı Güneş tutulması, önemli bir ilişkinin sorumluluğunu üstlenmenize neden olabilir. Bu sizi değiştirecek ve dönüştürecek bir ilişkil olabilir. Evliliğinizle ilgili önemli kararlar, hızlı ve sorumlu adımlar atabilir. Ortaklaşa yapmak istediğiniz işlerinizde sorumlulukla, disiplin ve baskıyla önemli açılımlar ve sonuçlar elde edebilirsiniz. Büyükbabanız yaşıyorsa onun sağlığıyla  ve günlük hayatındaki sorunlarıyla uğraşabilirsiniz. Ani bir taşınma gündeme gelebilir. 

 4 Ocak ve sonrasında özel hayatınızda ilişkinizin üzerine eğilebilir, sevdinizle sorun yaşadığınız alanlarda ilişkinizi güçlendirebilirsiniz. 

19 Şubat'ta oluşan Dolunay'da algınızı yakın çevrenize çevireceksiniz. Uzun ve geniş vdeli konularla ilgilenirken, daha kısa vadeli ve yakın çevrenizde dönen olaylar odak noktanız olacak. Akraba ve veya kardeşinizin hayatındaki olaylar bu Dolunay'da karşınıza çıkabilir.

Mart başında ilişkileriniz zorlanabilir. Sevdiğiniz size karşı aşırı kontrolcü davranabilir, aile ortamlarınızda gerilimlere açık olabilirsiniz.

6 Mart'ta oluşan Yeni Ay gelecek adımlarınızı hızlandırırken, Merkür'ün gerilediğini aklınızdan çıkarmayın. Yine bu tarihte Uranüs bir daha çıkmamak üzere sosyal çevre alanlarınıza geçiyor. Bu tarih sonrasında arkadaş ve sosay çevreniz değişmeye başlayacak, yeni ve farklı ortamları sevecek, olayları farklı gözlerle görmeye başlayacaksınız.

Özel hayatınızda sevdiğiniz insanla beraber alacağnıız önemli kararlar, seyahat planları  9-10-13-16 Mart'ta ön plana çıkabilir. 

21 Mart'ta oluşan Dolunay, aile ortamlarınızda yeni ve hızlı duygusal kararları karşınıza getirebilir. Evinizle ve yerleşimle ilgili konular da önem kazanıyor. Kariyer ve aile alanlarınızı dengede tutun, sosyal çevrelerde anlaşmazlıklara dikkat edin.

26 Mart'tan sonra seyahatleriniz hızlanabilir, değişik yerler görmekten mutluluk duyacaksınız. Başkalarına yapacağınız fedakarlıklar yüksek olurken, çevrenizden ve arkadaşlarınızdan güzel destekler alabilirsiniz.

19 Nisan Dolunay'ı yeniden ailevi konuları karşınıza getirebilir. Geçen ay karşılaştığınız, başlattığınız duygusal kararlarınızın sonuçlarıyla yüzleşebilirsiniz. Adalete sağlanıp kalmak, karşı tarafı kendi ihtiyaçlarınızdan daha fazla önemsemek bu Dolunay'da sizi yorabilir. 

23 Nisan'da sosyal ortamlarınızda beklenmedik, sürpriz etkilere hazır olun. 24 Nisan'da Plüton'un 30 Nisan'da Satürn'ün gerilmesi özel hayatınızı yeniden ele almanızı, sorunlarınızla yüz yüze gelmenizi sağlayacak.

5 Mayıs'ta oluşan Yeni Ay, sosyal çevrenizde oluşan konu ve olayları hızlandırabilir. 6 Mayıs'tan sonra sosyal çevrenizle olan iletişiminiz hızlanacak. Arkadaşlarınızla fikir alışverişlerinizin üzerine düşebilir, planlar yapabilirsiniz.

15 Mayıs'tan sonra gireceğiniz sosyal çevrelerde insanların dikkatini üzerinize çekeceksiniz. Güzel ilişkiler kurmak, gireceğiniz çevrelerde yeni insanlarla tanışmak için harika bir süreç.

16 Mayıs'tan sonra enerjinizi ailevi konulara, özel hayatınıza ayıracaksınız. Bu dönemde sosyal ortamlarda alınganlıklardan uzak durun. 16-17-18 Mayıs'ta aşk hayatınızda kalıcı adımlar atılabilir. Bu dönemde karşınıza çıkacak bir ilişki, uzun soluklu ve ciddi olacak.

Haziran başında sosyal çevrenizdeki güzel oluşumlar, özel hayatınızdaki kalıcı ilişkiler, önemli konularla ilgilenmekten sizi alıkoyacak. Aslında bu iyi olacak, zira 3 Haziran'da oluşan Yeni Ay'da başlangıçlar ve adımlar için desteklenmeyeceksiniz.

Tam da arife günü, 4 Haziran itibariyle Merkür sizin burcunuza geçiyor. Geçmişi, gelenekleri önemseyen bir insan olarak bu bayramda ailenizle ve sevdiklerinizle olmak isteyeceksiniz. 

14 Haziran'da özel hayatınıza, ilişkilerinize ve elbetteki ortak adımlarınıza ve işlerinize dikkat edin. Bu alanlarda ilerlemeniz kolay olmayacak. Sanki durdurulduğunuzu, ilerleyemediğiniz düşünebilir, aynı konular üzerinden defalarca geçebilirsiniz. 16-20 Haziran'da bu etkiler daha görünür hale gelebilir.

Temmuz'da özel hayatnızı etkileyecek iki tutulma yaşayacaksınız sevgili Yengeçler. Bu ay ilişkilerinize ve onun gerekliliklerine ekstra özen göstermelisiniz. Alınganlıklarınız ay başında yoğun olabilir. 

Enerji alanlarınız değişiyor; aşka, keyfe, çocuğunuza ve hobilerinize harcamalarınız hızlanabilir. 2 Temmuz'da oluşan tam Güneş tutulması, hayatınızda fiziki görüntünüzde önemli değişimleri, beklenmedik ve ani olayları karşınıza çıkarabilir. Önemli kararlar alacak ve özel hayat sorumluluklarınızı çok da önemsemeyeceksiniz. Bu da ilişkinizde sorunları daha da görünür yapabilir. Özellikle 2 Temmuz (-,+ 3 gün) civarında doğduysanız hayatınızı değiştirecek, sizi öne çıkartacak yeni oluşumlara hazır olmalısınız.

3 Temmuz ve sonrasında kendinizi besleyeceğiniz, sosyal olacağınız, kendinize önem vereceğiniz bir dönem başlıyor.

9-14-17-21 Temmuz dikkatli olmanız gereken zamanlar. İişkilerinize şüpheyle yaklaşabilir, sevilmediğinizi düşünebilir, fikirlerinizde onaylanmayabilirsiniz. 

18 Ağustos itibariyle enerjinizi yakın çevrenizde olup biten konulara kaydıracaksınız. Kardeşleriniz, akrabalarınız, komşularınız enerjinizle beslenirken, onları eleştirmeye yatkın olabilirsiniz. Çevreniz ağustos sonuna kadar size çok şey öğretebilir. Keyifli değişimlerden mutluluk duyabilirsiniz. 26-28-30 Ağustos'ta çevre ilişkilerinizi kullanın. 

Eylül ayına güçlü ve istikrarlı etiklerle giriş yapacaksınız sevgili Yengeçler. Özel ilişkilerinizde aradığnıız güveni, istikrarı sağlayabilirsiniz.

14 Eylül'de devreye giren Dolunay önemil bir seyahati karşınıza getirebilir. Uzataki akrabalarınızdan haberler alabilir veya daha büyük işlerle uğraşmak durumunda kalabilirsiniz. Yine bu Dolunay'da eylemleriniz veya size karşı yapılanlar yanıltıcı olacaktır. Enerjinizi doğru kullanmalısınız. 

22-25 Eylül'de aile ortamlarınızda, eşinizle olan ilişkilerinizde sorunlar ortaya çıkabilir. Sevilemdiğinizi düşünebilir ve karşı tarafı zorlayabilirsiniz. Yine bu dönemde eşinizin kariyeriyle gili konularda sıkıntılar oluşabilir. 

28 Eylül'le beraber aileniz, eviniz ve yuvanızla ilgili konuları başlatabilirsiniz. Önemli ve yeni kararlarınızı bu Yeni Ay'la beraber almalısınız. Ev değişimi, satın alınması gibi durumlarda uzun soluklu ve kalıcı adımlar atılabili.

Ekim ayının başında şüpheleriniz yoğun olabilir. Özel hayatınızda krizlere ve değişmesi gereken konulara odaklı olacaksınız.

3 Ekim'den osnra aşkı konuşabilir, hobilerinize vakit ayırabilir, çocuğunuzla olan iletişiminizi hızlandırabilirsiniz. Bu süreçte aşk hayatınızda sivri sözlerden kaçının, iğnelemeyi seveceksiniz.

4 Ekim'den sonar enerjinizi ailenize ve evinize harcayaksınız. Aile hayatınızdaki ilişkiler önem kazanıyor ama bu ilişkilerde enejinizi harcarken, sözlerinizle ortalığı karıştırmayın.

Sosyal çevreniz arasında çekişmeler, sorunlar 7-13-28 Ekim tarihlerinde iyice belirginleşiyor. Sıkılganlıklarınızı iyi kontrol etmeli, oluşacak durumlar karşısında direnç göstermemelisiniz. 

13 Ekim'de gerçekleşen Dolunay'da, ev ve aile hayatınızda güzel fırsatlar oluşabilir ama çevre ilişkilerinizde aynı istikrarı sağlamak kolay olmayacak.

16-20-21-25 Ekim'de özel hayatınızda denge, uyum, olgunluk devrede olacak.

28 Ekim'de oluşan yeni ay aşk hayatınızı hareketlendirirken, saedce aşk değil, çocukla ilgili yeni oluşumlara ve kararlara açık olacaksınız. 

31 Ekim'de Merkür aşk evinizde gerilemeye başlıyor. 20 Kasım'a kadar geçmiş aşk meseleleri yeniden karşınıza dikilebilir. Geçmişten insanlardan haber alabilirsiniz. Hayatınızdaki insanla veya varsa çocuğunuzla olan iletişiminize bu dönemde dikkat etmelisiniz.

5 Kasım'da ev, aile, yuva alanlarınızda gücünüzü kontrollü kullanmalısınız. Aile hayatınızda şiddetli, dramatik olaylar oluşabilir. Ya da eşinizin iş hayatında bugün krizler karışınaz çıkabilir. 

19 Kasım itibariyle enerji alanlarınız değişiyor. Aile ortamlarınızla uğraşılarınızı geride bırakacak, daha eğleneceli, keyifli konulara, aşka, çocuklara, sanatsal işlerinize yönelecek ve bu konularla uğraşacaksınız.

24 Kasım'da çevre ilişkileriniz, özel hayatınızı zorlayabilir. Bu dönemde risk almayın lüften, ters çıkışlardan savunmalardan kaçının lütfen.

Yılın son ayında, 2 Aarlık'ta Jüpiter Oğlak burcuna geçiyor. İlişki alanlarınıza geçen Jüpiter ikili ilişkileriniz, ortaklı işlerinizde çalışmalarınızı hızlandırabilir. Sabırla, onurla, çok çalışarak bu alanlarda güzel sonuçlar elde edeceksiniz. Karşı cinsten beklentilerinizi gözden geçirerek, abartılı yönlerinizden uzaklaşacaksınız. 3-8 Aralık'ta aşk hayatınızda keyfiniz yerinde. 

26 Aralık'ta oluşan parçalı Güneş tutulması, özel hayatınızda, ilişkilerinizde, ortaklı adım atacağınız işlerinizdeki hızlı başlangıç ve kararları karışınıza getirebilir. Bir gün sonra Jüpiter'le kavuşum halinde olan Güneş'in etkisiyle özel ilişkilerinizde şanslı açılımlar oluşabilir. Meselelere daha soğukkanlı yaklaşmalı ve pratik yöntemler geliştirmelisiniz. Başka bir yere, ülkeye taşınmayla ilgili kounlarda hareketlenebilir. 

SAĞLIK

Bu sene sağlığınızdan yana pek sıkıntılarınız olmayacak. Jüpiter'in sağlık alanlarınızda dolaşıyor olması, kilo almanızı kolaylaştırabilir. Bunun için egzersizleriniz arttırın ve sağlıklı bir beslenme programı oluşturun. Jüpiter'in gerilediği zamanlarda 10 Nisan -11 Ağustos arasında sağlınııza gereken özeni gösterin.

7 Ocak ve sonrasında sağılınızla ilgili konularda sıkıntılarınız varsa ilerlemeler kaydedebilirsiniz.

17 Haziran'daki Dolunay sağılınızal ilglii hassas günleri karışınaz getirebilir. Günlük hayatınızda önemli karalar alabilir, diyete başlayabilirsiniz, beslenme şeklinizde değişikliklerde bulunabilirsiniz.

26 Kasım itibariyle sağlığınızla ilgili yeni kararlarınızı uygulamaya koyacaksınız. Diyete başlayabilir, beslenme şeklinizi gözden geçirebilir, günlük hayatınzda yeni uygulamaları, şifa yöntemlerinizi hayatınıza katabilirsiniz.

9 Aralık ve onu takip eden iki hafta boyunca sağlığınızı gözden geçirebilir, kontrollerinizi yaptırabilirsiniz.

12 Aralık'ta hayatınızın kontrolü elinizde olmadığndan en fazla ruhsal anlamda zorlanabilirsiniz. Sağlığınıza gereken özeni gösterin. 

(Elele dergisi Hande Kazanova Astroloji 2019 kitabından alıntıdır)

Yorumlar