Kova burcu bu hafta yorumları Hande Kazanova 09-15 Nisan 2018 aşk, iş, sağlık, para

Kova burcu haftalık yorumları elmaelma.com'da. Elinizde olmayan sebeplerden dolayı planladığınız bazı işleriniz yolunda gitmeyebilir!

Kova burcunu bu hafta neler bekliyor? Kova burcu haftalık yorumlarında aşk, iş, para ve sağlık alanında ne diyor? Hande Kazanova 09-15 Nisan 2018 haftalık burç yorumlarına göre Kova burcunu, kendinize ayırdığınız ve kişisel konular üzerine ayarladığınız randevu ile geçecek bir hafta sizi bekliyor! İşte Hande Kazanova'nın haftalık burç yorumlarına göre Kova burçlarını bu hafta ne bekliyor.

''Bu haftabaşı kendi kişisel planlarınız önde olacak ama bu sefer daha rahat enerjiler altında olacaksınız sevgili Kova ve yükselen Kovalar. Geleceğinize yönelik planlarınızda ciddi ve istikrarlı adımlar atabilirsiniz. Randevu verdiğiniz arkadaşlarınız, eşiniz, dostunuzla keyifli bir pazartesi sizi bekliyor.

Çarşamba günü yakın çevrenizdeki insanlarla olan işlerinizde ve ilişkilerinizde bazı bozulmalar ve zorlanmalar oluşabilir. Ya da bazı işleriniz sizin elinizde olmayan nedenlerle iptal olabilir veya bozulabilir. Bunu kafanıza çok takmayın. Bir yandan da ev ve aile ilişkilerinizde karşı cinsle aradığınız huzuru bulacaksınız.

Perşembe günü aile hayatınızdaki ilişkilernizde yardımsever ve anlayışlı tavırlarınız ön planda olacak. Ailenize yardım edebilir veya onlardan yardımlar görebilirsiniz. Sevdiklerinizle beraber hareket etme arzunuz öne çıkabilir.

Haftasonu geri plandan yürüyen işlerinizde daha rahat hareket edecek, enerjinizi çok fazla zorlamayacaksınız. Kariyer ve iş alanlarınızda insanlara yol gösterebilir, deneyimlerinizi onlarla paylaşabilirsiniz. Pazar günü Merkür düzeliyor. Hem ortak parasal konular, hem de özel hayatınızda yaşadığınız iletişim sıkıntılarınız geride kalmaya başlayacak. İletişimsel olarak rahatlayacaksınız.''

Yorumlar