Kolay hazırlanan detoks tarifi yaza özel detoks ile zayıflamanın kolay yolu!

Kolay hazırlanan detoks tarifleri nelerdir? Detoks nasıl yapılır? Yazın içilebilecek pratik hazırlanan detoks tariflerini bir araya getirdik!

Kolay hazırlanan detoks tarifi yaza özel detoks ile zayıflamanın kolay yolu!

Detoks nasıl yapılır? Detoks ne işe yarar? Kolay hazırlanan detoks tarifleri nelerdir? Yaz aylarında uzun uzadıya mutfakta vakit geçirip detoks suları hazırlamak istemiyorsanız, hem zamandan hemde vücudunuzdaki toksinlerden pratik bir şekilde arınmak ve diyet listelerinize gönül rahatlığı ile eklereyek fazla kilolarınızı vermeye ardımcı olabilmek için elmaelma.com olarak sizin için hazırladığımız detoks tariflerine göz atabilirsiniz...

YEŞİLÇAY DETOKSU 

Malzemeler: On beş yeşil çay yaprağı, bir miktar zencefil (soyulmuş zencefili parçalara ayırıp dört parça kullanabilirsiniz), bir limon

Hazırlanışı: Bir litre ılık suyun içine yeşil çay yaprakları, zencefiller ve kabuklarıyla beraber dilimlenmiş bir limon atın. Yarım saat bekledikten sonra detoks suyunuzu içebilirsiniz.

ELMALI TARÇINLI DETOKS SUYU HAZIRLAMAK İÇİN...

Malzemeler: Bir adet elma, üç çubuk tarçın

Hazırlanışı: Bir litrelik ılık su içine bir elmayı kabuklarıyla dilimleyerek atın. Üç adet çubuk tarçını da bu karışıma ekleyin. En az on beş dakika bekledikten sonra elmalı tarçınlı detoks suyunuzu içebilirsiniz.

MAYDANOZLU TOKSİN ATICI DETOKS TARİFİ

Malzemeler: Bir adet limon, iki tatlı kaşığı sirke (isteğe bağlı), iki adet zencefil (rendelenmiş), bir tutam maydanoz

Hazırlanışı: Bir litre ılık suda bir tutam maydanozu, rendelenmiş zencefili, tercih ediyorsanız sirkeyi ve kabuğuyla beraber dilimlediğiniz limonu yarım saat bekletin. Yarım saat sonunda hazırladığınız ödem atan maydanozlu detoks suyunuzu içebilirsiniz.

 

Yorumlar