Balık burcu aylık yorumları Ağustos 2018 parasal zorluklar yolda

Balık burcu aylık yorumları Ağustos 2018 aşk, para, sağlık ve iş falı elmaelma.com'da. Ağustos 2018 Balık burcu yorumlarına göre parasal zorluklar yolda.

Ağustos 2018 Balık burcu yorumları ile Ağustos 2018 Balık aşk falı, iş falı, para falı ve sağlık falı detayları ile bu ay Balık burcunu hangi günler ne bekliyor sorularının yanıtları elmaelma.com'da. Balık burcu aylık yorumlarına göre Ağustos ayında Balıkları parasal zorluklar sınamaya devam edecek. 11 Ağustos'taki parçalı güneş tutulması Koç burcu etkilerini de haberimizden okuyabilirsiniz. 13 Ağustos'taki Mars gerilemesi ve 26 Ağustos'taki Dolunay da Balık burcunu duygusal olarak zorlayacak ve ani kararlar almak zorunda bırakacak. İşte Hande Kazanova'nın Balık burcu aylık yorumları hakkında aktardıkları...

"Bu aralar enerjinizi maddi konularda tam anlamıyla ortaya koymaktan zorlanıyorsunuz sevgili Balık ve yükseleni Balık olanlar. Parasal kayıplarınız oluşmuş olabilir ya da eski birtakım olaylar ve konular parasal alanlar sizi yeniden sınıyor olabilir. Ağustos başında yakın çevrenizle olan bağlantılarınızda sıkıntılı bir süreç içerisinde olabilir. Araba kullanırken, iletişim halindeyken enerjinizi düzgün kullanmaya, anlık kararlar almamaya ve isyankar davranışta bulunmamaya özen gösterin.

7 Ağustos itibariyle Venüs Terazi burcuna geçicek ve ortak parasal durumlarda daha etkin bir şekilde hareket edeceksiniz. Bu dönem içerisinde kredi almak, bir sorumluluğun altına girmek, diğer insanlardan yardım almak içinde uygun bir dönem olacak.

PARÇALI GÜNEŞ TUTULMASI

11 Ağustos’taki parçalı güneş tutulması iş, sağlık ve hizmet alanlarınızda önemli konu ve olayları karşınıza getirecek. Merkür gerilediği için daha önceden konuşulmuş veya tamamlanmamış eksik kalan işlerinizi tamamlamak ve bu alanda hızlı gelişmeleri başlatmak için uygun olacaksınız. Ama yine de daha önce hiç görmediğiniz bir iş karşınıza gelirse 19 Ağustos’ta Merkür’ün düzelmesini bekleyin.

13 Ağustos’ta Mars, Oğlak burcuna kayıyor ve bununla beraber sosyal çevre alanlarınızda, arkadaşlık ilişkilerinizde enerjinizi istediğiniz gibi ortaya koymakta zorlanabilir bu alanda sıkıntı ve problemler yaşayabilirsiniz.

DOLUNAY

26 Ağustos’taki dolunay sizi etkileyen bir dolunay. Kendi kişisel alanınızda gerçekleşecek hem fiziki sağlığınız hem de hayatınızla ilgili önemli duygusal kararlar almaya yatkın olacaksınız. Özel hayatınızda alacağınız bu kararlar sizin kişisel hayatınızı ilgilendiriyor olacak.

27 Ağustos itibariyle Mars’ın düzelmesiyle beraber artık enerjinizi istediğiniz gibi kullanabileceğiniz bir döngüye merhaba diyeceksiniz.

Yorumlar 1 yorum