Alper Baycın kimdir Survivor 2018 çeyrek final neden iptal edildi Acun Ilıcalı'nın o açıklaması!

Finale adım adım ilerleyen izleyicinin heyecanla beklediği Survivor, geçtiğimiz gün çeyrek final canlı yayın iptal edildi!

Alper Baycın kimdir Survivor 2018 çeyrek final neden iptal edildi Acun Ilıcalı'nın o açıklaması!

Survivor canlı yayın çeyrek final neden iptal edildi? Acun Ilıcalı açıklama yaptı mı? Yarışma devam edecek mi? Çeyrek final ne zaman olacak? Finale sayılı gün kala geçtiğimiz gün canlı yayın çeyrek final yapması beklenen Survivor'ın canlı yayını iptal edildi! İzleyicinin bu durum karşısında büyük bir şok yaşaması üzerine Acun Ilıcalı canlı yayının iptal edilmesi hakkında bir açıklama yaptı! Ilıcalı'nın canlı yayında Alper Baycın hakkında ''Çok sevdiğimiz bir arkadaşımızdı, buradan ailesine ve sevenleri başsağlığı diliyorum. Böyle bir durumun ardından yayın yapmamız pek mümkün görünmüyor. Affınıza sığınıyoruz'' diyerek açıklama yaptı. 

alper baycın neden öldü survivor çeyrek final neden iptal edildi

ALPER BAYCIN KİMDİR NE İŞ YAPAR?

Antalya'da doğan 24 yaşındaki Alper Baycın, Yakın Doğu Üniversitesi Radyo TV ve Sinemabölümü mezunuydu. Bir süre Fenerbahçe TV'de çalıştıktan sonra Acun Meyda'da geçen Baycın, bir süredir Dominik'teki montaj ekibinde görev alıyordu. 

ALPER BAYCIN NEDEN ÖLDÜ?

24 yaşında hayata gözlerini yuman Alper Baycın'ın, Survivor Adası’nda 2 kişinin bıçaklı saldırısına uğradı. Baycın'ın telefonunu ve çantasını çalmaya çalışan gaspçılar, genç ismi kalbininden bıçaklayarak öldürdüler. Olayın ardından kaçan 2 zanlı, kısa süre içinde yakalandı.

Yorumlar