İdo Tatlıses'in eski sevgilisi Yasemin Şefkatli kimdir Mehmet Dinçerler sevgili mi?

İdo Tatlıses'in eski sevgilisi Yasemin Şefkatli kimdir? Yasemin Sevgili'nin yeni sevgilisi kim? Mehmet Dinçerler ile sevgili mi?

İdo Tatlıses'in eski sevgilisi Yasemin Şefkatli kimdir Mehmet Dinçerler sevgili mi?

Yasemin Şefkatli kimdir? İdo Tatlıses'in eski sevgilisi Yasemin Şefkatli Hande Erçel'in eski sevgilisi Mehmet Dinçerler ile sevgili mi? Yasemin Şefkatli, İdo Tatlıses'le olan ilişkileri ''Kesin evlenirler'' dedirtiyordu. Ancak nedeni bilinmeden sessiz bir şekilde ilişkilerine son verdiklerini açıkladılar. İlişkilerin bitmesine neden olan durumun hala belli olmaması kafalarda soru işaretine neden olmuştu ancak geçtiğimiz gün Yasemin Şefkatli'nin sosyal medyada yaptığı atak havada aşk kokusu var dedirtti! İdo Tatlıses'in eski sevgilisi Yasemin Şefkatli Mehmet Dinçerler'in sosyal medyadaki fotoğrafına yaptığı yorumlar ''İdo bunu görünce çıldıracak'' dedirtti.

İdo'dan sonra başk bir aşka yelken açtığı iddia edilen sosyetik güzel yakışıklı iş adamının fotoğrafının altına yaptığı yorumla magazin gündemine geldi! Yasemin Şefkatli Mehmet Dinçerlerle yakın bir zamanda takipleşmeye başladı. Bir süre sonra Dinçerler'in fotoğrafının aldına kalpli emoji koyması ''Acaba mı'' dedirtti! Genç iş adamı aynı zamanda bir süre önce en yakın arkadaşı Ekin Mert Daymaz'ın sevgilisi Hande Erçel ile aşk yaşaması gündemde bir dönem bomba etkisi yaratmıştı.

yasemin şefkatli mehmet dinçerler

yasemin şefkatli mehmet dinçerler

YASEMİN ŞEFKATLİ KİMDİR?

1992 yılında dünyaya gelen Yasemin Şefkatli İstanbul doğumludur. Manken, model Yasemin Şefkatli en son magazin dünyasında ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses'in oğlu İdo Tatlıses ile ismi anılmıştır. 1992 yılında dünyaya gelen Yasemin Şefkatli İstanbul doğumludur. Yaşantısını İstanbul Beşiktaş'ta sürdürmektedir. 2017 yılının Ağustos ayından bu yana İdo Tatlıses ile birliktelikleri sürmektedir. İstek Özel Semiha Şakir Lisesi mezunudur.

Yorumlar