Kaş nasıl alınır şekillendirirken bu sıralamaları unutmayın

Kaş nasıl alınır? Kaşı alırken nelere dikkat etmek gerekir? Kaş şekillendirmenin altın kurallarını sizlerle paylaşıyoruz.

Kaş nasıl alınır şekillendirirken bu sıralamaları unutmayın

Özellikle kuaföre gitmeye üşendiğimiz ve kendimize güvendiğimiz zamanlarda elimize cımbızımızı alıp kaşlarımıza girişiriz. Öncelikle kaş almayı bilmiyorsanız, yazımızı okumadan kaş alma işlemine başlamayın. Daha sonra üzüleceğiniz bir sonuçla karşılaşmak istemezsiniz. Kaş alırken nelere dikkat etmek gerekir? İple kaş nasıl nasıl alınır? İşte kaş almanın püf noktaları...

KAŞ ALMANIN PÜF NOKTALARI

1.Kaş fırçası ile kaşlarınızı yukarı doğru tarayın.

2.Makasla uzamış olan tüyleri kesin. Kesildikten sonra kıllar hızlıca uzar. İhtiyaç duyduğunuzda bu işlemi tekrar edin.

3.Kaş fırçasıyla kaşlarınızı aşağıya doğru tarayın. Fark edilir uzunluktaki kısımları kesin. Doğal kaş şekillendirmek için kaşlarınızı çok kısa kesmemelisiniz.

4.Cımbızı kullanarak kaş kemiğinin altındaki fazla tüyleri temizleyin. İşlemi kolaylaştırmak için, kılları uzama yönüne doğru çekin.

5.İki kaşınızın arasındaki fazla tüyleri cımbızla temizleyin.

6.Kaş kavisinin üstünde fazla gördüğünüz tüyleri cımbızla alın. Uygulamayı yavaş yavaş yapmaya çalışın. Kaşlarınızı düz şekillendirmek istiyorsanız kavisinizin üzerindeki kaşlarınızi alarak kaşlarınıza düz bir görünüm verin.

7.Şakaklarınızdaki tüyleri cımbızla alın.

8.Kaş farını kullanarak kaşlarınızdaki boşlukları doldurun.

9.Kaş kemiğine aydınlatıcı bir far uygulayın.

10. Kaşlarınızı kaş maskarası ile sabitleyin.

Yorumlar