Kate Middleton'ın parmaklarına bakın yıllarca kimse fark etmemişti!

Kate Middleton'ın parmakları ülkesinde bugün günün konusu oldu. 2011'den bu yana kraliyet üyesi olan Kate Middleton'ın parmaklarını kimse fark etmemişti.

Kate Middleton'ın parmaklarına bakın yıllarca kimse fark etmemişti!

Dünyanın en çok fotoğraflanan kadınlarından biri olan Cambridge Düşesi Kate Middleton'ın her kıyafeti ve aksesuarı detaylıca incelendi. Ancak 36 yaşındaki Kate Middleton'ın parmaklarıyla ilgili detay yıllarca fark edilmedi. Ta ki Oxford'ta bir ilkokulu ziyaretine kadar. 

Hamile iki çocuk annesi Kate Middleton orta üç parmağının hemen hemen aynı uzunluğa sahip olduğu ilk kez bu gezi sırasında fotoğraflandı ve ülkede günün konusu oldu. 

Çoğu insanda orta parmak işaret ve yüzük parmaklarına oranla belirgin bir şekilde uzundur. Ancak Düşes Kate'in üç parmağı neredeyse aynı uzunlukta. 

Kate Middleton'ın parmakları

PARMAK UZUNLUKLARI İÇİN BİLİM NE DİYOR?

Geçmişte bilim insanları, parmak uzunluklarıyla ilgili oranları birbiriyle alakasız konulara bağlamışlardı. Örneğin, Kanser Araştırmaları Enstitüsü'ndeki bilim adamları, orta parmakları işaret ve yüzük parmaklarına oranla çok daha uzun olan erkeklerin prostat kanseri geçirme riskinin düşük olduğunu açıklamıştı. 

Uzun bir işaret parmağı ise erken kalp hastalığında düşük risk göstergesi olarak düşünülmüştü. Aynı şekilde kadınlarda meme kanseri riski ve daha fazla doğurganlık ile ilişkilendirilmişti. 

Nispeten uzun parmağı olan kişilerin şizofreni, alerji, egzama ve saman nezlesine maruz kalma eğiliminde oldukları da açıklanmıştı. 

Kate Middleton

 

 

 

 

 

 

 

Yorumlar