Murat Boz Aslı Enver'le biten ilişkisinin ardından ilk kez açıklama yaptı!

Aslı Enver ile 2,5 yıllık ilişkinin ardından yollarını ayırma kararı alan ünlü popçu Murat Boz ayrılık sonrası ilk kez konuştu!

Murat Boz Aslı Enver'le biten ilişkisinin ardından ilk kez açıklama yaptı!

Herkes tarafından çok beğenilen yaz sonu kesin evlenirler gözü ile bakılan ünlü çiftler kategorisine giren güzel oyuncu Aslı Enver ve Murat Boz, geçtiğimiz haftalarda sürpriz bir şekilde ayrılmışlardı. Ayrılıkları gündemde bomba etkisi yaratmasına rağmen takipçilerinin ''Amaaan canım yine barışırlar'' düşüncesine rağmen ikiliden herhangi bir atak gelmeyince iş ciddiye alınmaya başlandı.

Üstüne üstünlük ünlü popçu Murat Bozayrılık sonrası biten ilişkisi hakkında ilk açıklamayı yapınca bu sefer geri dönüş yok dedirtti. Geçitiğimiz gün Murat Boz, ''İddialar doğru. Yürütemedik, bitti. Aslı benim için çok değerli bir insan” açıklamasını yaptı. Bunu üzerine Aslı Enver hemen bir atak yaparak sosyal medya hesabından Murat Boz ile olan bütün fotoğraflarını sildi ve Murat Boz'u takipten çıktı. Ancak Murat Boz'un annesi Nedret Boz'u ve ağabey Ali Boz'u hala takip etmeye devam ediyor. Ancak ünlü popçu Murat Boz, Aslı Enver ile olan fotoğraflarını hala kaldırmadı.

Yorumlar