Aslan erkeği olumlu ve olumsuz özellikleri

Aslan erkeği olumlu ve olumsuz özellikleri elmaelma.com'da. Aslan burcu erkeği yüce gönüllü olması ile dikkat çekerken kendini beğenmekten asla vazgeçmez.

Aslan erkeği olumlu ve olumsuz özellikleri

Aslan erkeği olumlu ve olumsuz yönleri ile tanıdığınızda size kendini daha doğru ifade edecektir. Aslan erkeği dikkat çekecek kadar benmerkezci bir yapıya sahiptir. Aslan erkeği olumsuz özelliklerinden sayılabilecek bu özellik Aslan erkeğinin karakteristik özelliklerindendir. Kendini beğenmekten vazgeçmeyen Aslan erkeği gurulu ve kararlı bir duruş ile bunu dengeler. Aslan erkeğinin olumlu özelliklerinin en başında yardımsever olmasını sayabiliriz. Yaratıcı ve çoşkulu bir duruşu olan Aslan erkeği sorumluluklarının farkında ve eğlenceli bir dünyası olan bir yapıya sahiptir. 

Aslan erkeği arkadaşlıklara önem verir. Dostları ile vakit geçirmekten zevk duyan Aslan erkeği dostları tarafından da aranan kişiler arasındadır. Sosyal çevresi geniş olan ve girdiği ortamlarda mutlaka Aslan erkeği aranır. Gezmekten, arkadaşları ile vakit geçirmekten büyük zevk duyan aslan burcu erkeği popüler bir kişiliğiyle çevresindekileri kolayca etkisi altına alabilecek bir özelliğe sahiptir. 

ASLAN ERKEĞİ DOSTLARI MI AİLESİNİ Mİ TERCİH EDER?

Aslan erkeği sosyal hayatında aktif olmayı tercih etse de aile hayatına da büyük önem verir. Aslan erkeği ailesi için çok önemlidir. Sosyal hayatına ailesini tercih edebilecek kadar ailesini önemser. Duygusal yapısı olan Aslan erkeğinin romantik olduğunu da unutmamak gerekir.

Aslan erkeği aşk hayatında da önemli derecede hükmedici durumundadır. Sahiplenici özelliği olan Aslan burcu erkeğinin aşık olduğunda sadık olduğu söylenir. Sevgilisini, eşini mutlu etmeyi seven Aslan erkeği sevdiği kişi için her şeyi yapmaya hazırdır. Sevdiğini paylaşmaktan son derece rahatsız olan Aslan erkeği kıskançlık durumu çok fazladır. Karşısında onu kıskandırmak için bir durum olursa gerekirse aynısını yaparak intikam bile alabilir.

ASLAN GENEL BURCU ÖZELLİKLERİ  23 TEMMUZ – 23 AĞUSTOS

Element: Ateş

Nitelik: Sabit

Arketipler: Kral, aktör, çocuk, soytarı, oyuncu

Uğurlu günü: Pazar

Madeni: Altın

Uygun taşı: Elmas, pırlanta, yakut, mavi topaz, sarı safir, kaplangözü

Uygun meslekler: Yöneticilik, organizatörlük, politika, eğitim- öğretim, iç mimari, kozmetik, aktörlük, sanat yönetmenliği, tiyatro, kuyumculuk, subaylık

 

 

Yorumlar