Başak burcu bu hafta yorumları Hande Kazanova 09-15 Nisan 2018 aşk, iş, sağlık, para

Başak burcu haftalık yorumları elmaelma.com'da. Başakalarının işlerine yardım edebilir ve sorumluluk edinebilirsiniz.

Başak burcunu bu hafta neler bekliyor? Başak burcu haftalık yorumlarında aşk, iş, para ve sağlık alanında ne diyor? Hande Kazanova 09-15 Nisan 2018 haftalık burç yorumlarına göre Başak burcunu,

İşte Hande Kazanova'nın haftalık burç yorumlarına göre Başak burçlarını bu hafta ne bekliyor.

''Bu haftabaşı, eşinizin veya sevdiğiniz insanın kendi hayatına vakit ayıramaması sonucunda, onun işlerini de siz üstlenebilirsiniz sevgili Başak ve yükselen Başaşklar. Gün içi planlarınızda mantığınız önde olacak. Kısa veya uzak seyahatlere dayalı organizasyonlarınızda kendinizi mutlu hissedebilirsiniz. Çarşamba günü maddi konularda bazı sorunlara açık bir gün geçireceksiniz. Fazla para harcamaktan kaçının ve aşk hayatınızda aksiliklere açık olun.

Tutkularınız ve inatçı davranışlarınız sevdiğiniz insanla aranızı açabilir veya çocuğunuz varsa onunla sıkıntılara açık olabilirsiniz. Bir yandan da kalbiniz boşsa bugün dış ortamlarda bir insan hoşunuza gidebilir. Değişik yerlerde aşk kapınızı çalabilir sevgili Başaklar.

Perşembe günü iş alanlarınızda ve ortaklı işlerinizde yaratıcılığınızı ve yardım severliğinizi ön plana çıkartabilirsiniz. Sevdiğiniz insanla yapacağınız seyahat planlarınız sizi mutlu edebilir.

Haftasonu özel ilişkileriniz sizi sevgidolu kılacak, ortak parasal harcamalarınızda orta yolu bulacak, sevdiğinizden hiçbirşeyi esirgemeyeceksiniz. İletişim ayağınız güçlü olduğu için aşk veya yaratıcılıkla ilgili konularda etrafınıza yol gösterebilirsiniz. Pazar günü Merkür düzeliyor. Merkür sizin yönetici gezegeniniz olduğu için hem kişisel alanlarınızda, hem de kariyerinizde rahatlayacağınız bir dönem başlıyor sevgili Başaklar.''

Yorumlar