Erkekleri etkileyen kokular nelerdir

Güzelliğiniz ve dış görünümünüzün yanında çevrenizdekileri etkilemenin bir diğer etkili yolu da kokudur.

Erkekleri etkileyen kokular nelerdir

Çevrenizde güzelliğiniz ve dış görünüşün dışında insanlarda etki bırakabilmenin diğer yoluda üzerinizdeki kokudur! Özellikle hoşlandığınız kişinin dikkatini çekebilmek için koku seçiminize özen göstermelisiniz. Unutmamalısınız ki erkeklerin koku duyuları kadınlara oranla dikkat ettikleri ilk şey kokudur. İşte çevrenizdeki ve hoşlandığınız kişi üzerinde etki bırakabileceğiniz kokular...

SANDAL KOKUSU

Kendinizden emin ve ne istediğinizi bilen biriyseniz ve karşınızdaki kişinin bunu daha iyi algılaması ve etkilenmesi için sandal kokusunu tercih etmelisiniz. 

ÇİKOLATA KOKUSU

Herkes çikolataya hayranlık duymaktadır. Ancak parfüm için bu koku biraz ağır olabilmektedir. Özellikler erkeklin dikkatini çekmeyen kokular arasında olan çikolata kokusu erkeklerin veya hoşlandığı erkeğin dikkatini çekmek isteyenlerin uzak durması gereken kokular arasında olmaktadır. 

LAVANTA KOKUSU

Oda parfümlerinen tutun sabunlara kadar bir çok alanda kokusu kullanılan lavanta kokusu sıklıkla tercih edilen kokular arasında yer almaktadır. Lavanta kokusunun cinsel isteği uyarma özelliğinin olması erkeği hızlı bir şekilde etki altına alabilirsiniz.

TARÇIN KOKUSU

Tarçın kokusunun en önemli özelliği fiziksel yorgunluğunuzu üzerinizden atmaktadır. Bu nedenle erkekleri rahatlatan kokular arasındadır. Unutmayın erkekler yanında rahatlayan kadınları severler bunun sırrı da tarçından geçmektedir.

Yorumlar