Kova burcu haftalık yorumları parçalı güneş tutulması etkileri

Kova burcu haftalık yorumları ve 11 Ağustos 2018 parçalı güneş tutulması Kova burcu etkileri elmaelma.com'da. İşte Koç aşk falı, sağlık falı, para falı.

Kova burcu haftalık yorumları elmaelma.com'da. Kova burcunu bu hafta neler bekliyor, Kova burcu aşk falı, Kova burcu sağlık falı, Kova burcu iş falı ve Kova burcu para falının detayları ile 11 Ağustos 2018 cumartesi günü gerçekleşecek olan parçalı güneş tutulması Kova burcunu nasıl etkileyecek sorularının yanıtlarını haberimizden okuyabilirsiniz. Astrolog Hande Kazanova'nın 6-12 Ağustos 2010 haftası burç yorumlarına göre Kova burcu bu hafta salı ve cuma günlerine dikkat etmeli. Parçalı güneş tutulması Kova burcunu özel hayat alanında etkileyecek ve evlenme kararı alabilirsiniz. Hande Kazanova haftalık Kova burcu yorumunun detayları şöyle:

"Salı günü itibariyle biraz daha gezip görmek, değişik ortamlarda bulunmak, farklı insanlarla bir araya gelme isteğinizin arttığını göreceksiniz. Eğitimsel konularda güzel ve güçlü bağlantılar devreye girecek ve kendinizi daha güçlü hissedeceksiniz. Venüs, Terazi burcuna geçiyor. Daha az tanıdığınız insanlardan göreceğiniz yardımlarla yolunuzda ilerleyeceksiniz. Perşembe ve Cuma günü hayatın bir anlamda sizi zorladığını görebilirsiniz. İş alanlarınızda yaşadığınız zorlanmalar ileride size iyi kapılar açacak ama olduğu noktada da sizi biraz yorucak sevgili Kovalar. Özel hayatınız ve ikili ilişkilerinizde tutamayacağınız sözler altına girmemek bu haftanın önemli konusu olsun. Cumartesi oluşacak güneş tutulması ikili ilişkiler, özel hayat ve ortaklaşa atılacak işler alanında gerçekleşiyor. Hayatınızda önem verdiğiniz insanların yaşamında beklenmedik ani gelişmeler olabilir ve sizde bu duruma karşı kendi hayatınızda bir pozisyon almak zorunda kalabilirsiniz. Hayatınıza biri girebilir ve evlenme kararı alabilirsiniz. Evliyseniz ve eğer sıkıntılıysanız boşanmayla ilgili konular devrede olabilir. Hızlı beklenmedik olaylar karşısında hazırlı olun sevgili Kova ve yükseleni Kova olanlar. Diğer tarafta iş alanlarınızda, kariyerinizdeki değişimler, ruhunuz ne kadar sıkılsa bile, önemli kararlar almak zorunda bıraksa bile, bir yandan da yüzünüzü güldürücek."

BU HAFTA DİĞER BURÇLARI NASIL ETKİLEYECEK? HAFTALIK BURÇ YORUMLARI VE PARÇALI GÜNEŞ TUTULMASI BURÇLARA ETKİLERİ İÇİN TIKLAYIN

Yorumlar