Lip Balm ne işe yarar kullanım alanları nelerdir?

Dudaklarınızı nemlendirmek için veya ruj kullanmak yerine renkli nemlendiriciler diye dediğimiz 'Lip Balm'ları bu alanlarda da kullanıldığını biliyor muydunuz?

Lip Balm ne işe yarar kullanım alanları nelerdir?

Özellikle kış mevsiminde sıklıkla kullandığımız ve kuruyan dudakların yeterli nem ihtiyacını karşılamak için kullandığımız lip balmları elmaelma.com okurları için  tahmin edemeyeceğiniz birbirinden farklı kullanım alanlarını derledik. Kuruyan dudakların dışında birsürü farklı yerlerde kullanabileceğiniz lip balmların şaşırtıcı kullanım alanları hayat kurtarıcı olabiliyor!

AYAKKABINIZ AYAĞINIZI MI VURUYOR?

Yeni aldığınız ayakkabınız veya sürekli olarak ayağınızı vuran ayakkabınızı çok sevdiğiniz için çöpe atamıyorsanız lip balm bu konuda hayat kurtarıcınız olabilir nasıl mı? Ayakkabının ayağınızı tahriş eden yerine ve ayakkabının ayağınızı tahriş eden yerine lip balm sürün böylelikle gönül rahatlığı ile ayakkabınızı kullanabilirsiniz.

YÜZÜK SIKIŞMALARI

Biraz kilo almayla zaman zaman alyansınız veya günlük kullanımlarınızdaki yüzüğünüz parmağınıza oturabilir. Bu noktada telaş yapmaya gerek yok çantanızdan bir lip balm çıkarın ve yüzüğünüzün etrafına sürün yüzüğü biraz oynattıktan sonra parmağınızdan çıkarabilirsiniz.

TAHRİŞ OLAN BURUN KENARLARI

Genellikle bir çok kadının uyguladığı yöntemlerden biri de burun kenarlarına lip balm sürülmesidir. Yanınızda merhem olmadığı zamanlarda burun kenarlarınızı lip balm ile nemlendirebilirsiniz!

KESİKLER

Elinizde küçük bir kesik oluştu ancak yanınızda yarabandı gibi bir şey yoksa lip balm yine bu durumda kurtarıcı olabiliyor.

KURUMUŞ KEPEKLİ SAÇLAR

Evet yanlış görümüyorsunuz! Saçlarınıza şekil verdiniz ancak saç diplerinizi kuru ve kepekleriniz görünüyorsa yapmanız gereken saçınızın kurumuş ve kepeklerin görünen kısmına lip balmınızdan biraz sürebilirsiniz. Ancak çok abartmamanız koşulu ile!

AYNI ZAMANDA ETKİLİ BİR GÖZ BAZI!

Maddi olarak kendinizi binbir çeşit kozmetik ürünlerine para harcaman için yormanıza gerek yok lip balmınız aynı zamanda mükemmel bir göz bazı işlevi görüyor!

 

Yorumlar