8-14 Ekim haftalık burç yorumları Yeni Ay aşk etkileri!

Haftalık burç yorumları 8 Ekim-14 Ekim 2018 elmaelma.com'da. Haftalık burç yorumları Yeni Ay'ın aşk falı, para falı, iş falı ve sağlık falına etkileri.

Haftalık burç yorumları 8-14 Ekim 2018 haftası için neler söylüyor? Bu hafta hangi burcu neler bekliyor? Haftalık burç yorumları Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova, Balık için neler söylüyor? Haftalık aşk falı hangi burç için güzellikler getirecek. Haftalık burç yorumları aşk, para, sağlık ve iş falının detayları elmaelma.com'da. Koçlar 8-4 Ekim haftasında yeni kararlar için 9 Ekim Salı gününü beklemeli. Salı günü oluşacak olan Yeni Ay'da daha önceden planladığınız işleri hayata geçirmek için şahane bir fırsat olacak. Bu hafta Boğalar için Yeni Ay sağlıkla ilgili atılacak adımlarda iyi bir şans oluşturabilir. Boğalar 10 Ekim Çarşamba gününden itibaren aşk hayatınıza özen gösterin. Gelelim İkizler burcu haftalık yorumalarına. 8 Ekim'le başlayan yeni haftada İkizler burcu aşk hayatıyla ilgili gelişmelere açık olacak. İkizler aşk falında atılacak adımlar için Salı günü gerçekleşek olan Yeni Ay'ı bekleyin deriz. İkizler haftalık yorumlarından sonra şimdi sıra Yengeç haftalık yorumlarında. 8-14 Ekim haftasında Yengeç burcu aile, yuva ve gayrimenkul işleriyle uğraşacak. Yengeç haftalık aşk falında çarşamba gününe dikkat partnerinize özen gösterin. Aslan burcu 8-14 Ekim haftalık yorumlarına göre ise iş ortaklıkları bu hafta yüzünüzü güldürecek. Ancak Aslan burcu için bu hafta aile ve ev hayatında sıkıntılar yaratabilir. Başak haftalık yorumlarına göre salı günü gerçekleşecek Yeni Ay Başakları parasal alanlarda etkileyecek. Salı günü Başaklar için birikimleriyle ilgili kararlar almak için ideal gün. Terazi bu hafta parasal memnuniyetsizlikler içinde olacak. Riskli yatırımlar için perşembe günü gelen tekliflerden uzak durun Teraziler. Ve Akrepler...8-14 Ekim 2018 haftasında Akrepler biraz geri planda kalmayı tercih edin ve içinize dönün. Ani ve hızlı çıkışlar Akreplere bu hafta çok şey kaybettirebilir. 8 Ekim'de başlayan yeni haftada Yay burcu çarşamba gününden sonra kariyer hayatına odaklanacak. Salı günü Yeni Ay Yay burcunu arkadaş çevrenizle ilgili gelişmeler yaratabilir. Son 3 burç sıra Oğlaklarda. Oğlak burcunu bu hafta onaylanmak ve takdir görmek isteyeceğiniz günler yaşayacaksınız. Hayatınızda kalıcı değişiklikler yaratacak yeni kararlar için Salı günü ideal gün. Kova burcu 8-14 Ekim haftasında kariyer alanında sıkıntılı bir kaç gün geçirecek. Birden fazla iş teklifi bu hafta sizin kafanızı karıştırabilir sevgili Kovalar. Ve Balık burcu... Balık burcunu bu hafta ne bekliyor derseniz Balıklar bu hafta borçlar, ödemelerle boğuşacak. Bu hafta az tanıdığınız insanlar sizin için sorunlar yaratabilir aman dikkat! İşte haftalık burç yorumları ve detayları...

KOÇ 8-14 EKİM HAFTASI YORUMLARI

Bu aralar ikili ilişkileriniz, özel hayatınız yada ortaklı işlerinizin üzerine düştüğünüz bir zaman dilimi. Bu alanlarda önemli adımlar atmak, önemli kararlar almak istiyorsanız Salı günü oluşacak Yeni Ay ile beraber bu kararlarınızı devreye koyabilirsiniz. Bu alanda alacağınız kararlar daha önceden konuşulmuş, tamamlanmamış yada bir şekilde daha önceden karşınıza çıkmış işler olmasına dikkat edin. Çünkü bu alanınızın yöneticisi olan Venüs hala geriliyor bu yüzden büyük değişimler için desteklenmediğiniz bir zaman diliminde olacaksınız. Diğer taraftan Çarşamba günü itibariyle iletişiminiz daha çok parasal konulara kaymaya başlayacak. Ortak parasal konularda yapmanız gerekenler üzerine eğilebilir, bir borcunuz varsa bu borcunuzun çözümü için harekete geçebilirsiniz. Kredi almak için, başkalarıyla parasal konularınızı konuşmak için, eşinizle ortak para durumunuzu gözden geçirmek için uygun bir zaman olacak. Bu hafta bu konularda sıkıntı ve sorunlar devrede olabilir. Parasal konularda çok çabuk sinirlerinizin bozulmasına neden olacak. Cuma günü itibariyle hayatın iş alanınızda sizi desteklediğini göreceksiniz.

BOĞA 8-14 EKİM HAFTASI YORUMLARI

Bu alanlarda atmanız gereken adımlar varsa, kafanızdaki planları hayata geçirmek için Salı günü oluşacak Yeni Ay’ı beklemeniz yerinde olacak. Biliyorsunuz Yeni Ay zamanı atılan adımlar, başlatılan işler uzun soluklu olur. Bu Yeni Ay’da iş hayatınızla ilgili, sağlığınızla ilgili konularda almanız gereken kararlarınızı destekleyecek ama bu alanda Venüs gerilediği için daha önceden konuşulmuş, bir şekilde yapmadığınız görüştüğünüz insanlarla yapacağınız işler konusunda ilerlemek aklınızın bir köşesinde bulunsun. Çarşamba günü itibariyle özel hayatınızı daha fazla konuşacağınız, ilişkilerinizle kendinizi tanımlayacağınız ve bu alana kendinizi vereceğiniz bir döngü içersine geçeceksiniz. Sevdiğiniz insan varsa, iletişiminizin arttığı bir dönem olacak. Kafanız mantıkla ilerlemek isteyecek, diğer taraftan konuların derinine inmek isteyeceksiniz. Taşınma ile ilgili olaylar karşınıza gelebilir ama bu hafta ilişkilere en dikkat etmesi gereken burç olarak siz karşımıza çıkıyorsunuz sevgili Boğa’lar. Cuma günü hem ikili ilişkileriniz, özel hayatınız, hem de geleceğe yönelik planlarınızda daha rahat, daha kalıcı işlerin karşınıza geldiğini görebilirsiniz.

İKİZLER 8-14 EKİM HAFTASI YORUMLARI

Ay, Terazi burcunda ve Yeni Ay’a doğru gidiyor. Hem çocuğunuz ilgili konular, hem aşk hayatınızla ilgili konu ve olaylara yatkınsınız. Bu alanlarda kafanızda bir takım plan ve projeler varsa bu fikir ve planları uygulayacağınız zaman dilimi Salı günü oluşacak Yeni Ay ve sonrasındaki dönem. Çocuk yapmak istiyorsanız, çocuğunuzla ilgili bir karar almak istiyorsanız, aşk hayatınızda atacağınız adımlarınızı Salı günü oluşacak Yeni Ay sonrası yapmaya özen gösterin. Bu hafta Çarşamba günü itibariyle iletişiminizi iş hayatınıza kaydırıyorsunuz. İşiniz gücünüz önemli olmaya başlıyor, iş başvurusunda bulunmak, projelerinizi gözden geçirmek önem kazanıyor. Çarşamba ve Perşembe gününe dikkat edin beraber çalıştığınız insanlar anlaşmak kolay olmayacak. Kadın, erkek ilişkisinde gerilim ve sıkıntılar karşınıza gelebilir. Cuma günü itibariyle iş hayatınızda parasal olarak yaptığınız işlerin karşılığını almaya yatkın görünüyorsunuz.

YENGEÇ 8-14 EKİM HAFTASI YORUMLARI

Ailenizle ilgili alacağınız kararları uygulamak için ne zaman harekete geçmeliyim diye düşünüyorsanız eğer Salı günü oluşacak Yeni Ay ve sonrası ev, aile, yuva ve gayrimenkul ile iligli düşüncelerinizi destekleyecek. Bu alanınızın yöneticisi Venüs gerilediği için ufak tefek aksiliklerle karşılaşabilirsiniz. Gözünüzü dört açın daha önceden tanıdığınız insanlarla olan bağlantılarınız üzerinden bu kararları uygulamayı özen gösterin. Hiç tanımadığınız yepyeni adımlardansa daha önceden konuşulmuş konuların üzerine gitmek sizi olası tehlikelerden koruyacak. Çarşamba itibariyle aşk hayatınızı daha fazla önemsiyeceksiniz. Çocuğunuz varsa onunla olan iletişiminizin hızlandığını göreceksiniz. Sanatsal ve kreatif işlerinizde önemli toplantılar, görüşmeler, projeler devreye gireyebilir. Bu hafta özel hayatınıza ve toplum önü ilişkilerinize dikkat etmekte fayda var. Cuma günü sevdiğiniz insanla beraber sorumluluklarınızı bilerek hareket edeceksiniz, fikirlerinizin desteklendiğini göreceksiniz bu da daha önce yaşadığınız sıkıntı ve sorunları rahat atlatmanıza sebep olacak.

ASLAN 8-14 EKİM HAFTASI YORUMLARI

Yakın çevrenizde olup biten konu ve olaylar etrafınızda daha fazla ceyran edicek. Eğer bir girişimciyseniz, kendi işinizi yapmak istiyorsanız yada sosyal medya ile ilgili bir takım adımlar atmak istiyorsanız Salı günü oluşacak Yeni Ay ile beraber kafanızdaki plan ve projeleri devreye sokabilirsiniz. Bütün bunlar sıfırdan başlayacak işler için geçerli değil sevgili Aslan’lar. Daha önceden görüştüğünüz, konuştuğunuz insanlarla yapacağınız işlerinizde daha hızlı ilerlemeler sağlayacağınızı söyleyebiliriz. Eviniz, aileniz, yuvanız bu alanlarda bir takım sıkıntı ve gerilimler, anlaşmazlıklar devrede olabilir. Çarşamba günü Merkür’ün bu alanlarınıza girmesiyle beraber bu yaşadığınız sıkıntı ve problemleri daha mantıka ele almaya başlayacaksınız. Bu yüzden aile bireyleriyle olan iletişiminizin kuvvetlendiği bir zaman dilimi olacak. Karşınıza gelecek olan sorunları pas geçmeyin bu dönemde kolaylıkla çözebilirsiniz. Gayrimenkule dayalı bir işiniz varsa bu işinizde de hızlı ilerlemeler devrede olabilir. Bu hafta Çarşamba ve Perşembe günlerine dikkat edin. Cuma günü durum ve olayları kolaylıkla toparlayacaksınız. Aile hayatınız için yapmanız gerekenler, günlük hayatınızın detaylarını zemine oturtma, işlerinizin ilerlemesi gibi durumlar söz konusu olacak. Haftasonu daha keyifli etkileriniz devrede olacak.

BAŞAK 8-14 EKİM HAFTASI YORUMLARI

Maddi konularda cebinize giren parayla alakalı olarak biriktirmek istediğiniz, yatırım yapmak istediğiniz alanlarda önemli adımlar atmak istiyorsanız Salı günü bu alanlarınızı keyiflendirecek bir Yeni Ay gerçekleşecek. Çarşamba günü itibariyle iletişiminiz hızlanıcak yakın çevrenizle daha fazla iletişim halinde olacaksınız. Satış, reklam, tanıtım, pazarlama bu alanda hızlı konuşmalar ve görüşmeler söz konusu olabilir. Akrabalarınızla olan iletişiminizin daha fazla hızlandığını göreceksiniz. Çarşamba ve Perşembe günleri iş hayatınızda sıkıntı ve problemler karşınıza gelebilir. Düşüncelerinizde çabuk sıkılabilirsiniz, değişik ve farklı olalım peşinden gidebilirsiniz bu da beraber iş yaptığınız insanlarla olan bağlantılarınızda sıkıntı ve problemleri karşınıza getirebilir. Cuma günü olumlu günlerden bir tanesi özellikle yakın çevrenizle beraber yapacağınız işlerinizin karşılığını alacağınız, sağlam, kalıcı adımlarla ilerleyeceğiniz bir gün olarak Cuma gününü bir kenara not edin. Haftasonu eviniz, aileniz, yuvanız sığınağınız olacak sevgili Başak’lar.

TERAZİ 8-14 EKİM HAFTASI YORUMLARI

Hayatınızla ilgili adım atmak istediğiniz, yapmak istediğiniz, plana döktüğünüz çok şey olabilir ve bütün bunlar için bir an önce harekete geçme arzusunu duyabilirsiniz ama sizin yöneticiniz Venüs geriliyor. Parasal konular, sahip olduklarınızla ilgili konularla ilgili memnuniyetsizlikleriniz su üstüne çıkmış olabilir, ilişkilerinizi şu aralar dengede tutmakta zorlanabilirsiniz, kendinize algınızı çevirdiğiniz ve bencilce algılandığınız bu dönem içersinde aslında hayatınızdaki değişiklikler için Salı gününden sonra harekete geçebilirsiniz. Daha önceden beraber iş yaptığınız yada daha önceden üzerinize düştüğünüz işlerin üzerine düşmek ve bu alandaki başlangıçları yapmak için daha doğru bir şekilde destekleniyorsunuz. Maddi konularda harcamalarınız yüksek olabilir ve parasal konularda bu hafta dengeyi sağlamanız gerekiyor. Büyük adımlardan, riskli yatırımlardan özellikle Perşembe günü uzak durmakta fayda var. Git gelleriniz yüksek olabilir ve parasal konularda sıkılganlıklarınız size kolay para harcatabilir. Venüs’ün size yarattığı sıkıntı ve problemlere karşı çözüm odaklı yaklaşıcaksınız. Aileniz ile ilgili güzel haberler devrede olacak, onlara verdiğiniz sözleri tutacak ve yakın çevre bağlantılarınız devrede olacak.

AKREP 8-14 EKİM HAFTASI YORUMLARI

Bu hafta çok fazla gücünüzü kullanamayabilirsiniz, geri planda yürüteceğiniz, biraz daha sakin olmak isteyeceğiniz haftalardan bir tanesi. Bu alanda oluşacak Yeni Ay ile beraber kötü alışkanlıklarınızdan vazgeçmek, aynı zamanda kendi piskolojinizi düzeltmek, ruhsal ve spiritüel çalışmalarla daha iyi bir boyuta getirmek için şanslı haftalardan bir tanesi ama onun dışında dünyevi konularda desteklenmeyeceksiniz. Çarşamba günü Merkür, Akrep burcuna geçiyor sizin zamanınız başlıyor sevgili Akrep’ler. İletişimde rahatlayacaksınız, kendinizi ifade etmekten mutluluk duyacaksınız, çevrenizle olan iletişiminizi ve bağlantılarınızı hızlandıracaksınız. Çarşamba günü sıkılganlıklarınız devrede olacak. Karşı tarafı anlık çıkışlarınızla ters davranışlarınızla yorabilir, şaşkınlık yaratabilirsiniz.  Ortaklaşa işiniz varsa Çarşamba ve Perşembe günleri dikkatli olun lütfen. Hayatı daha keyifle algılamanız gereken ve içinizdeki hırsları birazcık bastırmanız gereken zamanlardan bir tanesi. Haftasonuna doğru hayatın sizin kısa vadeli planlarınızda desteklediğini görecek, derin bir oh çekeceksiniz. Haftasonu ise parasal konular önem kazanacak.

YAY 8-14 EKİM HAFTASI YORUMLARI

Arkadaşlarınızla daha falza vakit geçirmek istediğiniz, gelecek planlarınızı oluşturduğunuz, birden fazla işiniz varsa bu işlerin üzerine düştüğünüz bir zaman dilimi olacak. Gruplar, bağlı olduğunuz dernekler, organizasyonlara dayalı işlerinizde hızlı gelişmeler bu hafta karşınıza gelebilir yada bu alanlarda önemli bir takım adım atmak istiyorsanız Salı günü oluşacak Yeni Ay ve sonrasını kullanmanız gerekebilir. Eskiden tanıdığınız arkadaşlarınızla olan bağlantılarınızın devrede olduğu ve bu bağlantılar doğrultusunda hareket edeceğiniz bir Yeni Ay yaşayacaksınız. Çarşamba günü itibariyle  iletişimsel konularda, kariyerinizi ilgilendirecek işlerinizde ve özel hayatınızda biraz geri çekilmeler olabilir. Kendinizi çok fazla insanlara anlatırken bulmayacaksınız daha çok dinlenmek, düşünmek, plan yapmak için bu dönemi kullanacaksınız. Özel hayatınız ve kariyerinizi ilgilendirecek önemli işlerinizde çok fazla göz önünde bulunmamaya da özen göstereceksiniz. Önemli sırlarınızı 15 günlük dönem içinde kimseyle paylaşmayın. Çarşamba ve Perşembe günlerine dikkat edin. Haftasonu daha olumlu enerjiler devreye girmeye başlıyor özellikle maddi konularda kalıcı, uzun soluklu atacağınız bir süreç olacak. Diğer taraftan yine arkadaşlarınızla olan bağlantılarınızda ilişkilerinizi çok zorlamayın, güç dengesini iyi oturtun ve çekişmelerden uzak durun.

OĞLAK 8-14 EKİM HAFTASI YORUMLARI

Göz önünde olmak istiyorsunuz, yaptığınız işle beraber tanınmak, insanlardan alkış almak, onaylanmak istiyorsunuz ve bu aralar bu hissiyatınız çok yoğun. Özellikle kariyer ve iş alanlarınızda önemli görüşmeler ve konuşmalar içersine girdiniz, adımlar attınız ama şimdi daha büyük adımlar için ve daha kalıcı sonuçlar almak için atacağınız adımlarda Salı günü oluşacak Yeni Ay’ı kullanmanız yerinde olacak. Daha önceden görüştüğünüz, iş yaptığınız insanlarla olan bağlantınızı Yeni Ay dönemi devreye sokabilirsiniz. Çarşamba günü itibariyle sosyal çevre bağlantılarınız kuvvetlenmeye başlıyor. Önemli organizasyonlar, aktiveteler, davetlerle kendinizi gösterebilir, konuşmalarınızla ön plana geçebilirsiniz sevgili Oğlak’lar. Arkadaşlarınızla olan bağlantılarınıza Perşembe günü dikkat edin. Göz önünde buluncağınız ortamlarda sevdiğiniz insanla anlaşmak kolay olmayacak. Cuma günü ise hayatın sizin verdiğiniz emek karşılığında sizi desteklediğini göreceksiniz. Haftasonu çok fazla insanlara bulaşmayın, durun dinlenin ve ruhunuzu arındırın.

KOVA 8-14 EKİM HAFTASI YORUMLARI

Siz de boş durmuyorsunuz hayattan daha fazla ne kadar şey öğrenebilirim, daha fazla ne kadar kendimi eğitebilirim, insanlara nasıl karışabilirim, daha fazla nasıl yüksek fayda sağlarım gibi konu ve düşünceler ön planda. Bu aralar çok başınızı alıp dolaşmak istiyor olabilirsiniz. Kariyerinizle ilgili konularınızda bazı ilişkilerinizde sıkıntı ve sorunlarla karşılaşıyor olabilirsiniz. Çarşamba gününden sonraki 15 günlük döngüde hayatın sizi desteklediğini göreceksiniz. Kariyer ve işinizle ilgili konularda önemli konuşma ve görüşmeler devrede olabilir. Birden fazla iş fırsatı ile karşılaşabilirsiniz. Salı günü oluşacak Yeni Ay ve sonra adım atmak size daha güzel sonuçlar getirecek. Göz önünde olacağınız ortamlarda kadın ve erkeklerle anlaşmak kolay olmayacak. Aile hayatınızda sıkılganlıklarınız yüksek olduğu için ani çıkışlarınız ve sinirli yapınızdan aileniz nasibini alabilir. Cuma günü hayatın hiç beklenmedik yolllarla sizi desteklediğini göreceksiniz. Haftasonuna doğru güzel haberleriniz devrede olacak. Uzak yerlerdeyseniz, seyahatlerdeyseniz bazı sıkıntı ve problemlere haftasonu hazır olun.

BALIK 8-14 EKİM HAFTASI YORUMLARI

Ortak parasal konular bu hafta daha fazla ilginizi çekicek. Borçlarınız, ödemeleriniz, kredileriniz yada verginiz varsa verginizle ilgili konu ve olayların gündeme gelmesi bu hafta daha fazla vaktinizi alabilir. Bu alanlarda vereceğiniz kararları uygulamak için bir Yeni Ay gerçekleşecek bu Yeni Ay’ı hayatınızda etkili bir şekilde kullanabilirsiniz. Çarşamba günü itibariyle daha fazla gezeceğiniz, dolaşacağınız yada daha az tanıdığınız insanlar olan irtibatınızın artacağı bir döngü içersine gireceksiniz. Eğitim hayatınızda düşüncelerinizi ve fikirlerinizi ortaya dökmek daha fazla bir şeyleri öğrenmek için harekete geçeceğiniz bir zaman dilimi olacak. Bu hafta Çarşamba günü düşüncelerinizdeki git gel’ler sizi yorabilir ve etrafınızdaki insanları şaşırtabilir. Daha az tanıdığınız insanlarla olan bağlantılarınızda sıkıntı ve problemlerin tetiklendiğini görebilirsiniz. Bu aralar hep karmik yada daha önceden sıkıntı ve problem yaşadığınız insanlarla karşılaşıyor olabilirsiniz sevgili Balık’lar. Bu karşılaşmaların ana nedenlerinden bir tanesi o insanlarla olan yarattığınız enerjinin, yaptığınız eylemlerin sonuçlarını görmek ve bir anlamda da tamamlamalar yaşamak. Cuma günü itibariyle maddi konularda hayatın sizi desteklediğini göreceksiniz. Arkadaşlarınızla olan bağlantılarınızı daha da kuvvetlendireceğiniz bir dönem. Hayat sizi ilginç ipuçları verecek sevgili Balık’lar bu hafta bu ipuçlarını yakalamaya özen gösterin.

Yorumlar