Dudak dolgunlaştırmak için pratik doğal maske tarifi nedir nasıl yapılır?

Çatlayan dudakların önlemini almak ve daha dolgun dudaklara sahip olabilmek için sizler için hazırladığımız doğal kür tariflerini bir araya getirdik.

Dudak dolgunlaştırmak için pratik doğal maske tarifi nedir nasıl yapılır?

Gün içerisinde kuruyan, çatlayan dudaklarınızı yenilemenin vakti geldi! Dudaklarınızı eskisinden daha dolgun ve tazelenmiş etkisi yaratmanın sırrını sizinle paylaşıyoruz! Bugün elmaelma.com okurları için dudaklarınıza estetik ya da dolgu gibi herhangi bir şeye ihtiyacınız kalmadan evde pratik bir şekilde yapabileceğiniz doğal bakım kürü hazırladık!

DUDAKLAR NEDEN KURUR?

Dudaklarınızın gün içerisinde çok fazla kurumasının bir çok nedeni olabilir. Gün içerisinde su tüketiminizi olduğundan daha az tükettiğinizde veya mevsim geçişlerine bağlı olarak dudaklarınızda çatlakların oluşumuna sebebiyet verebilmektedir. Hatta dudaklarınızın kuruması ve çok çatlamasının nedeni olarak kullandığınız ilaçlar bile olabilmektedir. Bu yüzden gün içerisinde dudaklarınızın ihtiyacı olan nemi sağlayabilmek için evde doğal ve pratik bir şekilde hazırlayabileceğiniz. 

MALZEMELER

1 tatlı kaşığı bal,

1 tatlı kaşığı krem,

1 tatlı kaşığı vazelin,

1 tatlı kaşığı limon suyu,

1 çay kaşığı badem yağı,

1 çay kaşığı gliserin yağı,

1 çay kaşığı keten tohumu,

1 adet E vitamini kapsülü

 NASIL HAZIRLANIR? 

Sıraladığımız bütün malzemeleri bir kabın içerisinde karıştırın. Daha sonra temiz bir fırça ile dudaklarınıza uygulayın. Düzenli olarak yaptığınızda dudaklarınızdaki değişimi görebilirsiniz.

Yorumlar