Burak Yılmaz ve eşi neden boşandı barışmak için ABD'ye gitmeyi kafasına koydu!

Burak Yılmaz, eğer Beşiktaş veya Galatasaray'a transfer olamazsa ayrı olduğu eşiyle tekrar bir arada olmak için ABD'ye gitmeyi planlıyor.

Burak Yılmaz ve eşi neden boşandı barışmak için ABD'ye gitmeyi kafasına koydu!

Burak Yılmaz ve eşi İstem Yılmaz görkemli bir düğünle dünya evine girmişlerdi. Bir süre sonra İstem Yılmaz, eşinden boşanmak için dava açtı. İddialara göre evliliğin bitiş nedeni bitmek bilmeyen kaynana gelin kavgalarıydı. Olayın perde arkasındaki gerçek bambaşka çıkmıştı. İstem Yılmaz, şiddet gördüğü gerekçesiyle boşanma davası açmış, tazminat olarak 12 milyon lira istemiş bunun yanı sıra 50 bin lira da nafaka istemişti. Şimdilerde Trabzonspor'da kadro dışı bırakılan Burak Yılmaz, eğer Beşiktaş veya Galatasaray'a transfer olamazsa ayrı olduğu eşiyle tekrar bir arada olmak için ABD'ye gitmeyi planlıyor.

''SENİ GÖTÜRECEĞİZ, HAZIRLAN DİYORLAR''

Trabzonspor'da yönetim tarafından kadro dışı bırakılan Burak Yılmaz'a çok ilgi var ama ciddiyet yok... Beşiktaş ve Galatasaray'ın aracıları, ''Seni götüreceğiz. Hazırlan'' diyorlar ama ne Burak'ı ne de menajerini arayan tek bir resmi isim yok. Aynı şekilde Burak'ın kapısını Suudi Arabistan, Katar, Uzakdoğu için çalan menajerler de oluyor ama bu teklifler arasında da resmiyete binen yok.

ESKİ EŞİYLE BARIŞMAK İÇİN ABD'YE GİTMEK İSTİYOR 

Burak Yılmaz'ın aklındaki rota ise ABD. Eğer Beşiktaş veya Galatasaray olmazsa, ayrı olduğu eşiyle birleşmek için ABD opsiyonunu birinci alternatif olarak önüne koymuş durumda.

 

Yorumlar