1-7 Ekim haftalık burç yorumları-Astroloji

Haftalık burç yorumları 1 Ekim-7 Ekim 2018 astroloji falı, aşk, para, iş, falı ne diyor? Hande Kazanova'nın haftalık burç yorumlarını elmaelma.com'da.

1-7 Ekim haftalık burç yorumları-Astroloji

Haftalık burç yorumları 1Ekim-7 Ekim haftası için ne diyor? elmaelma.com haftalık burç yorumları 1 Ekim'den başlıyor. Bu haftanın burç yorumlarına göre Koç burcunu, Boğa burcunu, İkizler burcunu, Yengeç burcunu, Aslan burcunu, Başak burcunu, Terazi burcunu, Akrep burcunu, Yay burcunu, Oğlak burcunu, Kova burcunu ve Balık burcunu neler bekliyor? 1-7 Ekim haftalık burç yorumları aşk falı, iş falı, sağlık falı ve para falı için ne diyor? Hande Kazanova'nın elmaelma.com için hazırladığı 1-7 Ekim haftalık burç yorumlarına göre Koç burcu bu hafta özel hayatla ilgili gelişmeler etkisi altına alacak. Koç burcu bu hafta sakın kimseye borç vermeyin, zararlı çıkarsınız. Boğa burcu 1-7 Ekim haftalık burç yorumlarına göre Boğalar mutlaka işlerine odaklanmalılar. Bu hafta Boğa burcu 3 Ekim çarşamba gününe aman dikkat edin. Gelelim İkizler haftalı yorumlarına. İkizler burcu 1-7 Ekim haftasında özel ilişkisinde tutkularını harekete geçirmekte zorlanacak. Bu hafta İkizler iş hayatında da sıkıntılar yaşayabilirler. Yengeç 1-7 Ekim haftalık yorumlarına göre ise bu hafta Yengeçler geçmişte yaşadıkları ilişkilerle ilgili problemleri çözecekler. Aile büyüklerine aman dikkat! Aslan burcu haftalık yorumlarına göre 1-7 Ekim haftasında Aslanlar kendilerini rahatlatmalı ve olumsuz düşüncelerden uzaklaşmalılar.Aslanlardan sonra sıra Başaklarda. Başakların haftalık burç yorumlarında akrabalarla sıkıntılı ilişkiler görülüyor. Özellikle  3 Ekim Çarşamba günü tartışmalara açık olacaksınız. Sağduyunuzu koruyun. 1-7 Ekim Terazi burcu haftalık yorumunda para var. Teraziler için bu hafta parasal fırsatlar var. Ve Akrepler... 1 Ekim-7 Ekim haftasında Akrep burcu kendini biraz geri planda tutsa iyi olur. Bu uyarı tüm alanlar için geçerli. Akrep burcu haftalık yorumlarına göre bu hafta gelecek planı yapmak için sessiz kalınması gereken bir hafta. Akrepten sonra sıra Yay haftalık yorumlarında. Yay burcu 1-7 Ekim haftası yorumlarına göre kendinize mutlaka zaman ayırın bu hafta sevgili Yaylar. Venüs 5 Ekim haftasında kadersel alanınızı etkileyecek dikkat. Ve son 3 burç... Oğlaklar bu hafta kariyer ve iş alanında güzel ilişkiler kuracak. 1-7 Ekim haftasında Oğlak burcu fikirlerinize destek bulamazsanız sakın şüpheci olmayın çalışmaya devam edin. 1-7 Ekim Kova haftalık yorumlarında ise seyahatler ve uzaklarda gelecek haberler var. Kova burçları bu hafta iş alanındaki kadınlara mutlaka dikkat edin. Ve son burcumuz Balık... 1-7 Ekim 2018 haftalık balık burcu yorumlarına göre 3 Ekim Çarşamba gününe aman dikkat! Parasal alışverişler sıkıntı yaratabilir.

KOÇ 1-7 EKİM HAFTALIK BURÇ YORUMU

Bu ay ikili ilişkiler ve özel hayatınız mercek altında. Karşı tarafın gözünden kendinizi görmek, ilişkinizle bütünleşmek ve sevdiğiniz insanın konuşma ve görüşmelerine önem vermek sizin için önemli olacak. Yalnız Çarşamba günü göz önünde olacağınız ortamlarda toplum içinde birbirinizi anlamak ve ortak payda da buluşmak kolay olmayabilir. Ortaklaşa bir işiniz varsa, ortağınızla olan bağlantılarınızda aynı sıkıntı ve problemlere maruz kalabilirsiniz. Kolay ikna olmayacaksınız şüpheci davranacaksınız. Bu dönemde her işin altında bir bit yeniği arayacaksınız. Cuma günü Venüs, Akrep burcunda gerileyecek. Venüs, sizin ortak para alanlarınızda gerileyecek sevgili Koç’lar. Parasal konularda bir takım sıkıntı ve sorunlar karşınıza gelebilir, eşinizin parası ile ilgili bir takım bozulmalar ve sorunlarla karşılaşmanız yüksek. Bu dönem içersinde kimseye borç vermeyin, kimseden borç almayın.

BOĞA 1-7 EKİM HAFTALIK BURÇ YORUMU

Maddi konular, para alacak, verecek dengesi Ekim başında daha fazla görünür olacak. Ekim ay’ı iş konularınızın önem kazandığı sağlığınızla ilgili konu ve olaylara daha fazla vakit ayırdığınız, diğer taraftan ilişkinize odaklanmanız gerek aylardan bir tanesi olacak. Bir seyahat edeceksiniz, uzakta bir yerlere gideceksiniz, işinizle ilgili konuşma ve görüşme yapacaksınız Çarşamba günü dikkatli olmakta fayda var. Karşı tarafın söylediklerine şüpheci davranabilirsiniz. Cuma günü itibariyle Venüs geriliyor. Venüs sizin zıt burcunuz olan Akrep burcunuzda gerileyecek. 40 gün boyunca hatta Ekim sonuna kadar ikili ilişkileriniz ve özel hayatınızda bir takım zorlanmalar karşınıza gelebilir. Bu dönem içersinde evliliğe adım atmak, yeni bir insan tanımak çok tavsiye edilmez. Karmik bir takım etkileşimlerle geçmişten hesaplaşma içerisinde olan insanlarla bir araya gelebilirsiniz. Bu döngü 8 yıl önceki döngü’nün aynısı. 2010 yılının Ekim - Kasım aylarında neler yaşadığınızı düşünün. Bu hafta Venüs’ün gerilemesiyle beraber önünüzdeki 40 gün boyunca o döngüye benzer konu ve olayların hayatınıza daha fazla yer ettiğini görebilirsiniz.

İKİZLER 1-7 EKİM HAFTALIK BURÇ YORUMU

Kendi fikirleriniz ve düşünceleriniz bu ay başında daha fazla ön planda olabilir. Duygusal meseleler çabuk değişebilir, alacağınız kararlar, karşınıza gelecek olan konuşmalarda duygu iniş çıkışlarınızı hayatınızda yüksek bir şekilde hissedeceksiniz. Bu hafta önemli haftalardan bir tanesi. Aşıksanız, hayatınızda biri varsa, çocuğunuz varsa onunla olan bağlantılarınızda bir takım sıkıntı ve sorunlar karşınıza gelebilir. Fikirsel olarak birbirinizi anlamakta zorlanabilir, dramatik olaylar içersinde kendinizi bulabilirsiniz. Kolay kolay bir şeye inanmayacaksınız sevgili İkizler. Özellikle hayatınızda birisi varsa tutkularınızla hareket etmek sizi biraz zorlayacak. Cuma günü Venüs geriliyor. Venüs sizin iş, hizmet, sağlık alanlarınızda gerileyecek. İş hayatınızda günlük hayatınızın akışında bir takım sıkıntı ve problemlerle karşılaşma ihtimalinizi karşınıza getirebilir. Venüs 40 gün boyunca gerileyecek. Daha önceden çalıştığınız kadınlarla bağlantılarınız artabilir. Yeni bir işe başlamak, yeni bir proje’ye adım atmak bu dönem içersinde çok fazla tavsiye edilmez. Sağlığınızla ilgili konuları da gözden geçirmek aklınızın bir köşesinde bulunsun. 8 yıl önce yaşadığınız olayların benzeri yeniden karşınıza gelebilir sevgili İkizler.

YENGEÇ 1-7 EKİM HAFTALIK BURÇ YORUMU

Haftanız biraz isteksiz enerjilerle başlayacak olayları gözünüzde fazlasıyla büyütebilirsiniz. Aile büyüklerinizle girişeceğiniz fikir alışverişlerinizde bazı şüpheler gün yüzüne çıkabilir, herşeyi biraz didik didik etmek isteyeceksiniz, kolay kolay ikna olmayacak, inanmayacaksınız. Tabi ki sorgulayabilirsiniz ama tüm bunları yaparken karşı tarafında bir hayatı ve görüşü olduğunu unutmayın. Cuma günü ilişki ve para gezegeni Venüs gerilemeye başlayacak. Venüs sizin aşk hayatınızda gerileyecek. Aşk alanınızda gerilemesi demek, aşık olduğunuz insanla olan bağlantılarınıza ve ilişkilerinize bu dönemde dikkat etmeniz gerekecek. Geçmiş ilişkiler, geçmiş bağlantılar, çözülmesi gereken ilişki problemleri bu dönemde karşınıza gelebilir. Çocuğunuz varsa çocuğunuzla olan bağlantılarınız ve sevginizde içe dönmeler, sıkıntı ve sorunlarla karşılaşma ihtimalinizi göz önünde bulundurun. Diğer taraftan kreaitf olarak içsel dürtülerinizle yaratıcı işler peşinde koşabilirsiniz. Yeni bir ilişkiye başlamak, çocuğunuzla ilgili önemli bir karar almak yada bir bebek beklentisi içersinde bulunmak çok fazla olumlu olmayacak. Bu dönemde geçmişten karşınıza gelen insanlar olursa bu kişilerle aranızda sıkıntı ve meseleleri çözmek için adımlar atabilirsiniz.

ASLAN 1-7 EKİM HAFTALIK BURÇ YORUMU

Gideceğiniz davetler, organizasyonlar, aktivetelerle dolu dolu bir hafta sizi bekliyor. Bu ay yakın çevre bağlantılarınızı ön plana çıkartıyor ama diğer taraftan eviniz, aileniz, yuvanızda gereken özeni hakediyor doğrusu. Bu alanlarda ilişkilerinizde geriye gitme gibi durumlarla karşılaşma ihtimaliniz çok yüksek. İletişim halindeyseniz satış, reklam, pazarlama, tanıtım, bilgisayar alanında işleriniz varsa bazı fikirlerinizde istediğinizi bulmakta zorlanabilirsiniz. Kolay inanmayacaksınız, beraber iş yaptığınız insanlarla olan bağlantılarınızda bir takım sürtüşmeler devreye girebilir. Biraz kendinizi rahatlatmalı ve olumsuz düşünceden uzak durmalısınız. Cuma günü Venüs gerileyecek. Venüs sizin ev, aile, yuva alanlarınızda gerileyecek ilişki gezegeni olduğu için aileniz ve yuvanızla olan bağlantılarınızda sıkıntı ve problemleri su üstüne çıkartabilir Venüs. Aile büyüklerinizin hayatında olumsuzluklar yada sorunlar karşınıza gelebilir. Bu dönem içersinde bir emlak ile ilgili bir adımınız varsa ev alacaksanız, ev değiştireceksiniz bazı sıkıntı ve sorunlarla karşılaşabilirsiniz. Bu yüzden 15 Kasım’a kadar büyük bir işe kalkışmak, yer değişimi, ev alımı gibi işlerden uzak durmakta fayda var. Satabilirsiniz ama alamazsınız sevgili Aslan’lar bu dönemde bu daha doğru olacaktır. Aklınızın bir köşesinde bulunsun.

BAŞAK 1-7 EKİM HAFTALIK BURÇ YORUMU

Bu ay maddi konular çok fazla ön planda olacak ve siz parasal konularda dengenizi sağlamak istiyorsunuz. Diğer taraftan hem iletişime yönelik işlerinizde hem yakın çevre koşullarınızda da gereken önemi ve dikkati göstermeniz önem kazanıyor. Bu hafta içersinde parasal konularda riskli adımlarda bulunmamaya özen gösterin. Özellikle Çarşamba günü fikirlerinizin ve düşüncelerinizin desteklenmediğini görecek ve bazı insanlarla olan yapacağınız konuşmalarınızda tartışmalara açık olacaksınız. Diğer taraftan kolay ikna olmayacaksınız. Sevdiğiniz ve iş ile ilgili konularda her işin altında bit yeniği arayabilir, şüphe ile hareket edebilirsiniz bu da beraber iş yaptığınız veya hayatınıı paylaştığınız insanlarla olan bağlantılarınızda sıkıntı ve sorunları tetikleyebilir. Venüs gerilemeye başlıyor. İlişki gezegeni ve para gezegeni olan Venüs’ün gerilemesi yakın çevre iletişiminizde sıkıntı ve problemleri karşınıza getirebilir. Önünüzdeki dönem Ekim ayı’nın sonuna kadar yakın çevre bağlantılarınıza dikkat etmeniz gerekecek. Bu dönemde önemli bir girişimde bulunmak, önemli bir işi başlatmak doğru olmayacak. Bazı olayları gözden geçirmek, sıkıntı ve sorun yaşadığınız akrabalarınızla aranızı düzeltmek için bu Venüs gerilemesini gözden geçirebilirsiniz.

TERAZİ 1-7 EKİM HAFTALIK BURÇ YORUMU

Zor bir dönemi geride bıraktınız artık Güneş, Merkür sizin burcunuzda harekete geçmek istiyorsunuz, hayatınızı yeniden yapılandırmak istiyorsunuz ve parasal konularda çeşitli fırsatlarla karşılaşmak istiyorsunuz. Ekim ayına girerken ilk hafta da bu fırsatlar karşınıza gelecek ama parasal konularda dikkatli olmanız gereken bir döneme doğru gittiğinizde altını çizelim. Bu hafta aile hayatınızda, konuşma ve görüşmelerinizde bazı çekişmeler, güç savaşlarına açık olabilirsiniz. Aile büyüklerinizin sizi yönlendirmeye çalışması yada bazı fikirlerin size anlatması yada onları sizden istemesi karşısında çok çabuk tepki vermeye meyilli olacaksınız. Herşeye biraz şüpheyle biraz yönlendirme etkisiyle yaklaşacaksınız sevgili Teraziler. Aile büyüklerinizle olan konuşmalarınıza ve görüşmelerinize dikkat edin. Cuma günü sizin yönetici gezegeniniz olan Venüs, gerilemeye başlayacak. Yani cebinize giren kazançlarınızda ufak tefek sıkıntı ve sorunlarla karşılaşabilirsiniz. Bu dönemde satış yapabilirsiniz ama büyük alımlardan kaçınmanız gerekecek sevgili Terazi’ler. Siz alışveriş yapmayı seven bir burçsunuz. Kafanıza göre harcamayı, kafanıza göre parasal adımlar atmayı seviyorsunuz ama bu dönem içersinde bunu yapmak çok doğru olmayacak. Paranızı tutmaya özen gösterin. Diğer taraftan uzun zamandır alamadığınız bir alacağınız varsa bu dönem içersinde alacağınız konu ve olayların karşınıza geldiğini ve çözüme ulaşmak için sizi harekete geçirdiğini görebilirsiniz.

AKREP 1-7 EKİM HAFTALIK BURÇ YORUMU

Bu ay geri planda durmanız gereken aylardan bir tanesi. Geri planda dururken ne yapmanız gerekiyor? Önünüzdeki dönem için bol bol plan yapmanız gerekiyor sevgili Akrep’ler. Olayları geldiği gibi yaşamanız gerekiyor, kadersel etkileri daha net bir şekilde farketmeniz gerekiyor, büyük girişimlerdense hayatınızı daha rahat akışta olacak işlerin peşinde koşmanız gerekiyor. Yakın çevrenizde hayatınızda etki edecek, güçlü insanların bazı fikirlerinizi desteklemediğini göreceksiniz. Özellikle Çarşamba günü fikirsel alışverişlerinizde kolay ikna olmayacak ve başkalarının sözlerine inanmayacaksınız. Cuma günü ilişki gezegeni Venüs, sizin burcunuzda gerilemeye başlayacak. Bu yüzden sizin kendi düşünceleriniz, kendi hayata bakış açınız, ilişkilere bakış açınız mercek altına alınacak. Hayatınızı gözden geçireceğiniz bu döngü içersinde kendinizle olan bağlantınız önem kazanacak. 40 gün boyunca ilişkilerinize çok dikkat edin özellikle Ekim sonuna kadar özel hayatınızda bir takım sıkıntı ve problemler karşınıza gelebilir. 8 yıllık bir döngü ile gelecek olan bu Venüs gerilemesi 2010 yılının Ekim - Kasım ayına benzer konu ve olayları çözülmek üzere tekrar karşınıza getirebilir. Unutmayın bir karma tamamlıyorsunuz sevgili Akrep’ler. Bu yüzden karşınıza gelecek olayları iyicene incelemek, buradan ne gibi sonuçlar çıkarırım yada neyi değiştirmem gerekiyor gibi soruları yanıtlamak sizi olası zor senaryolardan kurtaracaktır.

YAY 1-7 EKİM HAFTALIK BURÇ YORUMU

Sosyal çevre konularınızın hızlandığı, arkadaşlarınızla olan işlerinizin artacağı ve gelecek planlarınızın oturttuğunuz bir ay içersindesiniz aynı zamanda kendinize de vakit ayırmanız, ruhunuzun güzelliğini de vakit ayırmanız gereken bir ay olacak. Bu hafta içersinde sosyal çevrenizde arkadaşlarınızla olan bağlantılarınızda parasal konular yüzünden bir takım çekişmeler, sürtüşmeler olabilir. Arkadaşlarınızla bir iş birliği içerisindeyseniz bu konuya dikkat edin. Karşı tarafı düşünmeden kırabilir, sürtüşmelerle ilişkinizi fazlasıyla zorlayabilirsiniz sevgili Yay’lar. Cuma günü Venüs sizin kadersel alanınızda gerileyecek. Hem arkadaşlarınızla olan bağlantılarınızda hem de iş, hizmet, sağlık konularının yeniden karşınıza geldiğinizi göreceksiniz. Kadersel etkilerle dolu olduğunuz için bu olayların çözüme ulaşması gerek. Hayatınızı şöyle bir gözden geçirin, nerede hata yaptığınızı bulun. 8 yıl önce 2010 yılın Ekim ve Kasım ayında yaşadığınız zorlanmalara benzer olayların yeniden karşınıza geldiğini görebilirsiniz. Bu dönem içersinde bir ilişkiye başlamayın, büyük bir para alışverişinden uzak durun.

OĞLAK 1-7 EKİM HAFTALIK BURÇ YORUMU

Bu ay kariyer ve iş ile ilgili konularda güzel konuşmalar önemli bir takım adımlar sizi destekleyecek. Arkadaşlarınızla olan bağlantılarınızda dikkat etmeniz gereken bir dönem olacak ve bu ay içersinde bazı arkadaşlarınızla sıkıntı ve problemlerin su yüzüne çıktığını göreceksiniz. Bu hafta kariyeriniz ve işinizle ilgili önemli konuşmalarınızda bir takım aksilikler olabilir. Fikirlerinize gereken desteği bulamadığınızı görebilirsiniz, olayların arkasındaki nedenleri fazlasıyla irdeleyebilir şüpheci bir takım yaklaşımlar sergileyebilirsiniz. Bu hafta Cuma günü gerileyen Venüs, sizin sosyal çevre ve arkadaşlık alanlarınızda gerileyecek. Ekim sonuna kadar arkadaşlarınızla olan ilişkilerinizde bir takım sıkıntılarla karşılaşma ihtimaliniz var. Diğer taraftan daha önceden tanıdığınız, uzun zamandır ihmal ettiğiniz, görüşmediğiniz eski arkadaşlarınız bu dönemde karşınıza gelebilir. Bu süreçte yeni bir ortama giriyorsanız, yeni insanlarla tanışıyorsanız eğer bu insanların kadersel temalarla hayatınızda olacağını bilmelisiniz. Bu sıkıntıların size öğreteceğini çok önemli olaylar olacak sevgili Oğlak’lar. Bu olaylardan dersinizi almayı unutmayın. 8 yıllık bir döngü ile gelecek olan bu Venüs gerilemesi 2010 yılının Ekim - Kasım ayına benzer konu ve olayları çözülmek üzere tekrar karşınıza getirebilir. Bu dönem içersinde yeni bir proje’ye kalkışmayın var olanı korumaya çalışmak sizi sıkıntılardan kurtaracaktır.

KOVA 1-7 EKİM HAFTALIK BURÇ YORUMU

Pazartesi gününden sonra işiniz, gücünüz günlük yapılması gereken konu ve olaylara daha fazla kendinizi kaptıracaksınız. Ekim ayında seyahatleriniz ön planda olacak. Seyahatler, uzaktan alınacak haberler, eğitim konuları, kendinizi geliştireceğiniz alanlara daha fazla yatırım yapmak isteyeceksiniz. Göz önünde olduğunuz ve kariyerinizi ilgilendirecek konu ve olaylarda sıkıntı ve sorunlarda Ekim ay’ı boyunca karşınıza gelebilir. Eğer öğrenciyseniz, eğitimle ilgili halletmeniz gereken konu ve olaylarla varsa bu alanlarda biraz sıkışmalar devrede olabilir yada uzak çevrede iş yaptığınız insanlara karşı biraz şüpheci yaklaşacak, kolay ikna olmayacak, inanmayacaksınız sevgili Kova’lar. Cuma günü Venüs, Akrep burcunda gerilemeye başlıyor. Kariyer ve iş alanlarınızda kadınlarla olan bağlantılarınıza dikkat etmeniz gerekicek. Beraber iş yaptığınız, yola çıktığınız insanlarla olan bağlantılarınızda sıkıntı ve problemler gün yüzüne çıkabilir. Toplum önünde bir takım ilişkiler meyilliyseniz, konuşmalarınız varsa bazı organizasyonlarda bozukluklar karşınıza çıkabilir. Aynı zamanda evlilik ile ilgili adımlar desteklenmeyecek. Daha önceden iş birliği içersinde olduğunuz insanlarla bağlantılarınız artacak. 2010 yılının Ekim ve Kasım aylarında yaşadığınız konuların benzerlerini bu ay yaşabilirsiniz.

BALIK 1-7 EKİM HAFTALIK BURÇ YORUMU

Pazartesi gününden sonra daha keyif verici, çocuklarınız varsa çocuklarınızla olan bağlantılarınızın önem kazanacağı günler sizi bekliyor olacak. Bu ay önemli çünkü bu ay ortak parasal konular, alacak verecek işlerini oturtmaya çalıştığınız aylardan bir tanesi. Özellikle bu konuda bir takım konuşma ve görüşmeler yapıyorsanız Çarşamba gününe dikkat edin. Sizden birileri para isteyebilir, siz birilerinden isteyebilirsiniz. Cuma günü Venüs, Akrep burcunda geriliyor. Venüs sizin eğitim alanlarınızda gerileyecek sevgili Balık’lar. Hem eğitim, hem seyahat, hem yabancılarla yapılacak olan işler, yurtdışı bağlantılı konular, kendinizi geliştireceğiniz alanlarda sıkıntı ve sorunlarla karşılaşma ihtimaliniz Ekim sonuna kadar devrede olacak. Önünüzdeki dönemde büyük işler yerine, var olan işleri tamamlamak önem kazanmalı. Seyahatlere çok para harcayabilirsiniz, bu dönem içersinde seyahatlerinizde daha limitli bir şekilde adımlar atmak sizi sıkıntı ve sorunlardan kurtaracaktır. Karşınıza gelen insanlar size bişey öğretmek yada göstermek için geliyordur sevgili Balık’lar.

HANGİ BURÇ HANGİ BURÇLA ANLAŞIR?

KOÇ: Aşağıda, Koç burcunun diğer burçlarla uyumu veya uyumsuzlukları hakkında bilgi bulabilirsiniz.

Arası çok iyi: Aslan, Yay
İyi: Boğa, İkizler, Kova, Balık
Kötü: Yengeç, Terazi, Oğlak
Ne iyi ne kötü: Başak, Akrep

BOĞA: Aşağıda, Boğa burcunun diğer burçlarla uyumu veya uyumsuzlukları hakkında bilgi bulabilirsiniz.

Arası çok iyi: Başak, Oğlak
İyi: İkizler, Yengeç, Balık, Koç
Kötü: Kova, Aslan, Akrep
Ne iyi ne kötü: Terazi, Yay

İKİZLER: Aşağıda, İkizler burcunun diğer burçlarla uyumu veya uyumsuzlukları hakkında bilgi bulabilirsiniz.

Arası çok iyi: Terazi, Kova
İyi: Yengeç, Aslan, Koç, Boğa
Kötü: Başak, Yay
Ne iyi ne kötü: Akrep, Oğlak, Balık

YENGEÇ: Aşağıda, Yengeç burcunun diğer burçlarla uyumu veya uyumsuzlukları hakkında bilgi bulabilirsiniz.

Arası çok iyi: Akrep, Balık
İyi: Aslan, Başak, Boğa, İkizler
Kötü: Koç, Terazi, Oğlak
Ne iyi ne kötü: Yay, Kova

ASLAN: Aşağıda, Aslan burcunun diğer burçlarla uyumu veya uyumsuzlukları hakkında bilgi bulabilirsiniz.

Arası çok iyi: Yay, Koç
İyi: Başak, Terazi, İkizler, Yengeç
Kötü: Akrep, Kova, Boğa
Ne iyi ne kötü: Koç, İkizler

BAŞAK: Aşağıda, Başak burcunun diğer burçlarla uyumu veya uyumsuzlukları hakkında bilgi bulabilirsiniz.

Arası çok iyi: Boğa, Oğlak
İyi: İkizler, Yengeç, Balık, Koç
Kötü: Kova, Aslan, Akrep
Ne iyi ne kötü: Terazi, Yay

TERAZİ: Aşağıda, Terazi burcunun diğer burçlarla uyumu veya uyumsuzlukları hakkında bilgi bulabilirsiniz.

Arası çok iyi: Boğa, Başak
İyi: Kova, Balık, Akrep, Yay
Kötü: Koç, Yengeç, Terazi
Ne iyi ne kötü: İkizler, Aslan

AKREP: Aşağıda, Akrep burcunun diğer burçlarla uyumu veya uyumsuzlukları hakkında bilgi bulabilirsiniz.

Arası çok iyi: Balık, Yengeç
İyi: Yay, Oğlak, Başak, Terazi
Kötü: Kova, Boğa, Aslan

YAY: Aşağıda, Yay burcunun diğer burçlarla uyumu veya uyumsuzlukları hakkında bilgi bulabilirsiniz.

Arası çok iyi: Koç ve Aslan
İyi: Oğlak, Kova, Terazi, Akrep
Kötü: Balık, İkizler, Başak
Ne iyi ne kötü: Boğa, Yengeç

OĞLAK: Aşağıda, Oğlak burcunun diğer burçlarla uyumu veya uyumsuzlukları hakkında bilgi bulabilirsiniz.

Arası çok iyi: Boğa, Başak
İyi: Kova, Balık, Akrep, Yay
Kötü: Koç, Yengeç, Terazi
Ne iyi ne kötü: İkizler, Aslan

KOVA: Aşağıda, Kova burcunun diğer burçlarla uyumu veya uyumsuzlukları hakkında bilgi bulabilirsiniz.

Arası çok iyi: İkizler, Terazi
İyi: Yay, Oğlak, Balık, Koç
Kötü: Boğa, Aslan, Akrep
Ne iyi ne kötü: Yengeç, Başak

BALIK: Aşağıda, Balık burcunun diğer burçlarla uyumu veya uyumsuzlukları hakkında bilgi bulabilirsiniz.

Arası çok iyi: Yengeç, Akrep
İyi: Oğlak, Kova, Koç, Boğa
Kötü: İkizler, Başak, Yay

Yorumlar