Kilo vermek için ne yapmak gerekiyor milkshake kilo verdirir mi evde nasıl yapılır?

Fazla kilolardan kurtulmak kimisi için kolayken kimisi içinse zorlaşmaktadır. Bugün elmaelma.com okurları için 4 öneride kilo verme aşamalarını derledik.

Kilo vermek için ne yapmak gerekiyor milkshake kilo verdirir mi evde nasıl yapılır?

Fazla kilolardan biran önce kurtulmak her kadının hayali! Ancak bugün sizler için Beslenme ve Diyet Uzmanı Ulaş Özdemir 4 adımda fazla kilolarınızdan kurtulmanın püf noktalarını sıraladı. Sizde bu önerileri uygulayarak fazla kilolarınızdan kurtulabilirsiniz. Öncelikle yeme alışkanlıkları gözden geçirilmeli. Gün içerisinde farkında olmadan tüketilen kuruyemişler, elin altında bulunan leblebi, bir parça da olsa tüketilen çikolatalar engel olabilir.

NELERE DİKKAT EDİLMELİ?

Hızlı yemek yenmemeli, bu noktada doymak ile dolmak arasındaki fark karışmaya başlar. Soslu besinlere dikkat edilmeli. Severek tüketilen masum bir yiyecek soslar neticesinde ciddi kalori bombalarına dönüşebilir. İnsülin direnci veya hipotiroid gibi metabolizma problemleri olabilir. Bu nedenle kan değerleri mutlaka kontrol edilmeli.

Yaz mevsimindeki su ve mineral kaybını önlemek için milkshake tarifi yaz mevsiminde daha fazla idrar ve terleme gibi sebeplere bağlı hem mineral hem de su kayıplarını önlemek açısından evde milkshake yapabilirsiniz.

MALZEMELER

-1 su bardağı süt

-1 veya 2 adet yaban mersini

-4 adet buz

-1 orta boy incir

-1 tatlı kaşığı yulaf kepeği

NASIL YAPILIR? Yaz mevsiminin vazgeçilmez içeceği milkshake yapmak için sıraladığımız bütün malzemeleri blenderdan geçirip afiyetle tüketebilirsiniz.

Yorumlar