Demet Akalın ve Okan Kurt neden boşandı Demet'in fotoğrafını gören Serdar sitem etti!

Demet Akalın ve Okan Kurt neden boşandı? Demet'in paylaştığı fotoğrafı gören Serdar sitem etti.

Demet Akalın ve Okan Kurt neden boşandı Demet'in fotoğrafını gören Serdar sitem etti!

Geçtiğimiz günlerde Demet Akalın ile Okan Kurt'un Beykoz'daki vilalarına haciz işlemi yapıldı. Okan Kurt'un borçları için ''gerekirse birlikte öderiz '' açıklamasını yapan Demet Akalın evine haciz gelmesiyle birlikte ayrılık kararı aldı. Bu kadar talihsizliğin üzerine bir de evini su basınca Akalın, sosyal medya hesabından isyan etti. Sanatçı dostu Serdar Ortaç'tan destek gecikmedi. '' Demet'e bu yaşattıklarınıza yazıklar olsun'' diyerek destek oldu.

"DEMET'E BU YAŞATTIKLARINIZA YAZIKLAR OLSUN"

Akalın'ın evine su bastığı açıklamasının ardından Serdar Ortaç, şunları söyledi: "Evet adalet duygusallık dinlemez, herkese eşittir, ancak Kim yaptıysa, Demet Akalın'a bu yaşattıklarınıza yazıklar olsun. Boşver demet, bırak hortumları koparsınlar evden, daha iyi bir ev alacaksın ilerde. Buradan bir şey öğrendin kimseye güvenmeyeceksin! Heleki iş yaptığınız tüccarlara ikinizde güvenmeyeceksiniz! Onlar ev araba dinlemez görüyorsun işte haciz koydular.

demet serdarMALIN OLMASIN,SAĞLIĞIN OLSUN

Ancak Okan da bu duruma düşmek istemezdi. O Çocuğunun babası ve sen de iyi bir insansın. Bunların hepsi bir sınav geçecek demet. Dünya kadar malın olmasın,sağlığın olsun!"  

İşte o paylaşım...

 

 

 

Yorumlar