Merkür retrosu 26 Temmuz 2018 hakkında bilmeniz gereken her şey!

26 Temmuz'da başyacak olan Merkür retrosu 2018 etkilerini sizin için derledik. Merkür hakkında bilgiler, merkür gerilemesietkileri 2018 Merkür retrosu haberinde

Merkür retrosu 26 Temmuz 2018 hakkında bilmeniz gereken her şey!

Yeni başlayanlar için Merkür retrosunun detaylarını elmaelma.com olarak derledik. 2018 yılının ikinci Merkür retrosu 26 Temmuz perşembe günü başlıyor. Merkür retrosu 18 Ağustos 2018 cumartesi günü sona erecek. Peki nedir bu Merkür retrosu, merkür gerilemesi olarak da anılan Merkür retrosunda neler yaşanır, neden astroloji için Merkür retrosu bu kadar önemli? Yeni başlayanlar için Merkür retrosunun detayları ve Merkür retrosu 2018'in burçlara etkilerine ilişkin detaylar elmaelma.com'da. Merkür retrosuyla ilgili öncelikle şunu söylememiz gerekiyor. Merkür iletişimle ilgili her şeyin hükümdarıdır. Merkür, günlük olarak, günlük hayatımızda karşılaştığımız önemsiz detayların yanı sıra, notlar, hatırlatmalar, telefonlar, rutin, otomobiller, yazılı mesajlar, e-postalar, teknoloji, ithalat, ihracat, cep telefonu gibi temel bilgileri de temel olarak aklımızda geçen her şeyi yönetir. Merkür güneş sisteminin en küçük gezegeni ve aynı zamanda en hızlısıdır, çünkü güneşin yörüngesini sadece 88 günde tamamlar.Hızlı derken, sadece hızdan bahsetmiyoruz, aynı zamanda genel çevikliğinden bahsediyoruz. Roma mitolojisinde, Hermes, Merkür, Olympian tanrılarının en zekisi olarak anılırdı. Hermes onların habercisi ve tercümanıydı, dolayısıyla "Merkür, haberci" terimiydi.

MERKÜR RETROSU TEMMUZ 2018 ASLAN BURCUNDA GERİYE GİDECEK

26 Temmuz'da Merkür gerilemesi gece saat 01.02'de başlayacak. Merkür Aslan burcunun izinde geriye doğru hareket etmeye başlayacak. Merkür gerilemesi denilince ilk akla gelen bozulan elektronik eşyalar olur. Ancak Merkür retrosunun etkileri sadece bundan ibaret değil. Bu etkileri anlatmadan önce Merkür retrosunda tam olarak neler oluyor, Merkür gerçekten geriye gidiyor mu sorularına hızlı bir yanıt verelim. Retro terimi, gezegenin yavaşladığı anlamına gelir, ancak Dünya'dan gözlemlendiğinde, geriye doğru gidiyor gibi görünür. Bu nedenle Merkür gerilemesi olarak anılır.  Bir gezegen gerilerken, enerjik teması tersine yani içe doğru çevrilir. Bu durumda ateşe odun atmak gibi bir durum yaratır.

MERKÜR RETROSUNUN ETKİLERİ

Merkür retrosu sırasında bir çoğunuz normalden çok daha fazla konuşkan olacağız. Tutkulu konuşmalar havayı dolduracak ve özgün düşüncelerimiz özgürce akacak. Bu yılki Merkür retrosu baş ağrılarını tetikleyebilir. Ayrıca güç ve ego çatışmalarını da tetikleyebilir. Özellikle karşınızdakini suçlamak konusunda dikkatli olun. Merkür retrosu sırasında sabırsızlıktan kaçının. Sabırlı ve dürüst olun. Merkür retrosu sırasında yeni sözleşmeler yapmayın. Ağustos sonuna kadar büyük yeni başlangıçlardan kaçının. Ancak Merkür retrosunun yarattığı enerji retro sonrası yeni başlangıçlar ve tutkulu atılımlar için yeni bir güç yaratacak. Bu fırsatı kaçırmayın.

2018'İN SON MERKÜR RETROSU NE ZAMAN?

2018 yılının ilk Merkür retrosu 22 Mart-15 Nisan arasında Koç burcunda gerçekleşmişti. 26 Temmuz'da başlayacak olan yılın ikinci Merkür gerilmesi 18 Ağustos'ta sona erecek. 2018 yılının son Merkür retrosu ise 16 Kasım'da başlayıp 6 Aralık'ta sona erecek. 

Yorumlar