Acun Ilıcalı Şeyma Subaşı ile ilgili ne açıklama yaptı İkinci çocuk geliyor mu?

Acun Ilıcalı Hürriyet'ten Cengiz Semercioğlu'na samimi açıklamalar yaptı. Ilıcalı çifti bir çocuk daha istiyormuş...

Acun Ilıcalı Şeyma Subaşı ile ilgili ne açıklama yaptı İkinci çocuk geliyor mu?

Acun Ilıcalı Hürriyet'ten Cengiz Semercioğlu'na samimi açıklamalar yaptı. Şeyma Subaşı ile evlenen Acun Ilıcalı bir çocuk daha istediğini şu sözlerle anlattı. "Bir çocuğumun daha olmasını isterim ama inan samimiyetle söylüyorum; erkek ya da kız olması konusunda insanların tahmin ettiği duygular içerisinde değilim."

Şeyma’yla evliliğinize kadar uzanan süreçte ikiniz de zaman zaman eleştirildiniz. Bu süreçte bizim bilmediğimiz ne var?

''Ben hayatı boyunca birçok hata yapmış bir insanım. Hiçbir zaman kötü niyetli olmadım ama hatalarla yaşayan bir insanım. Şeyma’ya gelirsek... Ona arkadaşlık teklif eden benim. Sonrasında görüşmek isteyen benim. O anki pozisyonum itibarıyla hata mıydı, evet hataydı. Bunu kabul ediyorum. Bazıları anlamak istemiyor ama o günden sonra Şeyma’yı bırakmayan bendim. Bu olayın içinde olmak istemeyen oydu. Bu konuda ısrar eden benim. Bunun sonunda da zaten biliyorsun işi evliliğe kadar götüren de yine benim.''

Acun Ilıcalı sosyal medyayı sık kullanan eşi hakkında sorulan "Şeyma Subaşı sosyal medyayı çok aktif kullanıyor. Paylaşımları için senden izin alıyor mu?" sorusuna ise şöyle yanıt veriyor:

"Bir kere korkunç bir enerjisi var Şeyma’nın. Hiperaktif birisi ve enerjisini şu anda efektif olarak kullanmak istiyor. Son 1 yıldır bu konuya ciddi kafa yoruyor. Bazen bana da danışıyor. Ben de ona bazı fikirler veriyorum. Kafasında üç proje var. Birincisi, moda konusunda bir uygulama. Artık son aşamasında. Çok iyi bildiği bir alan bu. Ben kıyafetlerini çok beğeniyorum. 10 saat düşünsem bir araya getiremeyeceğim kıyafetleri kendisine yakıştıran birisi."

Şeyma ikinci çocuğu istiyor mu?

İstiyor. Ben de istiyorum. Zamanla düşüneceğimiz bir konu. Bu yoğunlukta, Melisa uçaklarda yaşarken ikinci çocuk için biraz daha beklemek gerek.

Yorumlar