Merve Boluğur Hakan Sabancı'nın ailesiyle tanıştı işte o görüntüler

Murat Dalkılıç ile olan 2 yıllık evlilliğinin sonlanmasının ardından hakkında çıkan çeşitli haberlerden sonra Hakan Sabancı ile yeni bir aşka yelken açmıştı!

Merve Boluğur Hakan Sabancı'nın ailesiyle tanıştı işte o görüntüler

2 yıllık Murat Dalkılıç ile olan evliliğini bitirdikten sonra eski eşinin 4 aylık kısa bir süreçten sonra genç oyuncu Hande Erçel ile yeni bir aşka yelken açması güzel oyuncu Merve Boluğur'un kendini işini yaratmasına neden olmuştu. Makyaj markasına yoğunluk vermesiyle ekranlardan uzak kalan Merve Boluğur'un hakkında aşk hayatı hakkında çeşitli asılsız haberler çıkmasına neden olmuştu. Ancak Boluğur hakkında çıkan haberleri yalanlayarak hayatında kimsenin olmadığını iddia etmişti. 

AŞKA YENİK DÜŞTÜ!

Evlilik hayatından ve eski eşi Murat Dalkılıç'ın hayatına yeniden devam etmesiyle beraber Merve Boluğur'da artık kendi yoluna bakmaya başladı! Geçtiğimiz haftalarda Hakan Sabancı ile hakkında samimi görüntülerinin olduğu ve yakınlaştıklarına dair haberler çıkmıştı. Tüm haberlere sessiz kalan Sabancı ve Boluğur'un kısa bir zaman sonra görüntüleri ortaya çıkmasıyla havada aşk kokusu var dedirtti. Tüm bu haberler karşısında herhangi bir açıklama yapmamaları tüm aşk iddialarını güçlü kıldı!

ŞİMDİDE EVLİLİK YOLUNDA İLK ADIM ATILDI!

Merve Boluğur geçtiğimiz gün sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla aşk hayatının yolunda gittiğinin ilk sinyalini verdi! Hakan Sabancı'nın Çengelköy'de bulunan villada düzenlenen aile için bir doğum günü partisine davet edilen Merve Boluğur geceye Hakan Sabancı ile boy gösterdi! Partide Sabancı'larla tanışan Boluğur ilişkisinin yolunda gittiğinin sinyalinide böylelikle yakmış oldu. İşte Boluğur'un partideki o fotoğrafı...

merve boluğur hakan sabancının ailesiyle tanıştı

Yorumlar