Magnezyum eksikliği İbrahim Saraçoğlu yoğurt-soda kürü tarifi

Magnezyum eksikliğini İbrahim Saraçoğlu'nun yoğurt-soda kürü tarifiyle tedavi edin. Özellikle gece kas kramplarından Saraoğlu'nun yoğurt-soda kürüyle kurtulun.

Magnezyum eksikliği İbrahim Saraçoğlu yoğurt-soda kürü tarifi

Magnezyum eksikliğinin yaygın belirtilerinden biri olan kas kramplarını geçiren doğal bir tarif var. Magnezyum eksikliği İbrahim Saraçoğlu'nun tariflerini arayanlar için yoğurt-soda kürünün detaylarını sizler için hazırladık. Gün içinde yada geceleri ayak kasılması ve kas kramlarının yaygın nedenleri zorlayıcı egzersizler, uzun süre ayakta durma, susuzluk, kilo fazlası, yetersiz beslenme ve magnezyum eksikliği olabilir. İbrahim Saraçoğlu yoğurt-soda kürü ile kasların ihtiyaç duyduğu mineral eksikliklerinin giderilebileceği görüşünde. Çünkü hem yoğurt hem de soda magnezyum açısından zengin besinler. 

Yoğurt-soda sürü için. Bir kase ev yapımı yada organik yoğurdu bir miktar çırpın. Ardından içine yavaşça sodayı dökün. Karışımı homojenize ettikten sonra gün içinde bitirecek şekilde tüketin. 

Magnezyum eksikliği tedavisi için kullanılan yoğurt-soda kürü tek başına tam olarak bir tedavi sağlamaz. Eğer ileri derecede magnezyum eksikliğiniz varsa mutlaka bir doktordan destek almanız ve tıbbı tedavi uygulamanız gerekir. Ancak magnezyum eksikliğiniz yüksek seviyelerde değilse ve beslenmeyle düzelebileceği yönünde bir doktor tavsiyesi aldıysanız yoğurt-soda kürünü sıklıkla denemenizi öneririz.

MAGNEZYUM EKSİKLİĞİ TEDAVİSİ İÇİN HANGİ DOKTORA GİTMEK GEREKİR?

Magnezyum eksikliği tanısı için öncelikle bir dahiliye uzmanına görünmekte fayda var. İlk basamak tedavilerin işe yaramadığı magnezyum eksiliği durumunda ise detaylı teşhis ve tanı için endokrinoloji ve metabolizma hastalıkları uzmanına görünmek gerekir. 

Yorumlar