Nude eyeliner makyajı nedir nasıl yapılır ?

Son zamanlarda sürekli olarak değişen moda ile makyajda devrim yaratan ve bir çok kusurları kapatmada yardımcı olan nude eyelinerı sizin için hazırladık

Nude eyeliner makyajı nedir nasıl yapılır ?

Kadınların belkide en büyük zaaafı olan makyaj, kozmetik ürünler son zamanlarda bir hayli revanşta! Gelişen teknolojiyle beraber makyaj malzemelerinin işlevlerininde değişmesiyle günümüzde değişen moda ile beraber makyaj modasıda uyum sağlıyor. Bugün sizler için son zamanlarda herkesin tercih ettiği nude eyeliner makyajını hazırladık. Peki nedir bu nude eyeliner, nasıl yapılır, neden yapılır? diye soracak olursanız. Son zamanlarda bir çok kadının elinden düşmeyen nude tonlardaki göz kalemleri ve likit ürünler bir önceki günün verdiği yorgunluğu taşıyan kırmızı gözlerinizi kamufule etmede oldukça pratik ve işe yarıyor!

Gözünüzün içersine veya siyah eyeliner sürer gibi göz kapağınızın dış köşesine kuyruklu bir şekilde çekerek sizde bu akıma katılabilirsiniz. Aynı zamanda gece partilerinde gözlerinizde farkındalık yaratmak için uzun ve kalın bir nude tonlarında eyeliner çekerek dikkatleri üzerinize toplayabilirsiniz.Aynı zamanda gözlerinizi daha büyük ve canlı gösteren nude eyelinerı sizde günlük hayatınızda sıklıkla tercih edebilirsiniz!

nude eyeliner

 

Yorumlar