Koç burcu bu hafta yorumları Hande Kazanova 26 Şubat- 4 Mart 2018 aşk, iş, sağlık, para falı

Koç burcu haftalık yorumları elmaelma.com'da. Hande Kazanova Koç burçlarını bu hafta ne bekliyor sorusuna yanıt verdi.

Koç burcunu bu hafta neler bekliyor? Koç burcu haftalık yorumlarında aşk, iş, para ve sağlık alanında ne diyor? Hande Kazanova 26 Şubat- 4 Mart 2018 haftalık burç yorumlarına göre Koç burcunu, çevrenizdeki insanlardan alacağınız destek ile hayatınıza dair yeni adımlar sizi bekliyor! İşte Hande Kazanova'nın haftalık burç yorumlarına göre Koç burçlarını bu hafta ne bekliyor.

''Bu haftabaşı duyacağınız bazı şeyler ailenizle beraber sizi destekleyen bazı kararlar almanıza neden olabilir sevgili Koç ve yükselen Koçlar. Özel hayatınızda sevdiğiniz insandan duygularınızı gizlememeye ve gayet açık olmaya çalışmalısınız. Yeni insanlarla bir araya gelmek sizi mutlu edebilir.

Bu hafta yabancılarla yapılacak olan işleriniz, eğitim ve iş hayatınızdaki uğraşılarınız ve mücadeleleriniz sürerken, beklenmedik bir şekilde insanların sizinle uğraştığını görebilirsiniz sevgili Koçlar. Yine de siz hiç moralinizi bozmayın kendi bildiğinizden şaşmayın ve gereksiz özveriden uzak durun. Çarşamba ve Perşembe günleri sezgileriniz güçlü çalışabilir. Kendinizi ruhen yenileyebilir, size yarayacak ruhsal çalışmalardan fayda sağlayabilirsiniz. Planlarınızda önsezilerinizi es geçmeyin.

Cuma günü sabaha karşı oluşan Dolunay, sağlığınızı ve günlük beslenme alışkanlıklarınızı tetikleyebilir. Günlük iş hayatınızın akışındaki değişimler sizi ruhen zorlayabilir. Uykusuzluk, tedirginlik, endişelerden uzak durmalısınız. Bir yandan da iş hayatınızda, günlük iş akışınızın düzeninde değişimler oluşabilir. Hiç istemeseniz ve gereken güce sahip olduğunuzu düşünmeseniz bile bu Dolunay da işlerinizi iyi takip edin. İstediğiniz işlerin ve şansların karşınıza geldiğini görebilirsiniz.''

Yorumlar