Eyeliner nasıl sürülür? Eyeliner sürme teknikleri nelerdir?

Biz kadınların vazgeçilmez makyaj ürünü olan eyelinerı sürmek aslında hiçte zor değil! İşte kolay eyeliner sürme teknikleri...

Eyeliner nasıl sürülür? Eyeliner sürme teknikleri nelerdir?

Vazgeçilmez makyaj malzemelerinin en başında gelir eyeliner! Görüntüsü insanı inanılmaz değiştirirken kötü sürülen bir eyeliner ise insanı olduğundan başmbaşka birine dönüştürebilir. Pratik eyeliner sürme yöntemlerini sizler için derledik! Eyelineri mutlaka en baştan sona doğru sürmelisiniz. Ortadan başlamanız kötü bir görüntüye neden olacaktır. Ayrıca eyelineri tek bir seferde sürmeyi denemeyin çok az insan tek seferde düzgün sürebilmektedir, bir kaç kerede daha sağlıklı bir görüntü ortaya çıkacaktır.

Jel eyeliner nasıl sürülür?
Bazı kadınlar likit bazı kadınlar jel eyelineri daha rahat kullanır. Siz de her ikisini deneyerek kendinize uygun olanı belirleyebilirsiniz. Jel eyelinerler akma ve bulaşma yapmaz kullanımı daha kolaydır. Jel eyeliner ile kuyruk yapımı daha basittir. Ayrıca kalın eyelineri de daha rahat yapabilirsiniz. Bu eyelineri özel ucu olan eyeliner fırçası ile kullanmalısınız.

Likit eyeliner nasıl sürülür?
Likit eyeliner kullanımı biraz daha zordur. Bu eyelinerin içinde ince bir fırça vardır ve bu fırça yardımı ile sürülür. Kalem uçlu olanları fırçalılara göre daha kolay kullanılır. Likit eyelinerleri sadece üst göz kapağında kullanın, asla alt göz kapağınızı denemeyin.

Kalem eyeliner nasıl sürülür?
Kalem şeklindeki eyelinerler daha kullanışlıdır. İnce uçlu likit eyelere göre daha basit bir şekilde sürülebilir. İçten dışa doğru bir çizgi çekin ve yamuk olan yerlerin tekrar üzerinden geçin. Kuyruk kısmını en sona bırakmalısınız. Gözleriniz kapalı ya da açık sürebilirsiniz. Seçim size kalmış. Eyelineri sürdükten sonra bir süre kurumasını bekleyin. Yoksa göz kapaklarınıza bulaşabilir.

Yorumlar