Masterchef Murat Özdemir papağana işkence videosuyla kan dondurdu!

MasterChef programındaki performansıyla adını duyuran Murat Özdemir'in, sosyal medya hesabından paylaştığı, papağana eziyet ettiği videosu büyük tepki çekti.

TV8 ekranlarında yayınlanan Masterchef adlı yemek programında yaptığı değişik hareketlerle ve sözleriyle dikkatleri üzerine çeken Murat Özdemir, bu kez de evdeki hayvanına eziyet etmesiyle gündeme geldi. Alkollü olduğu gözlerden kaçmayan Murat Özdemir'in papağanına yaptıkları sosyal medyada olay oldu. Murat'ın videosunda papağanına eziyet ettiği ve küfür ettiği gözüküyor. Sosyal medya Murat'ın bu dehşet verici videosundan sonra ayağa kalktı. Bir sosyal medya kullanıcısı MasterChef Murat'ın videosuna yorum yaparak, "Ya bu adam ne yapıyor Allah kahretsin hayvana eziyet ediyorsun." yorumunu yaptı. Başka bir sosyal medya kullanıcısı ise, "Yetkilileri göreve davet ediyorum bu nasıl bir işkencedir. Hayvanı öldürecek neredeyse." yorumunu yaptı.

BÜYÜK TEPKİ ÇEKTİ 

TV8 ekranlarında yayınlanan MasterChef programında adını duyaran Murat Özdemir, papağanına eziyet ettiği anlarla büyük tepki çekti.

 "YETKİLİLERİ GÖREVE DAVET EDİYORUM, BU NASIL BİR İŞKENCEDİR''

Alkollü olduğu gözlerden kaçmayan Murat Özdemir'in papağanına yaptıkları sosyal medyada olay oldu. Murat'ın videosunda papağanına eziyet ettiği ve küfür ettiği gözüküyor. Papağanının acı içerisinde bağırışları ise hayvan sevenlerin yüreklerini dağladı. Bir sosyal medya kullanıcısı MasterChef Murat'ın videosuna yorum yaparak, "Ya bu adam ne yapıyor Allah kahretsin hayvana eziyet ediyorsun." yorumunu yaptı. Başka bir sosyal medya kullanıcısı ise, "Yetkilileri göreve davet ediyorum bu nasıl bir işkencedir. Hayvanı öldürecek neredeyse." yorumunu yaptı.

 

Yorumlar 1 yorum